Om Odense zoo + vind 4 billetter – Nanna Pretzmann
Vores første ferie i Norge

Om Odense zoo + vind 4 billetter

Sponsoreret indlæg

image

image

Lørdag morgen så vejrudsigtens mildest talt ikke lovende ud. Der stod 100% sikkerhed for regn på det meste af dagen faktisk. Oprindeligt skulle vi have været en tur i Middelfart hos bedstefar inden vores besøg i Odense Zoo, men de planer blev ændret i 11 time og mormor og Erik tog afsted mod Fyns land med pigerne og jeg i stedet. Det blev derfor til en hyggelig sleepover natten forinden i Fjerritslev. Til stor glæde for pigerne, som pure nægtede søvn før halv 12.

Med børn som havde sovet alt, alt for lidt og regn stillet i udsigt var jeg derfor noget spændt på hvordan dagen ville forløbe. Det havde ærlig talt ret stort potentiale for katestrofe. Men vi trak ja-hatten godt ned om ørene og pakkede bilen med regnjakker, paraplyer og gummirøjser i lange baner. Turen derned forløb ganske hyggeligt og da vi ramte Odense var det blevet tid til frokost. Den havde vi selv pakket hjemmefra og vi slentrede derfor roligt af sted mod den store og nye legeplads jeg på forhånd havde læst mig frem til skulle ligge der. Her indtog vi madpakke og købte lidt at drikke i cafeen, hvor der i øvrigt også kan købes mad, hvis man er mere til det. Vi tager næsten altid mad med selv, for at spare lidt på budgettet.

image image

Der er flere picnic områder rundt omkring i zoo, som netop er lavet til madbragte madpakker. Vi valgte dog et sæt bænke lige ved legepladsen. Ungerne er som regel færdige med at spise før vi selv har taget første bid og så er det rart de kan lege imens vi kan have et øje på dem. Faktisk er der flere legepladser . Der er nemlig den med løven, som ses ovenfor på billedet. Så er der bagved et område for mindre børn. Perfekt til bette måsen, som dog var klar på en lur, da vi havde spist. Derfor foregik legen på løven, som de store var noget imponeret af. Ved siden af er der vandområde med små springvand, som jeg tænker er helt perfekt at lege på, på varme sommerdage. Eller hvis man, som os, har medbragt regn kluns på en mindre varm dag 🙂 Lige som vi havde taget sidste bid mad faldt regnen i tykke dråber fra oven. Vi ventede sådan set bare på at himlen for alvor ville åbne sluserne, men regntøjet fik vi dog ikke rigtig brug for, da der kun regnede i cirka 20 minutter. Så var det ovre. De vejr mænd har altså ikke altid lige godt styr på det 😛

image

Som jeg skrev HER har jeg selv været i Odense Zoo, som barn. Vi har nemlig familie i Svendborg, så jeg har tilbragt mange weekender og ferier i det fynske. Dog var jeg så lille, da vi var i zoo, at jeg altså ikke husker andet end kæmpe skildpadderne. Og til min store glæde så var de der altså stadig og de er altså kæmpe. Sådan virkelig kæmpe. Dem og girafferne var blandt favorit dyrene, altså af de vilde slags dyr. Der er nemlig også bondegårds dyr i Odense Zoo og dem kommer vi altså ikke udenom altid er populære. Grisene havde netop fået bebser og der var den yndigste lille kaninunge, som også tog kegler.

image

image

Odense Zoo er ikke den største af sin slags og heller ikke den med allerflest dyr, men den er så hyggelig. Der er enormt grønt og ofte føler man, at man virkelig går rundt ude i naturen også altså ikke midt i Odense, hvor den ligger. Den er ikke enormt veltrimmet og det gør sig egentlig godt og virker lidt autentisk kan man vel sige. I hvert fald kunne vi sagtens besøge parken igen. Havde vi boet en tand tættere på havde et årskort været på tale, for så at kunne benytte både legeplads og zoo frit.

image

image

image

Og nu til konkurrencen. Du kan nemlig vinde 4 entrebilletter (1 års gyldighed fra udstedelsesdato) til Odense zoo. Alt du skal gøre er at skrive i kommentarfeltet hvem du gerne vil have med, hvis du bliver den heldige kartoffel 🙂 Husk at notere den korrekte e-mail, da jeg ellers ikke kan kontakte vinderen, som jeg trækker om et par dage her i kommentarfeltet.

