Efterårshygge med Scooby Doo & en konkurrence – Nanna Pretzmann
Forresten da også #18

Efterårshygge med Scooby Doo & en konkurrence

Sponsoreret

image

image

Da jeg var barn elskede jeg at være hos min farmor. Jeg har nævnt med mange, mange gange, men hun var en fantastisk kvinde med massere varme kram og kærlighed i overflod til os børnebørn. Meget af tiden brugte vi udendørs i halmballerne, i haven og hos legekammeraterne på gårdene omkring. Men i efteråret brugte vi meget tid i hjørnesofaen med Nutella madder og Scooby Doo i flimmeren. Dengang havde vi derhjemme kun to kanaler, men farmor og farfar havde en smule flere og på dem kom der tegnefilm, som vi ikke kunne se derhjemme. Blandt andet Scooby Doo, som var en favorit hos min lillebror og mig. Når jeg ser den nu tænker jeg stadig tilbage på tiden dengang. Spøjst som nogle ting putter sig ned som skønne minder og kan vækkes så meget til live, at det føltes som netop i går.

Nu, hvor efteråret for alvor har banket på og vinterfrakkerne er fundet frem, så er efterårs hyggen også sneget ind i vores stuer. Bevares vi bruger stadig tid udendørs, men nu er tv’et også tændt om eftermiddagen i lidt større grad end før. Vi kryber gerne sammen under tæpper og putter til en god tegnefilm. Det er så hyggeligt, når brændeovnen samtidig knitre og uldsokkerne også er på. Jeg elsker det. Og så glæder jeg mig meget til at mine unger for første gang skal se Scooby Doo og jeg skal gense. Måske er de stadig en tand for små til at sætte pris på mysterierne, men det vil vise sig.

På Boomerang børnekanalen er der Scooby-Doo uge fra d. 15-23 oktober, men i kan snyde lidt og allerede smugkigge på Boomerangs Youtube kanal. I løbet af Scooby-Doo ugen lanceres filmen “Scooby-Doo: Frankenkryb” + helt nye afsnit af “Du er Cool, du er Scooby-Doo” på Boomerang.

image

Vind Scooby Doo præmier

Boomerang vil, i anledningen af Sccoby Doo ugen, gerne udlove 3 fine præmier til en heldig kartoffel. For at deltage skal du blot smutte ind forbi Youtube kanalen og finde svar på nedenstående spørgsmål i DENNE video.

 • Hvilken farve har automaten, som Scooby Doo og hans ven ønsker mad fra?

Herefter skriver du svaret i kommentarfeltet 🙂 Ganske let og hurtigt.

Præmierne er:

1 x Brætspil: Scooby-Doo 3D Spøgelseshus

1 x LEGO: Scooby-Doo Mumie Museum Mysterie

1 x RUBRIX CUBE: Scooby-Doo & Venner

scooby5

 

Jeg finder en vinder d. 20 oktober her i kommentarfeltet – husk at notere den korrekte mail adresse 😉

13 kommentarer

 • Rutsje

  Den er blå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Den er blå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise christensen

  Den er blå 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noreen

  Den er BLÅ 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Torben

  Blå. Jeg ser faktisk scooby og vennerne hver aften inden sengetid på boomerang med min ældste søn. Det er så hyggeligt. Dog er de nye afsnit lidt vel poppede og med plat humor, men de lidt ældre afsnit er fantastiske..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Automaten er blå☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Blå 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Hoppe

  Automaten er blå💙
  Vores søn på snart 6 år ELSKER brætspil, LEGO, den der terning (som vi forleden dag købte en alm. version af) og ikke mindst ELSKER han at se Scooby doo💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde S

  Den er blå 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Blå 🙂 Min store dreng har for nylig opdaget Scooby Doo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Trøst

  Den er blå 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elias Andersen

  Blå – ligner blålilla 😊
  Jeg elsker Scooby Doo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise møller

  Den er blå
  Herhjemme elsker vi scooby doo😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten da også #18