Et lille pip fra skoven – Nanna Pretzmann
Snickers cupcakes - lækre fristelser med Snickers

Et lille pip fra skoven

image

Vi har ramt puderne på Hotel Fårup. Maverne er godt fyldt af lækkert mad og et solidt smil er plantet på alles læber. Okay, måske undtagen bette måsen, som altså virkelig nåede at blive overtræt inden vi fik puttet. Men det gik heldigvis, selvom hun altså var lidt ked. De tre madammer ligger nu og små snorket rundt om mig. De to store i den allersejeste hule seng, som fuldstændig har slået benene væk under dem (og mig). Til de nysgerrige, så kan se i se den på min Instagram HER.

Som nævnt befinder vi os jo på Fårup hotellet, som rent faktisk ligger i Fårup Sommerland. Hvor cool er det lige? Hverken ungerne eller os kan få armene ned af ren begejstring. Når vi kigger ud af vinduet er det direkte ud på sø og massere af forlystelser. Få skridt ude af udgangen og så står vi simpelthen midt i parken. Det er et rent slaraffenland for børn siger jeg jer. Men mere om det efter weekenden. Det fortjener nemlig en mere dybdegående beskrivelse og det vil jeg ikke begive mig ud i nu 😉

For nu vil jeg nemlig bare lige stikke hovedet frem og sige at vi er vel ankommet og glæder os til en skøn weekend, hvor jeg håber i har lyst til at følge med. Imorgen satser jeg på at få brugt min Snapchat (tvillingernesmo) – det er jo ved at være pinligt som den ligger øde hen.

Med ønsket om en solskinsramt weekend til os alle vil jeg nu sige godnat inden jeg knækker de tændstikker jeg bruger til at holde øjnene åben 😛

 

P.s. Vi er inviteret på weekend af Fårup Sommerland/Skallerup Seaside Resort/Visit Nordjylland, men uden krav om nævnelse og dets lige på bloggen, men for god ordens skyld skriver jeg lige “annonce”, så burde der ikke være noget at komme efter. Ord og holdninger er selvfølgelig som altid mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snickers cupcakes - lækre fristelser med Snickers