Du kan læse meget mere om Odense zoo HER, hvor du blandt andet også kan se hvordan du kan komme til at fodre giraffer. Det ville jeg så gerne, men vi var lige sent nok nede i parken til at nå det. Det må blive en anden god gang.

 

 

 

128 kommentarer

 • Pernille

  Jeg ville tage min søde familie med – mand og to krudtugler🍀👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så skulle ungerne og manden helt sikkert med en tur i zoo 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Høgh

  Jeg vil tage mine to yngste børn med, mens deres ældre teenage søskende er i Italien ned deres gymnastikhold😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min datter og hendes bedsteforældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Ih, det ville være fantastisk, at vinde 4 billetter til Odense zoo. Vi skal med mormor of morfar til Sydfyn på ferie i år. Vi er nemlig på budget i år. 🙈 Sådanne fire billetter ville lune og gøre både min steddatter og datter lykkelige. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Den klassiske; manden og børnene!

  Vi har været der et par gange og er ret vilde med stedet 🙂

  Mor-P.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Åh gad så godt i odense zoo med min mand, vores tvillinger på 3 år og lillesøster på 2 mdr 🙂 da lillesøster er så lille har vi ingen store planer i ferien, men vi ville alle nyde en dag i zoo ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi elsker også Odense zoo! Der er bare så hyggeligt! Var derinde med min søn og min bror, mest for at se gederne, men vi kom aldrig derom! Så jeg ville invitere dem med igen og også min mand og hans søster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg ville tage min mand og børn med 😊 Den ældste har fortalt så meget om den nye legeplads, så det ville være fedt med familietur 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Thomsen

  Min mand og vores tre yngste unger. Vi elsker zoo- har årskort til zoo i Kbh . Skal til bryllup i Odense i juli, så det ville være fantastisk at der også var noget for ungerne😊💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mine tvillinge drenge Tobias og Hjalte på 8 og deres storesøster Laura 10 år❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Min kære mand og vores to dejlige unger Annabell og Benjamin 💙❤️😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min kone og vores 2 krudtugler ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min lille familie selvfølgelig💕☀️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg ville tage min lille familie med 😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil tage min mand, datter og min datters moster ( min søster ) med det kunne være en hyggelig tur når min datter elsker dyr ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville elske at kunne tage i Odense Zoo med min kæreste og vores 2 dejlige unger på 3 år ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  jeg vil invitere min mand, datter og min søster med, det kunne blive en hyggelig tur og en fantastisk oplevelse for min datter som elsker dyr ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg vil godt have min mand og vores børn med. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg ville invitere min mand og vores 2 unger med. Vi elsker Odense Zoo og var forbi i foråret, hvor de desværre stadig var i gang med legepladsen, så det ville være fedt at se den helt færdigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville tage min mand og vores to drenge med og nyde en dejlig dag med min familie. Det ville være en dejlig oplevelse her i sommerferien ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg vil invitere min mand,vores dejlige søn på 1,5 år og vores total dyre-tossede datter på 3 år☺️ Det ville blive fantastisk tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg vil tage mand og børn med i zoo. Ingen af os har været i Odense Zoo før

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil invitere mine børn med som har været med i Aalborg zoo to gange og de elskede det simpelthen. Den mindste har aldrig været i zoo og hun elsker dyr. Håber vi vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand og mine skønne børn Ida og Eigil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Aij hvor kunne det være fedt! Har faktisk aldrig været i Odense Zoo… Og ville tage mand og 3 unger med – så kunne vi nok ryste skillingerne op til sidste billet 🙂
  Go’ sommer til jer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronica Præstegaard

  Bor på Sjælland, men har næsten været nabo til Odense zoo. Ville så gerne have mine tvillingedrenge med(1,5 år) og så er det jo en oplagt mulighed for at vi alle kan hygge med mine to gode studieveninder(fra Odense) og deres mænd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Poulsen

  Jeg vil have min kære mand, og vores tvillingedrenge med på 19 mdr ❤️ manden/faren skal desværre arbejde en del her i ferien så ville være fantastisk at kunne invitere dem med en dag i en weekend 🙂 Drengene er også i fuld sving med at sige som alle dyr 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nielsen

