Ups.. Vi har booket sommerferie – Nanna Pretzmann
At være sensitiv har intet med curling børn at gøre

Ups.. Vi har booket sommerferie

Ej okay, det lyder mere tilfældigt end det er. Faktum er at manden min har stukket til mig længe. Han ville gerne på sommerferie. Jeg vil faktisk helst ikke rejse fra DK om sommeren, fordi jeg helst ikke vil gå glip af den danske. Og det er jo aldrig til at vide hvilke 1-2 uger den ligger i 😛

Spøg til side, så fik han plantet et frø, som lynhurtigt voksede sig til et kæmpe overskyggende træ. Vi måtte på ferie. Efter et besøg på Expedia.dk for at finde hotel og Norwegian for flybilletter, var jeg overbevist. Det er pisse billigt at sammensætte sin egen rejse til Kreta i juni. Sådan virkelig – tjek det ud. At min mand så ikke kunne få fri før juli og prisen dermed steg betydeligt snakker vi ikke om. Nu glæder vi os bare helt tosset meget til varme grader, blåt hav og bare at være sammen.

Hotellet har vi som skrevet selv fundet og dertil har vi lejet en bil. Hotellet skulle ligge ved stranden, i en bugt og en smule afsides. Det glæder jeg mig helt vildt til. Så skal vi rigtig på oplevelse. Bilen kommer jo til at give en kæmpe frihed.

Billedet er fra mit første bekendtskab med Grækenland, nærmere bestemt Rhodos. Det var også den første charterrejse jeg var på med min familie.

Jeg har set på instagram at Christina fra Bitte Bitte netop er hjemvendt fra Kreta, så jeg må have tips til rejsen fra hende. Hun har heldigvis skrevet et indlæg om det HER.

image

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være sensitiv har intet med curling børn at gøre