Forresten da også #12

Om en buksedragt jeg vil bo i og gode rabatter til jer

Annonce – affliate links

SAM_2560

SAM_2554

SAM_2562 SAM_2564

Se den lige er den ikke bare fin? Må man ikke skrive det om sit eget tøj? Jantelov eller ej, så synes jeg nemlig at denne buksedragt fra Gestuz er for lækker. Den er skøn at se på og ikke mindst at have på. Den føles fjer let og smyger sig nærmest om kroppen. Og apropos kroppen, så gør det altså også lidt underværker. Den skjuler f.eks. mor mave og løfter måsen en smule. Hvordan disse evner kan være skjult i et stykke stof vides ikke, men jeg er begejstret. Og jeg spor den og jeg går en lys fremtid i møde. Både med flade sandaler til hverdag og med stiletter til, hvis jeg da nogensinde får nosset mig sammen til at tage et smut ud og bælle cocktails. Jeg kunne skrive sippe, men dem der kender mig, ved at det ikke er tilfældet. Jeg lyndrikker gerne.

Jeg har købt buksedragten ved Miinto HER, men det ser ud til at den er udsolgt. Dog har de stadig blazeren i samme print. Jeg har fundet en ærmeløs buksedragt fra Gestuz hos Boozt HER, men ellers ser det ud til den er godt udsolgt rundt omkring.

Mine sandaler er fra Vagabond og findes HER. Med alderen er jeg blevet en kende mere praktisk anlagt og lægger altså gerne lidt mere på bordet, for at få både pæne, holdbar og fodvenlige sko. Mine fødder har aldrig elsket mig så højt som nu. Har i, i øvrigt set at Boozt har godt gang i udsalget – både til store og små? Find det HER. Ellos har 20% på børnetøj samt boligsortimentet (også møbler og brands). Find det HER.

Det er i øvrigt vores havestue jeg agere model i. Vi har endelig fået solgt ud af alle de børneting, som stod opbevaret der og jeg har nu en plan om rent faktisk at bruge havestuen, som havestue. Lad os se om det lykkes inden der sniger sig alskens underlige ting til opmagasinering igen.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten da også #12