Jeg har sagt det før & nu siger jeg det altså igen..

50% på populære brands, som Ganni og Stine Goya

Indeholder affliate links

Jeg har altså en seriøs svaghed for design, som altså slet ikke hænger sammen med vores livsstil eller rettere vores økonomi, som følge af valg af livsstil. Jeg surfer og drømmer og sukker og driver min mand til vanvid, når jeg fremviser mine nyeste kan slet ikke leve uden fund. Men nogle gange, så kan alle lege med. F.eks. når Boozt vælger at give op til 50% (kun i dag d. 23 juni) på mange af deres populære brands, som f.eks. Ganni. Så er jeg sgu altid på pletten, for hvem vil gå glip af en yderst god handel?!I øvrigt så er Ganni og Stine Goya nogle af mine favorit mærker. Der er bare altid noget i de kollektioner jeg falder pladask for.

Her har vi nogle af mine favoritter.

PicMonkey Collage2

  1. Blondekjolen HER kunne jeg snildt se mig selv i, når jeg tøffer rundt i Chanias gader om et par uger. Den vil stå helt fantastisk til solbrune ben. Bare en skam jeg aldrig får sådan nogle 😛
  2. Stine Goya din labre tøs. Faktisk har jeg netop klikket DENNE hjem i sort. Den er dog udsolgt nu – men hvid er bestemt også en god farve på kjolen. Bare knap så god til mine børns altid beskidte fingre og min evne til at spilde ligegyldigt hvad jeg spiser eller drikker.
  3. DENNE her er simpelthen så smuk. Jeg aner ikke hvornår jeg skulle bruge den og det irritere mig grænseløst, at vi ingen store fødselsdage eller fester har om hjørnet, som kunne give mig en undskyldning for at klikke den hjem. Trygt og godt i mit skab.
  4. Jeg mangler ingenlunde en badedragt, men den HER fra Ganni tænker jeg er ret flot og sikkert vil gøre gode ting for kroppen.
  5. Igen Kreta og til at wauwe min mand, når vi sipper rødvin på terrassen, når ungerne sover. Find den HER.
  6. Denne her er fej, for den er slet ikke på tilbud, men jeg elsker både skjorten og kjolen og altså også den tredje variant jeg ved findes. Så kan i sukke sammen med mig #selvtak 😉

 

Find hele Boozts udsalg

I øvrigt, så er der også en del Molo på tilbud til ungerne HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har sagt det før & nu siger jeg det altså igen..