Det her, det var lige hvad jeg trængte til.. – Nanna Pretzmann
Fra fru til frøken

Det her, det var lige hvad jeg trængte til..

Sponsoreret

image

image

Det er jo ikke lige frem en hemmelighed, at der sker store omvæltninger hos os for tiden og at jeg synes den sidste tid har været hård. En skilsmisse er ikke for sarte sjæle og det har tæret både på krop og energi. Jeg føler mig træt og brugt helt ud i storetæerne. Derfor tog jeg da også imod med kyshånd, da jeg blev inviteret i Water & Wellness i Randers. Tilbuddet var simpelthen for fristende til at afslå. Så i søndags smed mit moderlige ophav og jeg badeklunset i en taske og drog mod Randers city. En smule usikre på hvad der egentlig ventede os. Vi havde ikke tidligere hørt om stedet og wellness centre kan jo være lidt af en svingende oplevelse har jeg tidligere erfaret.

Men allerede da vi rullede ind på p-pladsen havde jeg en god fornemmelse. Det var ganske tydeligt, at hele centeret som også indeholder badeland og fitness, var ret nyt. Det storsmilende personale, som udleverede vores dejlige vamsede badekåber og den søde medarbejder, som straks viste os rundt i wellness afdelingen forstærkede blot indtrykket.

Den rolige musik, som spillede i baggrunden og det lækre varme fodbad med badesalt, som vi startede ud med, satte ligesom dagsordnen. På cirka 5 minutter forlod alt stress og bekymringer min krop og jeg var i stand til at lægge alt på hylden i de timer vi tilbragte der. For første gang i uger gav jeg slip og det føltes ikke mindre end fantastisk og var egentlig nu nok lige hvad jeg har haft brug for.

image

Water and Wellness indeholder alt fra føromtalte fodbade til sauna, varmtvandsbassin med bobler, dampbad, koldtvandskar, 4 saunaer og en udendørspool. Altså alt hvad hjertet begærer af selvforkælelse. Der er skruet op for lækre detaljer som brilleholdere udenfor saunaen og fodbadene, som er indbygget i gulvet er lavet både til dem med lange og korte stænger. Min moder og jeg er faktisk ejer af lige nøjagtig hver vores længde stænger, men fandt begge et kar med den perfekte afstand til bænken.

image

image

Vi var enormt heldige med vejret her midt i september og kunne benytte de udendørs liggestole og slikke lidt sol undervejs i vores selvforkælelse. Jeg må indrømme, at jeg er en smule kuldeskær, så jeg hoppede ingenlunde i poolen, men den var velbenyttet og jeg kunne sagtens se mig selv bruge den ved lidt varmere himmelstrøg.

Da vi blev sultne, for det bliver man altså af alt den afslapning, så smuttede vi ind i caféen, som ligger inde i selve wellnessområdet. Her spiste vi en lækker tapas tallerken og drak økologisk hyldeblomstsaft, imens vi bare nød stilheden. Børn under 15 år må ikke komme i wellness området, så der er jo en helt naturlig stilhed, som jeg må indrømme, at jeg nød til fulde. Når man har tre små børn er ørerne nogle gange ved at falde af og ro er bare tiltrængt 😛

image

Lørdag/søndag kan man i øvrigt besøge wellness afdelingen samt spise brunch derinde til den nette sum af 199,-. Det er jo helt tosset billigt og det er ikke sidste gang vi har været der. Faktisk overvejer jeg at starte de børnefri weekender op på den måde. Jeg kunne virkelig mærkelig hvor godt det var for både krop og sjæl, at slappe af og hvor tiltrængt det egentlig har været. Og til den pris behøver man jo ikke engang have dårlig samvittighed over at kaste lidt skejser efter eget velvære 😉

image

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra fru til frøken