Hjemmelavede cheese dippers + madkasser

Farv bryn selv og spar knaster

Indeholder affliate links

farvning-af-bryn-hjemme

Mine bryn er meget, meget lyse. Faktisk så lyse, at de nærmest ikke kan ses, hvis jeg ikke kaster lidt farve efter dem i ny og næ. Så det gør jeg, altså kaster farve på dem og farver bryn selv. Siden jeg gik på frisørskole for cirka 10 år siden har jeg nemlig farvet egne bryn. Det er ganske, ganske let og altså en del billigere at gøre selv end at få frisøren til at ordne det. Om end det nu også er ganske rart, at få andre til det 😉 Produkterne jeg bruger er de selvsamme, som vi brugte på frisørskolen og også i den salon, hvor jeg arbejdede. Der finder man altså ikke en forskel.

Guide: sådan farver du bryn selv

Udstyret, som det kræver for at farve egne bryn er ikke meget og så er det ret billigt. Faktisk er det meste af det lige nu på tilbud HER og du kan faktisk spare op til 58% på farven til brynene. De 4 produkter, som du skal bruge koster tilsammen 162,-, og der er til mange gange.

Det skal du bruge

Du skal bruge Refectocil farve og Refectocil Oxidant samt udstyr som pensel, en skål til at blande og vat.

Når du vælger farve skal du tænke over, hvilken der vil falde mest naturlig til din hudfarve og hårfarve. Jeg bruger Refectocil nr 3, altså en brun (find den HER)

P8021371

Sådan gør du

Når du har styr på hvilken farve du skal bruge og har udstyret hjemme finder du det hele frem og fugter nogle vat rundeller.

Tag din skål, klem cirka 2 cm Refectocil farve ud og kom 10 dråber Refectocil Oxidant på. Rør sammen til en jævn cremet masse. Oxidanten er vigtig og uden den virker farven altså ikke.

Tag penslen og kom farven på øjenbrynene straks. Lad virker i 5-10 minutter alt efter hvor intens farven skal være. Jeg lader det sidde i 5 minutter, da mine bryn ikke skal blive for mørke. Det ser fjollet ud til min hårfarve. Sørg for at farven kun sidder på brynene og fjern farve som lander på huden ved siden af. Et tip på frisør skolen er at smøre vaseline eller et tykt lag creme udenom øjenbrynene, for ikke at få farve på huden. Det bruger jeg dog ikke selv.

Når tiden er gået fjerner du farven grundigt med en vat rondellerne.

Resultatet skulle holde i op til 6 uger. Jeg genfarver dog mine bryn cirka hver 3-4 uge, hvor jeg synes de trænger til at blive frisket op.

 

Find også opskrift på  lækker bodyscrub med mynte til selvforkælelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede cheese dippers + madkasser