DIY: Lav s'mores over bordgrill af lerpotte (både ude & inde)

Vi er hjemme igen..

image

Eller det kom vi nu egentlig allerede i går eftermiddag, men jeg fes straks ud ad døren igen og returnerede først til hjem adressen efter kl 21. Helt og aldeles bombet ovenpå nogle lange, men helt bestemt skønne dage, som har fyldt rygsækken med en masse skønne minder. Læs mere om hvor vi var HER.

Egentlig havde jeg alle intentioner om at blogge imens vi var afsted, men tiden fløj og når vi nåede aften tid faldt vi alle omkuld af træthed og gode oplevelser. Dog har jeg knibset en masse gode billeder og jeg glæder mig til de kommende dage at få klapret lidt på tastaturet og få delt lidt af vores oplevelser med os. Det er i hvert fald både oplevelses og feriesteder, som jeg vil anbefale til alle børnefamilier. Vi har lavet alt fra bolche kogning til at malke køer. Sådan en ko pat har man ikke i hånden hver dag og jeg kan afsløre den var pænt fedtet 😛 Oh well hvad man ikke gør for de små. I øvrigt har i måske set billeder på Instagram HER eller været med på snappen (tvillingernesmo)?

På fredag vender vi snuden mod Middelfart. Vi skal besøge min svigerfar og lørdag skal vi en tur i Odense zoo. Det glæder jeg mig til. Jeg har selv været der som barn og husker tydeligt,  at de havde en kæmpe skildpadde. De var koloenorme, for et lille stankelben som mig. Sådan husker jeg det i hvert fald. Det bliver sjovt at se om den (de?) stadig er der og selvsagt pigernes reaktion herpå.

I næste uge er endnu flere spændene ting på programmet. Vi skal nemlig til Norge. Jeg må hellere straks gå til bekendelse og indrømme, at jeg i mit 31 årig liv altså aldrig har besøgt vores norske naboer før. Det bliver altså første gang jeg betræder norsk muld. Jeg har hørt at alt er helt vanvittigt dyrt, så vi planlægger faktisk at tage mad og dets lige med hjemmefra i køletaske. Man er vel jyde og gider gerne spare skejser, hvor de spares kan. Vi skal bo i lejlighed med køleskab, så rent praktisk er det en mulighed. Er det helt tosset?! Del gerne erfaringer…

Man bliver sgu aldrig for gammel til en tur på trampolinen

4 kommentarer

 • Rikke

  Jeg kender flere der har fyldt to køletasker og taget med- og tag massere grøntsager med for det er også vildt dyrt.
  Til gengæld kan man jo fryse en lasagne/kød/div. Og bruge som køleelementer på de ikke optaget pladsen i tasken 🙂
  God tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kød, grønt og alkohol er rigtigt dyrt mens bleer er væsentlig billigere, (specielt Remas egne hvis man bruger dem)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Lav s'mores over bordgrill af lerpotte (både ude & inde)