Pizza dej med spinat - verdens bedste opskrift

Jeg skal til Afrika!! (Plus et dilemma)

image

Nederdel fra Asos, T-shirt fra Asos og sandaler fra Vagabond.

 

En aften, hvor vi spiste pizza på terrassen i Grækenland dumpede en invitation ind ad brevsprækken til min mailboks. Ikke en hvilken som helst invitation. Men en invitation til min fars bryllup og det værende sig i Afrika i november. Invitationen var “selvfølgelig” gældende for hele min lille familie. Men da den første spænding havde lagt sig, gik det op for mig, at min mavefornemmelse ikke var helt rigtig. Turen var og er på 6 dage. Dvs 2 dage går jo egentlig med at rejse, så 4 dage i Afrika. I en Camp ude på savannen og med en fest, som måske egentlig ikke ville være særlig børnevenlig.

Jeg vendte situationen med pigernes far og vi var egentlig ret enige om at det nok ikke ville være for pigernes skyld, hvis de kom dem med. Måske hvis det var længere tid – rejsetiden ved vi højest sandsynligt vil slå dem ud ad kurs og at de skal bruge lidt dage på at komme ovenpå igen. Campen eller bryllupsfesten er ikke på deres præmisser, så faktisk blev vi enige om at jeg tager afsted. Jeg har aldrig været så længe væk fra mine børn før. Maks et par overnatninger i træk. Jeg ved at de vil være i fuldstændigt trygge hænder hos deres far (og mormor nogle dage, da han jo også skal arbejde). Men samtidig med at jeg glæder mig til at skulle se freaking Afrika, så føles det også angstprovokerende at skulle være så længe væk fra dem. Og jeg har altså både lidt en klump i maven og dårlig samvittighed. For kan de nu undvære mig?! (Og kan jeg nu undvære dem?)

   

10 kommentarer

 • Berit jensen

  Hep hep – afsted med dig! Men jeg havde tænkt og følt som dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Nu var det ikke lige Afrika jeg tog til med London,. Uden børn og mand.. Det var fantastisk.. Det værste er faktisk, at mand og børn sagtens kan klare sig uden mor i lidt tid 😉😀 Så afsted med dig og nyd det maks 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Glædelig dig. Afrika er fantastisk 🌏🌞😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Fed mulighed. Hvordan er tidsforskellen og hvad er rejsetiden? Nogle rejser jo helt til Australien på rundrejse med små børn, så måske vil børnene synes det var sjovt at komme med og opleve det.
  Men det er selvfølgelig jeres beslutning helt alene.
  En anden mulighed er også, at dig og din mand tager afsted sammen på en tur kun for jer to. Hvis bedsteforældrene passer børnene. Så kunne i have noget forældre hygge imens børnene hygger med bedsteforældrene. Som du siger, så er det “kun” 6 dage, og i er hurtigt hjemme igen. Blot forslag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meget ja☺️ Det tager vel en 14-15 timer at nå frem med flyskift osv.. Tidsforskellen har jeg ikke styr på må jeg indrømme.. Hvis det var længere tid end 6 dage havde jeg ikke tvivlet på at de skulle med. Vi har bare efterhånden rejst så meget med dem, at jeg ved de kræver et par dage til at komme ovenpå, og så er det jo næsten tid til at rejse igen 🙂
   Det er desværre ikke en mulighed at rejse begge to.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Nu er Afrika jo et ret vidt begreb og jeg ved ikke hvor du skal hen. Jeg boede i Tanzania i knap 4 måneder if rejste lidt i Uganda også og fer var en oplevelse.
  PS. Hvis brylluppet er lokalt og i kristen kontekst så anbefaler jeg lang gallakjole. Jeg lavede mit feltarbejde blandt kristne tanzanianere og den kjole jeg brugte til at få i kirke på en alm søndag kunne jeg være gået til et pænt bryllup i herhjemme.

  Ang ar være væk fra børnene så går det nok. Men jeg kan godt følge dig. Min er 22 måneder og jeg har endnu ikke været væk en hel nat endnu. Men jeg tror nu alligevel jeg havde valgt som dig i din situation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi skal til Kenya 🙂 Brylluppet bliver i den Camp, hvor vi skal bo – tror jeg, så tænker det nok bliver brudeparret som laver dresscode. Men ellers super med tips 🙂
   Det er ekstra svært, når man ikke er vant til at være specielt meget væk fra sine børn. Faktisk er jeg jo nærmest sammen med bette måsen 24/7 fordi hun er hjemme hos mig <3 men jeg ved også at far og mormor sagtens kan klare det og at de kommer til at hygge sig..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizza dej med spinat - verdens bedste opskrift