Dagens optur – Nanna Pretzmann
Og fik jeg så længere øjenvipper.. ?! Før/efter billeder

Dagens optur

Kender i det, når det hele bare bliver for meget, altså sådan mest med henblik på ens afkom? Man må sikkert ikke sige det højt, men nogle gange er jeg så træt, når vi kommer til aften at jeg har lyst til at sætte mig ned og hyle. Ikke at det hjælper, men fordi jeg er udmattet. Det er hårdt at være ene om 3 baryler, hvis behovsudsættelse ikke er specielt veludviklet. Når de nogle gange alle tre, i munden på hinanden, råber på noget forskelligt eller har forskellige behov som skal opfyldes nu og her og ikke om 3 minutter, så er det jo aldeles umuligt at gøre det hele på en gang og det kan sætte gang i ramaskriget eller nedbrud på henholdsvis knap 2 års maner og 4 års maner. For fuld udblæsning. Midt i orkanens øje kan man nogle gange godt overveje bare at gå. Bare lige vinkel farvel og få 2 minutters ro. Nu understreger jeg lige, at det kunne jeg ikke finde på, men det ved i jo godt. I de tilfælde er der heldigvis langt fra tanke til handling. Efter to aftner i streg med fiasko følelsen hængende over hovedet, for ja sådan en får jeg når jeg ikke føler jeg slår til, besluttede jeg allerede i formiddags, at sådan en aften skulle det ikke blive. Igen.

Så hele dagen har jeg forsøgt at fokusere på det gode, det der er gået godt, istedet for at dunke mig selv oven i hovedet og have det dårligt med at jeg ikke er overskuds agtig 24/7. Det er der jo ingen der er.

Faktisk startede jeg listen med opturs ting (ja jeg er et liste menneske) lige som jeg blev fanget på sofaen:
– Charmebøffen sover lur med hovedet hvilende på mine lår. Det bliver jeg bare aldrig træt af.
– Har jeg opdaget en gruppe på facebook, hvor man kan bytte sine ting. Jeg byttede en madkasse vi ikke længere brugte til en pose mel. Det er sgu da smart. Både for pengepung og miljø! Og faktisk har jeg allerede endnu en byttehandel i spil.
– Har jeg opdaget endnu en gruppe, hvor man kan forære sine ting væk eller få dem af andre. Altså det er bare god karma. Jeg har fundet en cykel til en af mine piger og lagt tøj op til afhentning.
– Har jeg så ondt i mine stænger at man skulle tro det var løgn. Det er godt, fordi det betyder jeg er kommet i gang med at træne igen. Jeg har lige haft et par uger, hvor jeg har ædt chokolade istedet. Bevares det kan også noget, men det hjælper mig ikke ligefrem af med mor mavsen 😛
– Puttede jeg med alle tre bavianer i en hel halv time imorges inden vi stod op. Uden nogen var ved at slå hinanden ihjel. Når jeg siger nogen var det altså ikke mig, men børnene 😛 Det er usædvanligt. Og dejligt 🙂
– Er trutten lige vågnet fra sin lur på mig og sender mig det største smil. Jeg smelter og skynder mig at logge af.

 

Og da Charmebøffen sendte mig i knæ med sit smil og efter halvanden times tvunget hvil på sofaen følte jeg mig pludseligt helt overskuds agtigt. Det er en skøn følelse og jeg skal nok egentlig være bedre til at give mig selv et bette hvil engang imellem istedet for at drøne deruad med 180 i timen.

image

4 kommentarer

 • Sarah

  Kender det! Og jeg kan altså godt finde på at gå i to minutter! Tænker det trods alt er bedre end at skrige (som jeg desværre også kan komme til en meget sjælden gang). Temperament har de vist også fra moren herhjemme… 😉 det er ikke just der, jeg er mest stolt af mig selv! Og så kan det godt hjælpe lidt lige at tænke på se gode ting, jeg trods alt også gør hver dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja selvfølgelig er to minutter godt i det tilfælde 😀 Jeg tænkte mere på at jeg ikke kunne finde på at rende hjemmefra, selvom jeg tænker på det 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Vil rose dig for at skrive om genbrug. Er kørt surt i Blogger udelukkende om forbrug.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og fik jeg så længere øjenvipper.. ?! Før/efter billeder