  Jeg ville tage min lille familie med for at vise dem hvor “mor” arbejdede, da hun studerede på Syddansk Universitet i Odense – der blevet langet nogle is over disken 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Nielsen

  Jeg ville elske at kunne tage min lille familie med på tur. mine tvillinger på 3.6 år,en skøn dreng og glad pige med en masse energi og deres far. da deres far desværre kun har 4 dages ferie med os kommer den til at stå på meget hygge her hjemme, og ville være hyggeligt med en tur ud en af de dage farmand har fri 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Magnus Rasmussen

  “Jeg vil rigtig gerne vinde en tur til Odense Zoo. Jeg vil ha min mor, far, moster og nye lillebror med. Min lillebror er kun 9 dage gammel så jeg kunne godt bruge lidt hyggelig tid med min familie”
  – Magnus, 3 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Marek

  Jeg ville elske at kunne invitere mine 3 søskende Patrick, Victoria og Silas med i Odense Zoo! Vi far endnu ikke haft en søskendetur kun os 4, da Silas kun lige er fyldt 2 år. Men han elsker dyr! Giraffer og papegøjer er hans yndlings

  🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand og børn – og søster som bor i Odense 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Tak for en alletiders blog 😊👍😀 Mine tre piger er vilde med dyr, så jeg vil tage dem med i sommerferien, hvor vi alligevel blot er hjemme i det jyske 😊 God sommer 🌞😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Jørgensen

  Min mand og vores 3 børn, da vi skal 5 dage på ferie i det fynske og børnene elsker dyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erica

  Jeg vil super gerne tage mine tvillinge piger Alberthe og Andrea med samt min kone Rikke. Vi har ikke så meget at gøre godt med i ferien så at kunne give pigerne den oplevelse ville simpelthen være fantastisk. Held og lykke til alle i konkurrencen og god sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • susanne nikolajsen

  Jeg ville tage min mand og børn med de trænger den store til efter lige at være blevet storebror til tvillinger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina christensen

  Jeg vil tage min mand og vores 2 store piger med. Jeg og børnene har aldrig været i andre zoo end Aalborg. Så det kunne værd fint at komme lidt afsted og prøve noget nyt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja S

  Jeg vil gemme billetterne lidt hvis jeg er så heldig at vinde. Og når vi kommer til foråret vil jeg ta på tur med min mand, min nevø og vores lille datter, som pt stadig ligger i min mave men kan melde sin ankomst anytime 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine L. Kristiansen

  Så vil jeg have min kæreste og 3 børn med, det vil være SÅ perfekt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  de sidste par måneder hos os har været præget af operation af lillebror, min mand er blevet opereret en gang og jeg er blevet opereret to gange(senest i dag). Vi trænger meget til at komme ud at hygge os og nyde hinanden, helt i børne højde. Jeg ville tage afsted med mine 2 drenge på 6 og 8 år, min fantastiske bonus datter på 11 og min mand.jeg håber og krydser finger for at vi vinder, jeg ville elske at give familien en dejlig dag.😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Ravnsmed

  Jeg ville tage mine søde døtre Anna og Ida med og naturligvis deres søde far:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil tage min mand og vores to drenge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Vil invitere min tre skønne døtre med vi elsker at komme i Zoo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg ville invitere min mand og datter og min mor. Det kunne være skønt med sådan en tur her i sommer når nu vi ikke rigtig skal andet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg tage min to dejlige unger med og deres far😊☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hoffmeyer

  Jeg vil tage min mand, vores store dreng og tvillingerne med hvis jeg var så heldig at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg vil tage min nevø på 11 mdr med i Zoo. Jeg skal lige snart på ferie ved ham og hans skønne forældre (min søster og svoger). Glæder mig rigtig meget til at se ham/dem igen da de bor i Odense og jeg bor i Frederikshavn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hvis jeg vinder, vil jeg tage min mand og vores dejlige unger på 3 med. De skal lige have nogle dejlige oplevelser med mor og far inden der kommer en baby i okt. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Maria L

  Jeg vil tage min kæreste og vores to børn på 5 og 2,5 år med 🙂 vi har aldrig været i Odense zoo så det kunne være en god oplevelse for os alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil tage mine to drenge på 2 og 4 år og deres far

