Give-away: Jan Thomas produkter + Deep Waver jern – Nanna Pretzmann
Veninder længe leve.. Og vind en rejse med din bedste veninde

Give-away: Jan Thomas produkter + Deep Waver jern

Annonce

image

Inden vi rejste til Kreta fik jeg mig et nyt jern til samlingen. Et jeg slet ikke har noget tilsvarende til. Et Deep Waver jern fra Jan Thomas Studio i samarbejde med Babyliss. Og jeg er begejstret må jeg indrømme. Mit ellers temmelig flade og tynde hår kan hurtigt få fylde – både til når jeg sætter det op eller når det blot skal hænge med krøllerne i.  Det er let og hurtigt, men hvis du savner lidt inspiration til brug af jernet, så viser jeg det i videoen nedenfor. Inden start bruger jeg Heat Protection Spray fra Jan Thomas Studio, for at beskytte mit hår fra varmen på jernet. Efter krøllerne er lavet bruger jeg Osis+ Mattifying Powder i hovedbunden, for bedre hold, volume og struktur i håret. Et genialt produkt, hvis du spørger mig. For bedre hold af krøllerne bruger jeg en hairspray til allersidst. I min optik giver det et dejlig lidt sommerligt look, som selvfølgelig kan bæres året rundt 😛

Nu til den sjove del – i kan nemlig vinde et Jan Thomas Studio Deep Waver jern plus dertilhørende produkter (shampoo, conditioner og Heat Protection spray) med en værdi på over 1.200,-. Alt i skal gøre er at smide en kommentar i kommentarfeltet nedenfor 🙂 I kan jo f.eks. skrive, hvis der skal have gevinsten og det må selvfølgelig gerne være selvforkælelse.

 

Links til produkter brugt i videoen: Jan Thomas Deep Waver samt produkter Osis+ Dust it Mattifying Powder (nedsat med 70%) og Moroccanoil Hairspray Strong

 

51 kommentarer

 • Julia

  Gaven skal være en tidlig fødselsdagsgave til mig selv 🙂 det ville være så skønt med lækkert hår til min fødselsdag d. 28 september.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Må nok for første gang i mange år sige denne præmie skal være til MOI 👌🏻👯 alenemor med 2 pseudo drenge.. Som desværre oftere har morgen garn en smukke lokker .. Slidte spidser og ugler i mosen ja tak 🌞🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Til mig selv 🙂 Har ønsket mig sådan et længe til mit hår, som heller ikke har meget fylde…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chalotte

  Det jern skal jeg da vinde da mit hår virkelig har brug for hjælp til fylde og volumen.. Det er mistet alt sin fylde og blødhed efter min graviditet, og jeg føler bare det bliver tyndere og tyndere.. Så det ville være luksus og prøve og se om de krøller også kan trylle i mit hår👍🏻😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted

  Har længe gået og ønsket mig et 🙏 Ville være så lækkert at kunne give mig hår fylde og volume 🌹Elsker krøller og giver et flot og smukt look 🌹 Ville blive ellevild af glæde hvis jeg vinder 🌹🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Årh en lækker præmie! Den vil jeg give til mig selv 😊 Jeg trænger i den grad til at få ordnet garnet – men pengene er desværre små herhjemme 😐

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzan

  Wauw, det ville jeg så gerne vinde 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Sørensen

  MIG , sidder her efter en 3 opr af mit knæ og ligner en , der må vinde 👍👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  WAUUUW! 💕👌🏼 Sikke en lækker præmie! Sådan et jern har jeg ønsket mig meget længe, så det ville jo være fuldstændig fantastisk, hvis heldet er med mig… Jeg krydser i hvert fald ALT hvad jeg kan herhjemme 🙅🏼🙅🏼🙅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth Glerup Schøn

  @nannapretzmann ✍😃👍🍀 “DONE” Ville da være total klasse også dejligt at vinde “produkter + jern” til min datter.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ✔️✍😉👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Den vil jeg utrolig gerne vinde til min Svigerdatter der er blevet mor for første gang for små 6 mdr. siden. Tiden er ikke stor til selvforkælelse med sådan en størrelse, men hun fortjener så meget lidt forkælelse hvilket hun ville kunne få med sådan en gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Gaven skal være til mig selv. Det er længe siden jeg har givet mig selv noget..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville nok prøve med selvforkælelse, men sikkert også hurtigt forære jernet videre til min søster. Jeg har nemlig krøller, og bruger ikke så meget tid på at glatte og volume osv. Men måske jeg kommer til det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aja Gregersen

  Den ville være til mig. Jeg har meget tyndt og fint hår og jeg skal til min søsters bryllup snart og aner ikke hvad jeg skal gøre ved mit hår, det ville være mega fedt med hjælp fra sådan nogle lækre produkter 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Årh en lækker giveaway. Den ville mit hår være lykkelig over at vinde! Og det vil jeg selvfølgelig også 😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Sikke en lækker gave at vinde 😊 Den vil jeg nyde i mit ellers så tykt krusede hår 🙈👍😊🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vinder skal min datter Anna have det hele. Hun vil elske det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Det skulle være til mig selv. Starter arbejde efter barsel om en uge så kunne godt lige bruge at se lidt smart ud igen. Det ser super godt ud og nemt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Sådan et har jeg egentlig ønsket mig længe, men ikke lige fået købt. Nu er jeg så blevet korthåret og så giver det ikke så meget mening.

