Vi har gjort noget vildt.. Og sparer samtidig skejser – Nanna Pretzmann
Det giver mig altså lidt ondt i maven

Vi har gjort noget vildt.. Og sparer samtidig skejser

Indlægget er sponsoreret

SAM_2454 SAM_2459

Okay, ja eller vildt og vildt. Alt er vel relativt. Men vi har altså opsagt vores TV abonnement. Jeg har tidligere skrevet om netop det (lige HER), men altså vi har ligesom aldrig fået taget os sammen til at fuldføre det. Egentlig helt fjollet, for det er meget begrænset hvad vi egentlig ser gennem vores TV pakke. Nu er det ikke fordi at vi er typerne, som ikke ser TV. Slet ikke faktisk. Vi voksne er ret glade for vores serier og ungerne er ret glade for tegnefilm på deres Ipad. Faktum er nok bare, at vi er langt mere begejstrede for online tjenester, hvor man kan se det man har lyst, når man har lyst. Ingen afbrydelser af reklamer og mulighed for selv at vælge imellem et stort udbud. Vi kobler bare computeren på TVet og så fungere det upåklageligt.

Siden jeg først på året eller var det sidste på sidste år (?!) begyndte min ambassadørskab for MinBio er ungerne bare blevet mere og mere begejstret. Faktisk spørger de ofte om de ikke hellere må se det, når jeg pr refleks tænder for tv’et om morgenen. De nyder jo også det faktum, at de kan vælge lige nøjagtigt hvad de har lyst til at se og ikke bare det, som lige sendes, når vi tænder. MinBio har et pænt stort udvalg, men som jeg efterhånden har nævnt nogle gange, så er det altså Smølferne som ligger på førstepladsen. De er jo så begejstret for dem, at vi har bestemt at holde deres fødselsdag i juni, i netop det tema. Det er egentlig skægt. De er så forskellige og normalt vælger de også forskellige tegnefilm, men Smølferne er de altså fuldstændige enige om 🙂 Lille prinsesse og Mascha & Bjørn bliver dog også valgt engang imellem. Og helt ærligt, så glæder jeg mig til, at de forhåbentligt får øjnene op for Far til fire filmene. Med krydsede fingre for, at det også er de gamle originale. De ligger nemlig også derinde.

Tilbage til det med online tjenester, så er det jo altså ikke kun smart og praktisk, men altså også noget billigere end at have TV pakke. I hvert fald den vi havde. MinBio koster 49 kroner om måneden (endnu billigere, hvis du binder dig til en periode), men du kan prøve i 14 dage for kun 1 krone. Der er ingen binding, så det eneste du skal gøre er at afmelde igen, hvis du fortryder. Det er jo den oplagte mulighed, for lige at teste konceptet. Læs mere og tilmeld jer HER.

SAM_2456

Apropos det med hvor glade vi er for MinBio, så har jeg faktisk valgt at give dem min stemme, som “bedste børneapp” til årets “Børn i byen” prisen. Det er altså ikke noget jeg er blevet bedt om at skrive eller gøre. Det har faktisk overhovedet ikke været på tale og de aner altså ikke at jeg skriver det. Men det er noget jeg har gjort, fordi jeg oprigtigt mener, at de fortjener at vinde. Du kan lægge dine stemmer HER og vinde fede præmier. Måske kender du også en blogger, som du synes skal nomineres i en kategori *host*host*.. haha 😛

4 kommentarer

 • Kristina

  Vi har gjort det samme – og har ikke fortrudt!! Vi har bare et Chromecast til tv’et, så kan du streame via tlf og iPad. Det er mega smart:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi har heller aldrig mangler dwn manglende tv pakke og nu er det vel 10 måneder siden vi udskiftere den med en chromecast løsning.
  (Hvilket I øvrigt ar så meget lettere end ar koble computeren til hver gang. Vi bruger primært ipaden til at betjene fjernsynet med, men lige et par enkelte programmer ligger også på telefonen. Der fungerer fint at have flere enheder koblet til den samme chromecast ).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det giver mig altså lidt ondt i maven