Og fik jeg så længere øjenvipper.. ?! Før/efter billeder – Nanna Pretzmann
Når det hele bliver en succes!!

Og fik jeg så længere øjenvipper.. ?! Før/efter billeder

Sponsoreret

P9161763

Måske i husker det? Måske så i det slet ikke? Men under vores ferie delte jeg på snapchat (tvillingernesmo) og Instagram, at jeg havde kastet mig over vippe serummet fra Swiss klinik. Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden jeg egentligt skulle have vist jer resultatet frem, som i kan se på datoerne på billederne. Men bedre sent end aldrig må vi blive enige om 😛

Jeg ser ganske gul ud på efter billedet. Jeg er selvfølgelig ikke blevet til en gulerod natten over, men billedet tog jeg om aftenen og belysningen brød mit kamera sig øjensynligt ikke om. Jeg ville dog ikke kaste mig ud i lysredigering på billedet, da jeg synes det skulle stå helt naturligt. Som i ser er der stor forskel. Min vipper er både længere og fyldigere. Faktisk havde jeg altså slet ikke på forhånd troet der ville være sådan en forskel at spore. Og jeg bruger altså kun serummet om aftenen, selvom man egentligt skal gøre det både morgen og aften. Det kan jeg altså bare ikke finde ud af at huske 😛 Jeg har mascara på, på begge billeder. Jeg har også billeder uden mascara, men da mine vipper af natur er meget lyse -nærmest gennemsigtige – kan man simpelthen ikke se forskellen så tydeligt. Ja faktisk er den svær overhovedet at spotte – simpelthen fordi mine vipper er svære overhovedet at se. Så de billeder har jeg sparet jer for 😉

image

Til dem der ikke kan abstrahere fra min gulerodsfarve – det har jeg selv pænt svært ved – har jeg også lavet en sort/hvid udgave.

image

Vippeserummet fra Swiss Clinic er baseret på en helt speciel sammensætning af vitaminer, proteiner og mineraler, som forlænger livslænden på øjenvipperne. Det betyder alt at vipperne får længere tid til at vokse sig lang og fyldige før de helt naturligt falder af. Swiss Lashes består udelukkende af naturlige ingredienser (d.v.s. prostaglandin frit).

Swiss Clinic har faktisk vundet en pris, for anvendelsen af grøn kemi som stimulerer hårvækst og mindsker hårtab. Men mine damer (og herre) jeg kan altså også skrive under på, at vippeserummet i hvert fald virker på mine vipper. Det er selvfølgelig ikke en garanti i sig selv, da vores kroppe reagere forskelligt, men det er i hvert fald en anbefaling fra min side.

image

Swiss Clinic vippeserum kan købes i Ellos skønheds afdeling, hvor der i øvrigt er et ret stort udvalg af både make-up, cremer og parfumer og næsten altid et godt tilbud.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det hele bliver en succes!!