Bolig inspiration og en rabatkode på 20% – Nanna Pretzmann
Hjemmebagte spinat bagels

Bolig inspiration og en rabatkode på 20%

Indeholder affiliate links

image// Gulvtæppe // lyskæde til inde og ude // Reol på hjul // Stole // Skab //

 

Har i nogensinde været fordi Ellos boligudvalg? Hvis ikke, så tænker jeg tiden er moden til lige at kigge forbi. De har et kæmpe udvalg, og når jeg siger kæmpe, så mener jeg virkelig kæmpe udvalg af alt muligt lækkert til boligen. Ovenfor ser i nogle af mine favoritter. Lyskæden fik jeg netop hjem i sidste uge – uden de 20%, som der lige nu er selvfølgelig. Jeg forestiller mig at den både skal bruges inde og ude. Selvom det er begrænset hvad vi bruger terrassen i det her regnvejr, så kunne man jo slå parasollen op, skærme for regn og lave lyskæde hygge under den.

Reolen på hjul har i flere måneder prydet vores havestue. Her står den med forskellige planter på øverste hylde og mine rejsebøger på nederste. Så hyggeligt.

Gulvtæppet drømmer jeg lidt om. Jeg aner faktisk ikke hvor det skulle ligge, men jeg synes det er enormt fint 😛 Stolene er jeg vilde med både i den rosa her, men også i den mint grønne, som jeg sikkert ville vælge hvis jeg skulle. Vi har dog faktisk allerede de HER stole fra Ellos. Vitrineskabet , som også fåes i hvidt og gråt, synes jeg emmer af hygge og jeg tænker det måde skulle opbevare glas, tallerkner og spil.’

Rabatkoden er 345710 og gælder en gang pr kunde til og med d 21 august. Du skal hele vejen til kassen før rabatten er fratrukket 🙂

image

Jeg har for nyligt for det første tøj hjem fra Ellos Kids og kvaliteten er altså godt, selvom prisen er lav. Hvis nogle skulle have brug for børnetøj pt, så er der altså 25% på alt børnetøj samt børnesko HER (alle mærker) Også fri fragt samt retur ved køb over 200. Find tilbud HER og brug koden 345701.

 

God lørdag og shoppelyst 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmebagte spinat bagels