Jeg har sagt det før & nu siger jeg det altså igen.. – Nanna Pretzmann
Vi er hjemme igen..

Jeg har sagt det før & nu siger jeg det altså igen..

Annonce

P6170331

Fårup Sommerland er og bliver et skønt sted at være. For mig nok især fordi det er forbundet med et helt liv af gode minder og oplevelser. Både med mine forældre, venner og nu egne børn. Det kan være svært for andre steder at hamle op med den følelse det giver. Vi er vilde med at tage afsted med børnene og besøger gerne både nye og velkendte steder rundt omkring, men Fårup vil nok altid have en speciel betydning for mig. Og at det nærmest ligger i vores baghave (altså i jyske afstande, ikk’) gør det jo også muligt for os, at besøge uden det kræver den store planlægning inden. Det bliver da også aller oftest til et par gange om året. Faktisk skal vi allerede derop igen om et par uger, hvor min svigermor har fødselsdag og derfor har igen har inviteret børn og børnebørn i Fårup.

I år, hvor pigerne har nået de 105cm, har der været mange forlystelser, som de kunne prøve. Det fik de udnyttet sammen med deres far.

Personalet rundt omkring i parken, var som altid, i højt humør og gjorde deres bedste for at give alle en god oplevelse og dag. Jeg elsker at de altid småsludre og virkelig er i børnehøjde. Ingen børn bliver overset her, men i stedet taler de med dem og tager sig gerne de to minutter ekstra det næsten altid tager.

P6180364

Pigernes regnjakker er fra Sways, som er et undermærke til det kendte Rains. Et minimalistisk og meget pænt mærke. Regnjakkerne er både praktiske, pæne, holdbare og så har de altså noget vildt smarte hætter. Jeg kan se at den lilla er på bud med 30% HER.

P6180359 P6180374

Min jakker er fra Rains. Jeg elsker den mint blå farve, som sidder lige i skabet. Den fås HER.

 

P6180369

Ingen tur i Fårup uden en is 🙂

P6170342

Hotel Fårup

Som noget ganske nyt har Fårup sommerland åbnet et hotel inde i parken. Det vil sige, at man altså kan overnatte med udsigt til sø og rutchebaner. Når man er 4 år er det altså pænt sejt. Det er det faktisk også når man er 31, i hvert fald, hvis man hedder Nanna og skriver dette blog indlæg. Jeg har en gang delt billede af hotellet, men det er simpelthen så hyggeligt, at jeg bliver nød til at dele igen. Den stemning som er omkring hotellet er ganske svær at vise, men den skønne stemning fra Fårup har de simpelthen formået og bringe med ind på hotellet. Den røde tråd er helt og aldeles intakt med det skønne hotel i træ. Det minder mig utroligt meget om de små feriehuse man ser i Sverige. Ja faktisk har min mors mand et – i kan se det HER.

P6170328 P6170329

Hotel Fårup beskrives allerbedst som et gennemført børnevenligt hotel. Der er alt fra puslebord på værelserne, til skamler foran vasken, så ungerne selv kan nå til verdens sejeste træhule seng på værelset. Sengene gjorde noget af et indtryk på tøserne, som altså havde ret travlt med at skulle i seng 😛 Vi boede på kanin værelset. Alle værelserne havde nemlig dyrehoveder på døren. Totalt i børnehøjde og noget som vores piger i hvert fald synes var temmelig sjovt.

P6170352

Maden i diverse forlystelsesparken kan vi nok godt blive enige om ikke altid er den vilde kulinariske oplevelse. Oftest er den ok, men ikke noget specielt. Sådan er det ikke på Hotel Fårup. Der kan man, hvis man har lyst får sig en skøn buffet til aften. Selvfølgelig med en skøn lille børnebuffet ved siden af, som bugnede af fiskefilet, grønsagsstave, frikadeller og alt det, som altid hitter hos børn.

P6170349 P6170350 P6170351

P6170347 P6170346

Afslutningsvis var det selvfølgelig intet mindre end kage- og ostebord fyldt med lækre desserter til de voksne, imens softice maskinen stod til fri afbenyttelse hos børnene. Det behøver jeg vist ikke fortælle var en kæmpe succes. Personalet var så søde og hjalp børnene med at lave deres egne is og vælge krymmel og sovs. Igen må jeg sige at parkens service niveau bare går igen på hotellet. Uanset hvor man kigger hen mødes man af et kæmpe smil. Det er skønt og smil smitter som i ved næsten altid 🙂

I øvrigt får man lov til at komme i parken en halv time før alle andre, når man bor på hotellet. Det er da lidt en skæg oplevelse.

 

Et lille tip – jeg kan se at der lige nu kører et fødselsdagstilbud med halv pris på udvalgte datoer. Se mere HER.

 

Jeg har ikke fået penge eller dets lige for at skrive dette, men da vi var inviteret af Fårup Sommerland, så har jeg valgt at markere indlægget med annonce. Vi har på intet tidspunkt forpligtiget os til at skrive noget som helst om turen, så mine ord og indlægget her er altså helt og aldeles frivilligt og afspejler min holdning til Fårup.

2 kommentarer

 • Rikke

  Hej
  Det lyder som en dejlig tur.
  Hvis man skulle have betalt for alle tingene; hotel, entre, mad, div forlystelser, osv. Hvad var det så endt op i? 🙂
  Skønne unger du har dig i øvrigt. Nyder at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa Rikke 🙂 Tak <3 Jeg har været lidt inde og kigge på priserne, men helt ærligt synes jeg det er svært, for den svinger rigtig meget efter datoer.. Ophold på hotellet inkludere besøg i Fårup og fri adgang til alle forlystelser 🙂 Der er mulighed for mange forskellige typer mad derinde.. Lige fra hotdog til restaurant besøg.. Og i øvrigt er der sat grill op, hvis man selv har medbragt mad.. Det er vildt hyggeligt..
   Buffet, som jeg har vist billeder af koster 199 for voksne og 99 for børn mener jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er hjemme igen..