Klar til Grækenland – Nanna Pretzmann
Fødselsdag i børnehaven: Frugt kone & tusindben af pølsehorn

Klar til Grækenland

Indeholder affliate links

image

Som jeg skrev om HER, så har vi jo booket ferie til Grækenland. Altså først var det egentlig mest min bedre halvdel, som gerne ville afsted, imens jeg var ræd for at gå glip af den danske sommer. Skørt, ikk’? Men når den er her, den danske sommer, så er den jo fantastisk. Men jeg må indrømme at jeg alligevel glæder mig ret så meget til nye oplevelser. Vi har været ved at gøre os lidt forberedelser inden afgang og da vi er booket i næsten hver weekend inden vi skal afsted måtte det ordnes i god tid.

Under vores ferie til Thailand badede pigerne så meget, at vi døjede med de de blev hudløse under fødderne. Denne gang har vi derfor valgt at købe badesko til ungerne. Egentlig havde jeg set mig lun på DISSE fra Reima, men desværre var de udsolgt i tøsernes størrelser. Så vi endte med nogle fra Adidas istedet til en ret okay pris. De er købt HER og hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet kan men få 100 kroner i rabat.

image

image

UV tøj er heller ikke til at undvære i den skarpe udenlandske sol. Vi har et godt øje til Reima, som har et stort udvalg af uv soldragter, trøjer osv. Dragten på billedet kan findes HER.

Da vi har i Thailand købte vi nogle billige badeveste, som vi efterfølgende efterlod. Dem var vi så glade for, at vi nu har købt en til hver af pigerne. Den er guld værd under badning. Fåes HER. Efter at have læst op på det skulle de være de bedste på markedet. Noget smart er at man let kan pille fyld ud, så de ikke lader barnet flyde så let efterhånden, som barnet selv lærer at svømme.

image

Noget andet vi efterhånden har kastet penge efter nogle gange er strand legetøj, som så efterfølgende er blevet efterladt fordi der ikke var plads til plastisk spande i kufferten hjem. Både spild af penge og legetøj. Men nu er jeg altså faldet over de her geniale spande fra Scrunch i gummi, som gør de ikke fylder en disse og at de er ret holdbare. Jeg har endda fundet et sted med 20% på dem lige HER.

Udover skide smarte spande, så laver Scrunch også fiskenet, som ingenting fylder og faktisk også frisbees. Det kan i se HER.

Badetøjet til mig selv har jeg vist styr på. Det endte med den sorte badedragt HER.

 

*** Husk Miinto har 40% på ALT også badetøj, som du finder HER *** Hos Boozt er der op til 50% på udvalgte styles HER ***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag i børnehaven: Frugt kone & tusindben af pølsehorn