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Petersen

  Jeg vil tage min mor, søster og søn med derind til familiedag for hele familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filip

  Jeg vil tage mine tvillinge drenge med og deres skønne mor samt invitere noget familie 😀
  Kunne være skønt med et pusterum. Har endnu ikke været i Odense Zoo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Bagger

  Nøj hvor ser det hyggeligt ud, ville være skønt med en tur sammen med min mand og datter, hun vil elske kombination af dyr og den fede legeplads 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil elske at tage manden og vores børn med på tur – vi skal være i DK hele sommerferien, så det bliver til en masse dejlige tur og Odense Zoo har vi aldrig været i, så det vil da være hyggeligt at se noget nyt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Lund

  Jeg ville tage min kommende mand, vores søn og min svigermor med, da hun meget gerne vil i Odense ZOO i sommerferien😊🐵

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya hanse

  Jeg vil bruge det sammen med min familie, min datter elsker dyr ligesom hendes mor , så en tur i zoo vil være lige i hendes ånd❤️❤️⭐️🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Poulsen

  Vi har byttet hus med en familie i Odense en uge senere på sommeren, og en tur i Odense ZOO er da næsten et must 😀. Det er sammen med min mand og 3 børn 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  Jeg vil gerne have min søn på 2,5, min lillebror på 10 og lillesøster på 18 en tur med i Odense Zoo. Kunne være så hyggeligt med noget familie kvalitetstid i hyggelige omgivelser.. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  Ville tage min datter med og en veninde. Min datter elsker dyr og har altid sagt hun skal vlre være dyrepaaser. Kommer der bare ikke ret tit da det er dyrt og oengene ee små pga min lave førtidsoebsion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten Eliasen

  Ville invitere min dejlige nevø Hjalte på 5 år med faster i zoo Han elsker dyr for hans far er et rigtigt “friluftsmenneske” de tilbringer mange timer under åben himmel i skov og strand med gode oplevelser….!
  Og så måske hans fætter og kusine (mine to store børn!) på 21 og 24 og få en rigtig dejlig dag sammen …..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten Eliasen

  Ville invitere min dejlige nevø Hjalte på 5 år med faster i zoo Han elsker dyr for hans far er et rigtigt “friluftsmenneske” de tilbringer mange timer under åben himmel i skov og strand med gode oplevelser….!
  Og så måske hans fætter og kusine (mine to store børn!) på 21 og 24 og få en rigtig dejlig dag sammen …..!
  Dejlige billeder du har lagt på bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Smed

  Jeg vil gerne invitere min søn på 6 et halvt år med, min mor og min lillebror 🙂 pengene er små så kunne være dejligt at bare give min søn en lille oplevelse som han kan fortælle om når han starter i 0.klasse efter sommerferien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth bøgemose

  Følger din blog dagligt og stor ros for en dejlig blog der kan bruges til stor inspiration for alle med børn. Jeg skal på ferie med familien bestående af mand og 3 børn om et par dage og vi skal til fyn så et besøg i odense zoo ville fuldende en dejlig ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Gorking

  Jeg vil invitere mine tvillinger på 4 år og min mand med 😊
  Følger gladeligt med på blogger, der er mange gode tips at hente når jeg selv er hjemmegående ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Haahr

  Mine forældre, min mand og jeg ville elske at vinde billetterne. Drengene kommer stadig gratis ind, så vil ville være 6 der skulle på tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Frantsen

  Jeg ville tage min søn på 5 måneder, min nevø på 4 år, som jeg er lidt en bonusmor for, min kæreste, min mor og mormor med. Det kunne være så hyggeligt, og vi ville alle elske sådan en tur! ☺️👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke larsen

  Jeg vil tage min lille familie med; min mand og vores to skønne unger på 5 år og 6 mdr.
  Vi har lige været igennem et indlæggelsesforløb og operation med den yngste, så vi trænger til at blive luftet og se andet end hvide kitler.
  🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Det skulle være min mormor og søster – præcis som i min barndom 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Den oplevelse vil jeg dele med manden og vores 4 børn når vi er på besøg ved mormor og morfar i løbet af sommeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Boserup

