Slut med rød hovedbund på sommerferien

image

image

Som jeg nævnte den anden dag, så får jeg nærmest brændt hovedbunden af hver gang vi rejser udenfor DK. Ja nogle gange sågar også hjemme i Danmark. Og jeg opdager det altid først, når jeg tager det smertefulde strøg med hårbørsten. Føj, hvor gør det nas og meget lidt flatterende ser det ud, når man så begynder at skalle. Men ja måske kender i det selv? I så fald, så følg med.

Indtil ganske få dage inden vi rejste, så anede jeg faktisk ikke at der fandtes solcreme specifikt til hovedbunden, således man kan komme udenom både rød hovedbund og fedtet solcreme i hårbunden. Men det findes. Stuhr har lavet en hair protection spray, som blot sprayen over hovedbunden og herefter beskytter både hår og hovedbund. Den er vandfast og uden parabener og med faktor 20. Og efter knap 14 dages intens brug af mig og to ud af familiens tre børn, må jeg konstatere at den virker. Ingen røde hovedbunden. Pigerne ligger i blød nærmest 24/7, så vandfast delen passer altså også. Og så er den drøj i brug. Billedet er taget igår, hvor vi har brugt den til 3 tøser i 10-11 dage og vi har knapt brugt 1/4 del af flasken. Den fåeshos Stuhr frisøre!

Efter en del research har jeg dog erfaret, at der findes en del solcreme til hovedbunden på markedet, f.eks. denne , denne , denne eller denne.

Matas har desuden også en god hovedbundspray, som jeg kan anbefale!

 

Follow:
Share:

4 Comments

  1. Stella
    25. juli 2016 / 9:34 am

    Tak for tippet. Den må jeg ha fat i. Er meget lys og scandinavisk. Stort set hver sommer får jeg rød hovedbund.
    Fedter den håret meget?

    • 25. juli 2016 / 11:20 am

      Det er jeg jo også, så den virker sikkert også godt på dig 🙂 Jeg synes ikke håret bliver fedtet, nærmere sådan lidt beach agtig ligesom med saltvandspray 🙂

Leave a Reply


Looking for Something?