Når man bliver bedømt at sine unger.. Og en kamp du skal deltage i. – Nanna Pretzmann
Kyllingelasagne med bechamelsauce og ricotta

Når man bliver bedømt at sine unger.. Og en kamp du skal deltage i.

Sponsoreret

image

I den forgangne uge er jeg både blevet beskyldt for at have vand i ørerne og at have en stor numse, at mine poder. Den med vand i ørerne er sandsynligvis en lille gentagelse af noget jeg selv har sagt, blot med vat og ikke vand, som nu bliver vendt imod mig selv ved hver given chance. Den med måsen kom til udtryk, at jeg ville sætte mig i sengen, for at læse nathistorien for alle 3 poder. Den ene udbrød højt “pas på mors store numse – den er på vej”. Sagt på en sådan maner at man kunne tro, at staklen var ved at blive knast under mit enorme bagparti. Det er ikke første gang mit bagparti størrelse bliver nævnt, men jeg skreg af grin må jeg indrømme og det gjorde mine børn også.

Jeg må indrømme, at jeg også synes det var ret sjovt, da jeg i en anden forbindelse hørte om en kamp, som skulle bedømmes på baggrund af børns meninger om lækkerhed. Forskning viser åbenbart at babyer genkender skønhed. De vil kigge længere på det ansigt de finder smukkest. Så er der jo alt det med smag, men det må lades op til den enkeltes babys bedømmelse. Kampen om at være den lækreste er allerede godt i gang. Det er selvfølgelig vores ærkerivaler svenskerne, som vi, danskere, er oppe imod. Her må jeg jo så lige kravle til bekendelse og sige at jeg har deltaget, som dansker, men faktisk er jeg jo kvart svensk. Så uanset udfaldet vil jeg vove at påstå, at jeg er på den kønneste side 😛

image

Läker-TESTEN – JUDGED BY BABIES” – den mest troværdige, sandfærdige og ubarmhjertige lækker-test” har Läkerol, som står bag, døbt testen. Og helt ærlig, så skal vi da lige stå sammen og tæve de svenskere.. Så find dit mest baby-venlige søde smil frem og deltag i kampen lige HER. Man kan i øvrigt vinde et års forbrug af Läkerol ved at deltage. Mine favoritter er dem med jordbær og lime.

Her nedenfor ser i første omgang af testen og så skal vi vist ha’ kridtet skoene, så vi kan vinde 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingelasagne med bechamelsauce og ricotta