  Det ville være mine 2 børn ( 2 og 6 år ) og mand der skulle med en tur over broen og i Zoo 👏🏻👏🏻🙃👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville SÅ gerne dele billetterne med min mor, svigermor og min kæreste. Vi har længe snakket om at tage til Odense zoo med vores børn. Og 4 billetter ville da være en perfekt anledning 🙏🏻🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sadika

  Det ville være så dejligt at vinde, så kunne jeg overraske manden og mine 2 drenge så de kunne hygge sig lidt. Da jeg har fået tvillinger og ikke rigtig kan komme ud med dem i nu ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kudahl Poulsen

  Jeg gerne invitere min mand og 3 skønne børn med – de elsker zoo og vi har nemlig aldrig været i Odense zoo, så det vil være dejlig at kunne forkæle dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten Pedersen

  jeg vil tage min mand og vores 2 dejlige børnebørn med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  Vi skal på ferie i Faaborg og har planlagt at aflægge besøg i Odense Zoo.
  Jeg skal have min dejlige kæreste og vores 3 børn med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Vanman

  Jeg ville tage min søde kæreste og vores lille dyreelskende dreng med. Han kommer dog gratis ind, så ville give de to andre billetter til et vennepar med barn på samme alder, så vi kunne få en fantastisk dag sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette søgaard

  Jeg ville tage mine to børn på 1 og 4 år samt min mor med. Vi har længe snakket om en tur i zoo.. Kunne være fedt at være den heldige kartoffel❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Krarup

  Jeg vil selvfølgelig tage mine to tøser og min kæresre med. Har har ikke været der. Vi var der for et par år siden. Fantastisk zoo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg ville tage min mand og vores meget dyre interesserede tvillinger på næsten 6 år med. Vi har aldrig været i Odense zoo, men vil enormt gerne🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Dvinge

  Jeg vil tage min dejlige mand, skønne datter og fantastiske søn med- det kunne være så hyggeligt😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mettemor

  Skal da have min mand og vores drenge med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Mine to piger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Min mand og vores søn på 3 år og datter på 5 mdr. Vil samtidig invitere min svigerinde med som bor på Fyn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene skovdal

  Min dejlige familie ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna D

  Vil invitere mand og søn, samt min veninde og hendes familie med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste og vores 2 skønne børn 😍 De har ikke været i zoo før, så ville være så spændende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Bugtrup Henneberg

  Min mand og vores to unger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Zacho

  Jeg vil ha mand og 2 børn med i Odense zoo. Vi har ofte snakket om en tur der til men da jeg har været under uddannelse har der ikke været til der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Brit

  Jeg ville tage manden og mine 2 piger med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Vil tage min kusine, hendes mand, deres 2 piger (på halvandet og fire år) og min kæreste (betaler gerne en børnebillet selv) 😊

  De skal på ferie på Fyn her i sommerferien, og vi, min kæreste og jeg, er inviteret derover på besøg 😁
  Så ville være perfekt at besøge Odense zoo 😁😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FO

  Min skønne kæreste og vores to børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Nielsen

  Jeg ville tage min familie med. Vi har aldrig været er så jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juju

  Ville gerne tag Min dejlig datter på 4 år som elsker dyr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vinder, så vil jeg tage min mand og vores tøsepiger med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi lund

  Jeg vil tage ungerne med 😊 Så er der lidt positivt i en meget træls tid i familien…
  Så hopper med i puljen og krydser finger 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna Andersen

  Jeg har tidligere været en del gange i Odense Zoo da jeg tog min uddannelse i Odense for flere år tilbage, og har altid gerne villet have min dejlige kæreste, og min lille skønne bonus søn på 7 med, da du har helt ret i at det er en vidunderlig skøn oase mit i Odense, og man faktisk sket ikk mærker man er inde i byen overhovedet ☺ Men er aldrig kommet så langt at det er lykkes mig at få dem med endnu til Zoo da vi bor i Jylland, lidt langt væk fra det hele ☺ Men med 4 billetter, kunne jeg også få mine forældre overtalt og med, hvilket ville være et hit da de rigtige gerne vil ud og opleve med os ☺ Den sidste billet vi mangler, kunne de andre passende give mig i fødelsdags gave her i sommerferien, så er vi alle dækket ind, og fuldstændig klar til at tage afsted, hvis vi skulle være så heldige at vinde ☺ Rigtig god og dejlig sommer til alle ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Billetter til Odense Zoo, ville bare være perfekt.
  Mine 2 drenge, samt mand skulle være dem jeg skulle afsted med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Just-Due

