Støvsugeren til familien med kæledyr – Nanna Pretzmann
Sjove pindsvine boller til madpakken

Støvsugeren til familien med kæledyr

Annonce

image

Først må jeg lige sige.. Er i klar over hvor svært det er at få en chihuahua til at sidde stille i mere end 5 sekunder? Altså ham her er lidt af et dovendyr, som gerne sover lange lure under dynen, men så snart der er et kamera i sigte hopper han rundt som en skoldet skid. En rigtig linselus, som hans bloggende mennesker mor. Lui er min første baby. Jeg har haft ham i over 8 år. Faktisk var han en gave fra min far i en periode, hvor jeg havde det svært. Han hjalp mig meget og er altså en drømme bedste ven. For da pigerne kom til tog han dem straks til sig. Yndede at putte i yderkanten af deres legetæppe eller snige sig ind under dynen til dem, hvis de tog sig en lur på sofaen. Han er stadig en vaskeægte legekammerat til dem og har en utrolig tålmodighed. Får han chancen sniger han sig altid ind i Ziljes seng. De to har et specielt bånd.

Men, for der er et men. Selvom jeg elsker vores firbenede ven, så fælder han altså pokkers meget og det faktum elsker jeg knap så meget. Faktisk forstår jeg ikke helt hvordan en lille hund som ham kan fælde så meget. Men det allerværste er faktisk at hårene er en spidse og bore sig ind i tæpper, puder og dets lige. Det gør dem ret svære at støvsuge af medmindre, men piller dem ud en for en. Det rækker min tålmodighed, altså ikke helt til.

image

Men, for dem er der et mere af. Bosch har lanceret en støvsuger, som kommer os med kæledyr til undsætning. Mundstykke er nemlig med en speciel børste som er ideel til dyrehår. Lige noget for os og andre med kæledyr kunne jeg forestille mig. Udover det er støvsugeren ledningsfri og utrolig let at komme rundt med. Lige noget for mig og det bliver perfekt, når vi flytter, da vores hjem er i flere etager. Nu slipper jeg for at slæbe rundt og finde stik. Hvis man er mere til den traditionelle form for støvsuger findes den selvfølgelig også i den udformning.

Bosch Zoo´o Proanimal har 3 indstillinger, alt efter hvor hårdt støvsugeren skal suge. Den er let at tømme – ingen støvsugepose er nødvendig og den er batteri nok til cirka 60 minutter. Og hey så bliver jeg altså lige nød til at kommentere farven. Er den ikke fin- tornadorød.. Selvom det egentlig ikke betyder en fis, så synes jeg altså også at støvsugeren er ret flot af en støvsuger at være 😉

image

HER hos Wupti finder du proanimal støvsugeren i den traditionelle udgave og HER finder du den ledningsfri udgave.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjove pindsvine boller til madpakken