Min uge som hausfrau #9 – Nanna Pretzmann
Når alt bare spiller 

Min uge som hausfrau #9

image

Vores uge har været lidt af en blandet landhandel. Lige fra angsten for at miste en man har kær til en helt perfekt 2 x 4 års fødselsdag igår.

Selvfølgelig sidder situationen med min farmor hele tiden i baghovedet, men alt pigerne lykke og barnlige glæde overskyggede alt andet igår. Lige præcis som det skulle. De har heldigvis en stor familie, som alle holder meget af dem.

Nu er de jo ikke helt 4 år endnu. Det er jo først på tirsdag, at det er præcis 4 år siden de første gang så dagens lys. De forandrede mit liv for altid de baryler. Heldigvis til det bedre og jeg vil vove den påstand, at de bragte en kærlighed  så stærk med sig, som man umuligt kan forstår før man holder sine små mirakler i armene. Jeg bliver helt rørstrømsk bare ved tanken om alle de følelser, som strømmede igennem kroppen, da jeg så dem allerførste gang. Mine piger!

I ugens løb fandt jeg også en heldig Libero vinder, som stadig ikke har ladet høre fra sig, så tjek lige om det blev dig HER.

Vi har også været en del i bar mås i haven. Badet, hygget og spist pizza og jordbær. Og også hjemmelavede kræmmerhus med hjemmelavet guf.

I dag har vi selvfølgelig besøgt Hjallerup marked – præcis som vi gør det hvert år. Det er en ganske hyggelig tradition, som plejer at involvere en kæmpe hotter. I dag blev det dog til en ganske almindelig størrelse hotdog, selvfølgelig efterfulgt af is og candyfloss. I øvrigt så vi også Ib Grønbech, som jo er en eftertragtet herre på sådan et marked. Jeg ku’ dog ikke se hvem det var der var så ombejlet, men da jeg højlydt undrede mig kom svaret prompte fra min bedre halvdel, imens han grinede lidt overbærende. Nuvel jeg har åbenbart ikke helt styr på dansk top kendte. Til gengæld tror jeg at jeg kan genkende alle reality deltagere. Om det er noget at prale af, er jeg dog lidt i tvivl om 😛

Nu, vel hjemme i sofaen, trænger vi næsten til weekend igen 😛 Men hvis vejret fortsætter, som lovet, så tror jeg også den næste uges tid står på ferie mode i haven, for mig og tøsernes vedkommende.

image image image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når alt bare spiller