Huskeliste til ferie med børn – hvad skal i kufferten? – Nanna Pretzmann
Om ferie i Norge i børnehøjde

Huskeliste til ferie med børn – hvad skal i kufferten?

img_5063.jpeg

Hver gang vi skal pakke til ferie bliver jeg totalt stresset. Ikke så meget fordi det skal gøres, men fordi jeg fuldstændig mister overblikket og ender med at glemme både det ene og det andet. Ikke at det ikke altid løser sig ved at købe noget nyt, men egentlig er det jo en smule tosset at købe, bare fordi man er glemsom. Men at pakke til sig selv og tre børn kan altså sætte mit moderlige overblik og egentlig også mit multitasking på overarbejde. Oftest pakker jeg nemlig med ungerne omkring mig og de kan om noget distrahere, så jeg ikke kan husk fra min næse til min mund. Derfor har jeg sat mig for at lave en lille huskeliste eller pakkeliste om man vil, så jeg forhåbentlig til denne ferie til Grækenland kan huske alt det vi skal bruge. Jeg tænkte, at nogle af jer måske også rejser og kunne få glæde af selvsamme liste? Flyrejsen pakker jeg særskilt til og der har jeg tidligere skrevet et indlæg med gode tips til at få tiden til at gå, når man rejser med små børn. Læs det HER.

De tre vigtigste ting på listen er selvfølgelig de tre p’er – penge, pas og pilletter, som min mor altid siger. Har vi dem kan det jo ikke gå helt galt 😛

Jeg har lagt huskelisten ind som billede og i kan derfor blot højre klikke på selve billedet, gemme det og herefter udskrive det til eget brug. Jeg kan dog allerede nu se at jeg har glemt at tilføje de badeveste, som vi har købt til turen.. typisk ikke.. listen må udvides med håndskrift 😛 Smid gerne en kommentar, hvis i synes der mangler noget, så opdatere jeg listen løbende.

Pakkeliste til ferie med børn

 

Læs også //7 tips til en vellykket flyrejse med små børn// Rejs på budget // Ferie i Norge i børnehøjde // 5 tips til gratis oplevelser med børn i sommerferien // Tip til smart strandlegetøj //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om ferie i Norge i børnehøjde