  Derimod vil jeg gerne forære det til min veninde med det fine lange smukke skandinaviske hår (og håbe hun vil låne mig det skulle jeg blive langhåret igen; -) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Det skal da være mig selv. Jeg fik for nylig klippet lidt for meget af mit lange hår og har bittert fortrudt det. Så det ville være fantastisk med noget der kan hjælpe til at holde perioden ud indtil det er vokset tilbage til sin normale længde☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Øj det ville være 100% selvforkælelse! Synes sådan nogle deep wave jern laver de lækreste krøller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det vil jeg gerne vinde 🙋 Jeg har langt hår og har store problemer med at sætte det, så tænker at sådan et ville være perfekt til mig 💁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn Walberg

  UIIH👏🏻🙋🏼💕 …sikke en SUPER skøn præmie!👌🏻💁🏼🌷🍸 Amen, det ville simpelthen være så LÆKKERT at vinde sådan en viiiild pakke, så håret rigtig kan wave her i efteråret🌊🌊🌊 …Jubiii☀️😍🙌🏻 -Så er jeg ihvertfald klar til at svinge mine bølgede lokker ude i efterårsvejret🌬🌦🌾😉
  Ha’ en dejlig weekend☀️🍹⛱💦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Ville være så lækkert.. Det ville både jeg og mine tvillinge tøser med meget langt hår elske… ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Uldbjerg

  Ghh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Uldbjerg

  Hov, der kommer lige en ny, første sendt ved fejl 😳
  Min datter på 16 år er blevet vegetar, så det vil være fantastisk at prøve 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Åh det ser ud til at være mega lækre produkter, når nu jeg snart skal igang med at studerer efter 3 år derhjemme pga. Barsel, så kunne det være rart at komme til at se lidt “normal” ud igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Bach

  Wow! Ja tak 🙂
  Jeg vil forkæle mig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marcus B

  Jeg vil forkæle min dejlige søster ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Håber jeg er Heldig luge hvad mit hår og jeg mangler. 🌟💖👌🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Winther

  Jeg vil Super gerne vinde det, jeg har egentligt krøller men i en kategori der tit trænger til lidt ekstra kærlighed om morgenen. Specielt hvis de skal slippes ud af barselsknolden, og jeg ved fra andre krøltoppe at dette jern er perfekt til den sidste finish i ellers utæmmelige krøller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Tror næsten det må være selvforkælelese. Har tabt rigtig meget hår de sidste år så hvos dette kan give noget fylde til de resterende lokker ville det være en drøm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville forkæle mig selv og min søster 🙂
  Jeg er så fantasiløs mht håropsætning, så det ville være en skøn gave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CFinseth

  Oh my! Det jern ser for lækkert ud! Jeg har et kæmpe hår, som det normalt tager enormt lang tid at krølle (ja, det er et luksusproblem vil mange mene). Hvorom alting er, så ender lokkerne de fleste dage i en fletning, fordi det bare er for tidskrævende at krølle – og nej, tykt hår betyder ikke, at det kan hænge løst uden glat eller krøl er nødvendigt. så jeg ville helt klart forkæle mig selv og forhåbentlig komme til at gøre lidt mere ved mit hår end bare at flette det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmine

  Wauw! Det gad jeg jeg virkelig godt vinde, til mit lidt kedelige hår, det ville virkelig være lykken at kunne bruge det, i dagligdagen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det ville været et fantastisk sæt at vinde, så kan jeg måske få lidt styr på lokkerne 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ho Wan Au

  Mig 🙈😊🍀🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Lund Grynderup

  Mig mig mig 👆 Min datter og jeg ville elske sådan en lækker præmie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Mine piger på 5 og 8 ville ELSKE, hvis jeg vandt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det kunne da være lækkert med lidt selvforkælelse:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana

  Ville være så lækkert at eje – skader ikke med lidt selvforkælelse en gang imellem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Dagø

  Ville være dejligt med lidt styr på min datters og min vilde manker. Så krydser fingre for at jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina christensen

  Ej hvor er det en fed præmie. Den vil jeg super gerne vinde til mit kedelige flade hår 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Hansen

  Lækker præmie! Jamen, jeg ville give det som en fødselsdagsgave til mig selv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Ville give den til mig selv! Trænger til nyt dullegrej da jeg har en datter på et år som tager det meste af min tid 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Krydser fingre for lidt lækkert til mig vilde garn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde D

  Vil forkæle min søde mor;) hun elsker at have flot hår;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Øj for en lækker præmie – håber jeg er heldig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I håb om der ikke er trukket en vinder endnu, så prøver jeg også lige lykken! Ville elske at vinde sådan en lækker gave, især jernet. Jeg har et langt hår men i mine øjne er det alt for tyndt til bare at have hængende. Så det at få fylde, på en ret hurtig måde, ville være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Håber jeg vinder så jeg kan forkæle min skønne datter Viola ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninder længe leve.. Og vind en rejse med din bedste veninde