Latterlig lave priser på Aigle termo og alm gummirøjsere – Nanna Pretzmann
Give-away: Jan Thomas produkter + Deep Waver jern

Latterlig lave priser på Aigle termo og alm gummirøjsere

Indeholder affliate links

Jeg har allerede været på udkig efter termo gummirøjsere. Forhåbentlig går der et stykke tid endnu inden det bliver aktuelt, men med det danske lunefulde vejr er det aldrig til at vide. Selvom jeg hemmeligt havde håbet på indian summer her i september, så synes jeg de kolde morgener minder om, at det nu officielt er efterår. Heldigvis bar min google søgning på “Aigle på tilbud” frugt og jeg fandt faktisk Aigle støvler fra en pris på 186,- på de almindelige og 238,- på termo. Det er knagme billigt og jeg kunne forestille mig, at de bliver revet af de virtuelle hylder, så snart online rygtet spreder sig. Derfor skyndte jeg mig selvfølgelig også at bestille inden jeg tippede jer 😛 Faktisk både termo støvler til hele banden og nye alminelige røjsere til den mindste. Hendes fødder vokser med lynets hast. Grunden til valget er faldet på Aigle (igen) er simpelthen kvaliteten. Jeg må indrømme, at vi kun har prøvet de almindelig, men de har holdt til ug. Jeg har tidligere fået købt noget hø, som simpelthen ikke holdt. Om mine børn leger specielt vildt aner jeg ikke, men jeg tror det nu næppe. I hvert fald har vi været svært tilfredse med vores Aigle støvler, hvor stjerner skifter farver. Børnene elsker det og faktisk er Lolly Pop printet, som det hedder, også på bud HER.

Hvis du bruger rabatkoden “velkommen15” får du 100 kroners rabat på din første ordre over 600,-.

Aigle

// Sorte termo // Aigle røde termo // Lyserøde almindelige // Gule røjsere // Termostøvler til baby //

 

Find alle Aigle gummrøjsere HER

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give-away: Jan Thomas produkter + Deep Waver jern