Verdens bedste chokoladekage - aka black magic kagen

Slut med rød hovedbund på sommerferien

image

image

Som jeg nævnte den anden dag, så får jeg nærmest brændt hovedbunden af hver gang vi rejser udenfor DK. Ja nogle gange sågar også hjemme i Danmark. Og jeg opdager det altid først, når jeg tager det smertefulde strøg med hårbørsten. Føj, hvor gør det nas og meget lidt flatterende ser det ud, når man så begynder at skalle. Men ja måske kender i det selv? I så fald, så følg med.

Indtil ganske få dage inden vi rejste, så anede jeg faktisk ikke at der fandtes produkter specifikt til hovedbunden, således man kan komme udenom både rød hovedbund og fedtet solcreme i hårbunden. Men det findes. Stuhr har lavet en hair protection spray, som blot sprayen over hovedbunden og herefter beskytter både hår og hovedbund. Den er vandfast og uden parabener og med faktor 20. Og efter knap 14 dages intens brug af mig og to ud af familiens tre børn, må jeg konstatere at den virker. Ingen røde hovedbunden. Pigerne ligger i blød nærmest 24/7, så vandfast delen passer altså også. Og så er den drøj i brug. Billedet er taget igår, hvor vi har brugt den 3 tøser i 10-11 dage og vi har knapt brugt 1/4 del af flasken.

Lige pt har Nemlig.com 20% på sprayen. Find tilbuddet HER. Normal prisen er faktisk kun 79,-, så den er jo egentlig slet ikke dyr, men hvem vil ikke gerne spare 20% ?! 😛

Efter en del research har jeg dog erfaret, at der findes en del på markedet, f.eks. denne eller denne.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste chokoladekage - aka black magic kagen