Vi juicer med på sundhedsbølgen + juice opskrifter – Nanna Pretzmann
Strandtasken og dens indhold

Vi juicer med på sundhedsbølgen + juice opskrifter

Annonce, da juiceren er modtaget til test

P7050886

P7050881 P7050882 P7050883

Jeg ved ikke med jeres børn, men mine er pænt begejstret for juice. Jeg har længe overvejet at købe en slowjuicer, for lettere at kunne bruge diverse frugter og grønsager. Så da Philips spurgte om vi ikke ville prøve deres Avance Collection slowjuicer sagde jeg altså pænt ja tak. Slowjuiceren er perfekt til børnefamilier, da den er let at bruge, det er en nem måde “at snige” frugt og grønt i ungerne (lidt ligesom mine rødbedeboller og dem med spinat 😛 ) og så er den ret hurtig at gøre ren. Den sidste fakta synes jeg egentlig er noget af det vigtigste i forhold til brugbarhed i vores familie. Tog det en evighed, at gøre den ren ville vi nemlig ikke få den brugt. Så ganske simpelt er det. Størrelsen på apparatet er også ganske ok og den har fået en plads på vores køkkenbord. Altså lille er den jo ikke, men der er fint plads!

Efter hver dag i fjorten dage at have fået serveret friskpresset appelsinjuice her på vores ferie, så er jeg ekstra glad for at denne her står og venter derhjemme, så vi kan fortsætte i samme gode stil.

Vi havde efterhånden fået lavet lidt forskelligt på den inden vi rejste og jeg tænker i får to favoritter. Min og ungernes. Havde de ikke set at jeg putter rødbede i min er jeg overbevist om de også ville drikke den. Bette måsen kan i hvert fald godt li’ den. Men vi er inde i en fase, hvor vi pludselig intet kan li’ tiltrods for vi aldrig før har været kræsne. Pænt frusterende, men mine kreative indslag for at lokke i dem alligevel bliver da øvet 😛 Juicerne er lettet at lave, fordi man egentlig bare smider frugterne/grønsagerne i og ud kommer juice klar til at drikke.

De tørre rester giver jeg til vores kaniner og høns og de elsker det 😛

Opskrift på rødbede juice

2 små rødbeder (med skræl)

1 appelsin (uden skræl)

1/2 citron

2 gulerødder

1 dusk mynte

 

Giver 2 små glas juice. Er bedst kold.

P7050889

 

Opskrift på appelsin & gulerodsjuice

2 appelsiner

2 gulerødder

1 håndfuld jordbær

 

Giver et glas juice og veltilpassede børn 😛

P7050892

 

1 kommentar

  • Jeg kan anbefale Mads bo’s bøger. Både High on juice og den til børn – hedder noget med magi. De er super gode og så tag børnene med i den. Divaen herhjemme er i fuld sving og elsker at juice – og det ryger ned. Bare husk at fortynde geøntsagsjuicer med lidt vand til børnemaver 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strandtasken og dens indhold