Stokke Steps hot or not ?!

Forresten da også #17

 • Har jeg sygt barn igen. Ikke den samme som sidst, så nu venter jeg næsten kun på det rammer det tredje og forhåbentlige sidste barn.
 • Om en måned sidder jeg i Afrika. Jeg glæder mig helt tosset, selvom jeg stadig ikke er sikker på, at jeg er klar til at undværer mit afkom i en HEL uge! Det er aldrig sket før jo.
 • Har jeg gang i sådan et lille projekt eller måske nærmere udfordring til mig selv. I oktober måned vil jeg forsøge at undlade at handle madvarer, som i slet ikke, og simpelthen komme til bunds i skabe, fryser osv. Det er altid en god ide at holde købe stop og få brugt lageret. Altså selvfølgelig er vi ikke ude i at ungerne skal gå sultne i seng og frisk frugt kan de f.eks. få fra æbletræet i haven. Kommer jeg til at mangle har jeg gang i en byttegruppe på Facebook, hvor der også byttes med madvarer. Det er skisme smart. Så får jeg også ryddet ud i de andre skabe samtidig. Vi må se om det lykkes! Jeg er i forvejen fan af “stop madspild” og dette tænker jeg kan øge min kreativitet på nye måder. Dæleme fedt!!
 • Rydder jeg virkelig ud i skabe og sælger ud pt. Det gør mig godt kan jeg mærke. Jeg fungere bedre, når der ikke er for meget rod omkring mig. Her gælder det også i skabene, som man ikke kan se med det blotte øje. Ud med alt det vi ikke bruger, så andre kan få glæde af det!
 • Er jeg super glad for i havde lyst til at læse med om genbrug den anden dag. Faktisk affødte det også et lille samarbejde med Røde Kors, men mere om det i de kommende uger 🙂
 • Havde jeg et rensdyr siddende i håret i morges. Ja faktisk var Charmebøffen ved at nedlægge mig med det, da det under et kram viklede sig ind i mine nakkehår og tøsen forsøgte at hive det ud igen. Træk i nakkehår medfører næsten tårer og stensikkert mig i knæ. Fuck! Ps rensdyret var fra Playmobil og altså i miniatur udgave. De mærkelig ting som sker, som forældre!
 • Hvad synes i om den nye header? Daniel fra kontoret har lavet den. Jeg er en teknik spasser. Ejer ingen evner på det område og har faktisk heller ingen intention om at forsøge at lære. Jeg elsker den dog – den er så hyggelig 😀
 • Har Ellos 20% på alt møbelsortiment med koden 345432. Jeg overvejer om det er nu jeg skal slå til og få fingrene i de stole jeg har savlet over i måneder.
 • Gjorde jeg mig et kup på Trendsales igår. Et styk rød kjole fra Ganni til 235 bobs. Knageme billigt. Den skal bruges til jul 😀

image

Jakke og taske fra Depeche, Ur fra Arne Jacobsen, kjole fra Envii og støvler fra Asos 🙂

 

 

2 kommentarer

 • Den er så fin din ny header. Lagde mærke til den, med det samme.
  God ide med at få tømt ud i skuffer og skabe,. Sådan er vores måned også, da der kom en uventet bilregning

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stokke Steps hot or not ?!