  Jeg vil meget gerne have min mand og to bonusbørn med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en skøn præmie!
  Jeg vil tage mine to nevøer med. Det kunne være så hyggeligt at tilbringe en dag i Zoo med de to. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minela

  Jeg vil gerne have min kæreste med og så min veninde og hendes kæreste. Jeg fik faktisk en fribillet til Odense Zoo, da jeg flyttede til Odense, men jeg fik den desværre ikke brugt inden den udløb, så det ville være skønt at vinde, så jeg endelig kan få det set 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg skal da have min datter og nevø med. Min nevø er en ægte dyre og insektkender. Med sine bare 6 år er det imponerende, hvor meget han rent faktisk ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ville bl.a. invitere min mormor med! Hun tog altid min søster og jeg med i Odense zoo, da vi var mindre, så det kunne være så dejligt at tage hende med:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil have mine børn og min mand med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg ELSKER zoo 🙂 Nok mere end de fleste børn gør faktisk 😀 ha ha… Tror jeg ville invitere min kæreste og vores vennepar med hvis jeg er den heldige…! Krydser fingre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Min dejlige, dejlige familie: Daniel, Charlie, Rosa og Lili <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Povey.

  Jeg vil tage min søn og mand med i zoo og give den sidste billet væk til nogle gode venner som også kunne tænke sig et besøg i Odense Zoo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Vil tag min familie har aldrig være i Odense zoo før og det ser hyggelig ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne kronborg Olsen

  Jeg vil gerne tage mine piger og min mor med i zoo. Vi er lige flyttet og kunne godt bruge en fridag sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg vil tage min mand og 2 piger med , når vi tager helt fra Frederikshavn til fyn på ferie her i sommerferien 🙏🙏❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vi var der sidste år med vores to børn, og de snakker stadig om det, så hvis vi er heldige, tager vi selvfølgelig afsted alle fire igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil gerne invitere min søn Adam på 4 hans gudmorMia og hendes datter Clara med! Det har nemlig været en tradition i de sidste 4 år at gudmorMia har inviteret Adam i København Zoo! Nu er det vores tur til at forkæle hende og Clara lidt og så endda med roadtrip til Fyn – Det skal nok blive godt at se en anden Zoo en den sædvanlige 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville invitere mine 2 unger og min mor med i zoo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • winnie

  jeg vil invitere min mand og vores to dejlige børn med, vi har aldrig været i odense zoo, så det kunne være en kærkommen tur i sommerferien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inga

  Jeg vil invitere min mand og to dejlig børn med.Det er langt tid siden været der over 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Ville tage min mand og vores 4 børn med, 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline H

  Jeg vil rigtig gerne give de fire billetter til min søsters familie, de elsker Odense Zoo og bruger pt alle deres ressourcer på praktiske ting! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Min dejlige familie der elsker dyr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Min skønne familie😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand og 2 yngste børn. Min ældste datter holder hele sommeren på Bornholm, men hvis hun er hjemme når vi skal afsted supplerer vi med en billet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min familie så jeg kan få dem lokket til Odense. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  x fingre for at vi kan tage vores 3 årige alma med til odense hvor onkel damien bor og hygge i zoo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mine tvillinger som “kun” har oplevet zoo i Kbh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Min søn og mand 🙂

  Vi har ferie i næste uge og har ikke planlagt hvad vi skal lave, så det vil være skønt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jannsen

  Jeg ville tage mine og mine søsters børn med… ❤❤❤
  Vi kommer sjældet ud som familie da vi begge studere og pengene ikke er så store, så dette ville være en fantastisk mulighed…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sylvest

  Jeg ville bruge dem med min kæreste, hans farmor og vores søn. <3
  Vi kunne godt bruge lidt lækkert til os, vi trænger til at komme væk fra den dumme hverdag.
  Tror jeg vil prøve dine rødbede boller, måske en omgang med stribede beder, eller gule? Skal nok huske at give en melding tilbage. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hamid

  min kone og 2 drenge på 3 og 5 ar som helle tiden spøger mig om elefanter og grafer i virkligheden eksistere?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores første ferie i Norge