Ganni t-shirts med frugt - sommerens musthaves

Forresten da også #12

image

Kjole fra Sisters Point og taske fra Campomaggi Bags.

 

 • Klatter jeg serum på både vipper og bryn i håb om de vokser sig længere og fyldigere.. Viser serummerne frem på instagram HER.
 • har jeg udslæt nærmest over hele kroppen og jeg er tyk under øjnene. Min mor spurgte på Skype om de ikke har læger i Grækenland, men helt ærlig orker jeg ikke at bruge en hel dag på at komme til lægen hernede. Forhåbentlig er det væk, når vi kommer hjem
 • overvejer jeg stadig en page frisure, men min yndlings frisør er på ferie, så planen er udskudt lidt endnu, er jeg helt forgabt i den HER nederdel fra Ganni – jeg håber forelskelsen varer ved, når jeg kommer hjem og henter den på posthuset.
 • Har jeg bestilt nye sokker på Asos.. Med enhjørninge..Jeg ku’ ikke lade være. Har en svaghed for sære ting.. Se DEM HER – er de ikke søde?
 • Skal jeg stå fader for den dejligste lille charmer på søndag og jeg glæder mig. Og sveder lidt ved tanken om at stå med potentiel græde maskine foran alle de mennesker i kirken
 • Håber jeg snart de finder Emilie. Som ved mange andre har det ramt noget i mig med hendes forsvinden. Igennem ferien har jeg jævnligt tjekket nyheder i håb om hun var dukket op.
 • Gider jeg virkelig ikke hjem fra ferie, men samtidig glæder jeg mig lidt til at komme hjem i vores eget hjem. Sådan har jeg det næsten altid, når ferien er ved at være ovre.
 • Har jeg fundet ud af at jeg har delte mavemuskler via sådan en test jeg fandt på google. Det forklare, at jeg ligner en i 3 mdr. Altså det og kage. Men nu har jeg sat mig for, at forsøge at træne det op, da jeg synes en operation er lidt voldsomt, hvis den kan undgåes.
 • Har jeg vitterligt ingen mavemuskler. Eller det troede jeg, men nu kan jeg mærke dem igen. Efter kun to dages træning. Av! 😉

2 kommentarer

 • Hehe genialt – den der Google mave test må du heller linke til. Ved nu ikke om jeg tør tage den 😉

  Krydser fingre for dit udslæt – begyndte selv pludseligt at døje med eksem om øjnene for to år siden. Øv.

  Mvh Marie / krøllerier

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha den er så mærkelig at tage den test, men lad mig sige det sådan at jeg ikke var i tvivl om at der er mellemrum i maven 😛 Jeg brugte den her guide http://superfitmor.dk/tjek-dine-mavemuskler/, men købte et træningsprogram hos noget der hedder Work Out Pedersen.. Har læst så meget godt om hende, så nu venter jeg bare på en flad vom.. Haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni t-shirts med frugt - sommerens musthaves