Spinat wraps med tunsalat + vind rejsegavekort på 25.000 – Nanna Pretzmann
Farvel og tak flad røv

Spinat wraps med tunsalat + vind rejsegavekort på 25.000

Sponsoreret

P7281318

P7281331 P7281330

Okay, for at være ærlig voksede jeg op og var lidt af en kræsen pind. Jeg havde og har det stadig svært med konsistensen og lugten af nogle madvarer. Det er blevet bedre. Meget bedre. Men desværre har det betydet at jeg altså også altid har haft det ret stramt med fisk. Dog er jeg begyndt at spise fisk og det er jo en sejr i sig selv, når det ikke er noget man tidligere har gjort, hvis vi ser bort fra fiskefilet badet i remulade. Vi har, fra jeg blev nogens mor, forsøgt at være meget bevidst om at servere alt for vores børn, imens de var små. Også de ting, som jeg ikke selv er vild med. Om det er det, som ligger til grund for at jeg den dag idag har tre små glade fiske spisere aner jeg ikke. Men i hvert fald er de glade for fisk, inklusiv tun. Og den glæde prøver jeg selvfølgelig at bevare med diverse tunretter. En af favoritterne herhjemme er spinat wraps med tunsalat. Både til madpakken og til aftensmad. Jeg laver selv wrapsene, men er man til en lidt hurtigere udgave kan de udskiftes med købe tortillas pandekager. De her hjemmelavede spinat wraps er dog perfekte til tunsalaten og jeg elsker at det ryger lige fluks i kælderen hos alle tre piger. En masse fisk samt grønt. Pigerne foretrækker tunsalaten på den helt simple måde, imens jeg nogle gange tilføjer en most avokado, saften fra en 1/2 lime samt hakket rødløg til de voksnes. Har du en rest majskoble fra aftensmaden, så er den perfekt til tunsalaten, men majs fra dåse går også sagtens an.

Apropos retter med tun, så kan du altså vinde et rejsegavekort på 25.000,-, hvis du ligger inde med en lækker opskrift. Jeg tænker da i hvert fald jeg skal have et lod i puljen 🙂 Læs mere i bunden af indlægget.

Opskrift på let og hurtig tunsalat

 • 1 dåse John West tun i vand
 • 1 spsk mayo
 • 1 spsk creme fraiche eller græsk yoghurt
 • 1 tsk honning sennep
 • Majsene fra en majskolbe eller 1 dl majskerner
 • Salt & peber
 • Eventuelt 1 most avokado, saften fra 1 lime og et rødløg i små tern

 

Hæld vandet fra tunen og miks herefter alle ingredienserne sammen i en skål. Smag til med salt & peber.

P7281300

 

Opskrift på spinat wraps

10-12 styk

 • Cirka 7 dl mel
 • 1 1/2 tsk bagepulver
 • 1 tsk salt
 • 4 spsk olie
 • 125 gram spinat
 • 2 dl mælk

 

Kør spinaten i blenderen eller minihakkeren sammen med mælken til du har en jævn masse. Alle ingredienserne mikses sammen og dejen æltes god igennem på et meldrysset bord.

Del dejen i 10-12 stykker. Drys bordet med mel og rul hver bolle meget tyndt ud til en diameter på cirka 10cm. Det er vigtigt at dejen er så tynd, at du næsten kan kigge igennem.

Varm panden op (uden fedtstof) til middelhøj varme. Når den er helt varm (ikke før!) lægges wrapsene på en ad gangen. Bages i cirka 30-60 sekunder på hver side eller indtil let stivlet og med gyldne brune pletter.

At rulle dem tyndt ud samt bage dem kan godt drille lidt indtil man lige har fået taget på det. Men ha’ ekstra mel ved hånden, så går det. Jeg lægger dem i en bunke i et viskestykke, for at holde dem varme til servering.

Kan opbevares i cirka 5-7 dage i køleskabet på en tallerken med køkkenfilm over.

P7281322

Jeg har selvfølgelig ikke glemt den konkurrence jeg nævnte tidligere. Man kan nemlig ovre hos John West HER hver måned vinde et rejsegavekort på 5.000,- og kommer man i finalen er der et gavekort på 25.000,- på højkant. For at deltage i konkurrencen skal man dele en lækker opskrift, som indeholder tun og svare på et enkelt spørgsmål. Ret simpelt ik’? I hvert skal jeg da klart forsøge at vinde.

DELTAG I KONKURRENCEN OM ET REJSEGAVEKORT PÅ 25.000,- 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel og tak flad røv