Livet som alene mor – Nanna Pretzmann
Xmas car fra House Doctor plus DIY

Livet som alene mor

Jeg tænkte at det var tid til en lille status på hele den nye situation som alene mor. Jeg må jo erkende at hele vores verden blev vendt helt og aldeles på hovedet tilbage i maj-juni. Der er nu gået nogle måneder og vi har efterhånden fundet vores egen rytme – mig og mit trekløver. Og jeg skal da ærligt erkende, at dengang jeg blev overrasket over hvor udmattende livet som hjemmegående kunne være, så havde jeg ikke tænkt på den mulighed, hvor der ikke dukker et sæt ekstra hænder op sidst på dagen. For det er jo sådan det er at være alene størstedelen af tiden. Der dukker ikke ekstra hænder op og det synes jeg kan være hårdt. Især den seneste uge, hvor alle har været syge, inklusiv undertegnede. Jeg ved ikke om det er forbudt at ytre, men jeg synes sgu det kan trække tænder ud af stå for alt pleje af tudserne. Selvfølgelig også skide givende. Det er jo ikke sådan at jeg vil bytte eller undvære. Men jeg er træt når vi kommer til aften og jeg døjer da også med at finde den tid og overskud til bloggen, som jeg synes den fortjener og som nu er nødvendigt, nu hvor den er vores primære levebrød. Men jeg kan mærke at det bliver bedre, det hele, nu hvor vores egen rytme indtræder lidt efter lidt. Egentlig lyder det jo som en stor omgang brok, men sådan skal det ikke forståes. Jeg er stadig ikke i tvivl om beslutningen om at rejse solo var den helt rette, men det gør den jo nødvendigvis til en dans på roser.

Der er mange ting i hverdagen som er hundred gange lettere, fordi den ikke længere er fyldt med konflikter, uenighed og dårlig stemning. Der er meget der er lettere, fordi der kun er mig til at bestemme. Men kun mig bliver jo også ensomt, når børnene sover. Jeg er slet ikke klar til at kaste mig i armene på en ny, men jeg ville lyve, hvis jeg skrev, at kram og kærlighed ikke er savnet.

img_0014

// Regnjakke fra Rains // Gummirøjsere fra Asos // Kjole fra Ellos //

2 kommentarer

  • Grønlandsposten

    Livet som alene-mor (og -far for den sags skyld) er benhårdt. Og der burde være en naturlov, som gjorde det umuligt for enlige forældre at blive syge. Selvfølgelig savner du det ekstra sæt hænder, ikke mindst når du selv er i underskud. Og netop der mangler man for alvor kram og kærlighed fra en voksen. Det må man gerne sige højt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xmas car fra House Doctor plus DIY