Hvornår skal vi hjem til far? En smart ugeplan.. – Nanna Pretzmann
Koldt hævede yoghurt speltboller med græskarkerner

Hvornår skal vi hjem til far? En smart ugeplan..

Annoncen

image

Mine ene trold har meget brug for at vide hvad der skal ske og hvornår det skal ske. Og alt det her nye med at far bor et andet sted kan godt være en smule forvirrende og uhåndgribeligt, når man kun er 4 år. Det afføder i hvert fald en del spørgsmål om hvornår de skal hjem til far. Naturligt nok og naturlig nok er svaret også en smule for abstrakt. For på onsdag forstår de altså ikke helt hvornår er. Lige nu snakker vi derfor om hvor mange gange de skal sove før de skal derhen.

Men da jeg faldt over ugeplan gik det op for mig, at det ikke kun er et genialt redskab til enhver familie, som gerne vil skabe et bedre overblik over ugen, men altså også perfekt til at give et bedre overblik overfor børnene hvornår de skal hjem til far og hvornår de er hos mig. Jeg tænker, at eventuelt kan krydse af hver dag, for at skabe overskuelighed.image

Ugeplan giver mulighed, for selv at designe sin ugeplan (både i udseende, skrifttype, sætte billeder på osv) og udover selve ugeplanen har jeg derfor valgt at have plads til en ugeplan for aftensmad og plads til en huskeliste, for der er vitterligt, altid noget man skal have styr på i en travl hverdag. Jeg synes den er så fin og glæder mig til at hænge den op i vores nye hjem. For nu står den på køkkenbordet op ad væggen. Det er næsten for fjollet, at lave huller i væggen til den, forså kort tid. Men ophæng medfølger selvfølgelig også.

Man kan også tilkøbe smarte klemmer på sugekop til opbevaring af den tusch man bruger på tavlen. Den tørres for resten let af. Ligesom på en whiteboard tavle.

image

image

Se meget mere om Ugeplan.org HER

Min ugeplan er str 50 x 50 og lige nu spare i 400,- uanset hvilken ugeplan i vælger.

2 kommentarer

  • Tilla

    Nu kan jeg se, at opslaget er lidt gammelt, men har du et link til ovenstående ugeplan? Jeg kan ikke finde den på hjemmesiden.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldt hævede yoghurt speltboller med græskarkerner