Søndagsshopping med gode rabatter – Nanna Pretzmann
Vind en special udgave af ugeplan

Søndagsshopping med gode rabatter

Annonce – indeholder affiliate links

I dag og kun i dag har to af mine favorit butikker simpelthen 20%. Hos Boozt gælder rabatkoden endda på udsalgskategorien også. Det vil sige af tingene pludseligt er meget billige og det skal man jo ikke lade gå sin næse forbi 😀 Selvom jeg har sparekniven i brug pt, så skal ungerne jo forsynes med vinter udstyr og udsalgskategorien for børn bugner altså med billigt overtøj, som der er yderligere 20% på. Brug koden BESTDEAL, for at få de 20%.

Boozt

// Stine Goya Margot dress // Ganni t-shirt med ananas // Ganni frakke // Ganni Masha Texas støvler // Ganni Blonde kjole// Ganni Cherry lace //

Den første kjole på min ønskeliste har jeg allerede indkøbt til brylluppet i Afrika. Den er simpelthen så smuk den kjole, men jeg mangler stadig de perfekte sko dertil. Nogle tip?!

T-shirten med den pinke ananas har længe lagt og ventet i min indkøbskurv. Måske er det på tide, at den kommer hjem i skabet.

Jeg er vild med Ganni frakken og ville gerne have fornøjelsen af at have den hængende om skulderne henover vinteren. Måske sammen med vinterstøvlerne, som vist blevet revet væk sidste år?

Den sorte blondekjole tænker jeg nærmest er en klassiker og den vil være perfekt til kommende julefrokoster. Dem bliver der vist ingen af til mig, men derfor kan man jo godt drømme lidt 😛

Jeg trænger sådan til nye underklæder og jeg er faldet helt og aldeles pladask for de lækre blonder fra Ganni. Især i den lækre lakse farve, om end den sorte udgave er en tand mere sexet 😉

Den sidste på ønskelisten fra Boozt er den Gestuz Katy kjole. Den er gude smuk og jeg ville elske at have den på juleaften. Desværre er den ikke i min størrelse, men måske i din? Find den HER.

Gestuz

Hos Zalando er de også i lokke humør og med koden CRAZYDK20 får du 20% på alt, når du køber for over 1.000,-. Jeg har lige nu to sæt sko jeg drømmer lige lovligt meget om. Det ene sæt er Adidas Originals Superstar Loafers, som jeg er sikker på er et drøn behageligt sæt sko. I hvert fald har mine tidligere Adidas Superstar sko været lige præcis det. Sæt nummer to er de alt for lækre glimmergåse sko fra Buffalo. Altså jeg mindes tydeligt Buffalo fra mine teenage år, men der var det jo store klodsede kasser og altså ikke lækre drønhøje stilletter.

Sko

Har i for resten set super tilbuddet på Aigle termostøvlerne? Det gælder fortsat 🙂

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en special udgave af ugeplan