Pimp madpakken: En leverdreng behøver ikke være kedelig – Nanna Pretzmann
Den nat hunden kostede mig en tudse

Pimp madpakken: En leverdreng behøver ikke være kedelig

Sponsoreret

image image

I dag skal det handle om en god og lækker klassisker med et ganske nyt og lækkert tvist. Måske har du allerede ud fra billedet gættet at det er Tulip leverpostej jeg hentyder til? Nærmere bestemt bacon leverpostej med ekstra meget bacon. Bacon leverpostej er faktisk min favorit, så jeg blev en smule begejstret, da Tulip bad mig finde på måde, at pimpe en lækker madpakke med netop deres nye Tulip Delikatesse bacon+ leverpostej, som altså allerede er at finde i køledisken. Den indeholder hele 20% bacon.

Noget af det jeg selv sætter pris på, når jeg smøre madpakke er at det går rimelig stærkt og at madpakken ikke bliver halvtør og kedelig. Denne ide, som består af ristet solsikke rugbrød med Tulip bacon+ leverpostej, hjertesalat, ribs kompot og ristede hasselnødder. Kompotten tager selvfølgelig en 10 minutters tid, at bakse sammen med så har du også en lille portion, at tage af i løbet af ugen. Oprindeligt ville jeg have lavet en tranebær kompot, men jeg kunne ikke opstøve tranebær nogle steder. Kan du det er det dog let at bytte ribsene ud 😉

Opskrift på ristede rugbrød med baconleverpostej, hjertesalat, ribskompot og ristede hasselnødder

Det skal du bruge:

  • Groft rugbrød
  • Hjertesalat
  • Hasselnødder
  • Ribskompot
  • Tulip bacon+ leverpostej
  • Pynt: brøndkarse

 

Opskrift på ribskompot

200 gram ribs

1 dl rørsukker (smag til)

1 dl appelsinsaft

Skallen af en revet økologisk appelsin

 

Kom ribs og appelsinsaft i en lille gryde. Lad det koge op. Tilsæt rørsukker og appelsinskal og lad det småsimre i 10 minutter. Lad køle.

image

Rist hasselnødderne. Skær et par skiver rugbrød, rist dem og lad dem køle. Skyl hjertesalaten og kom den på rugbrøddet. Skær nogle tynde skiver leverpostej. Kom ribskompot på og drys ristede hasselnødder på. Pynt med brøndkarse.

image

Se flere ideer samt opskrifter til madpakken hos Tulip HER eller se videoen nedenfor 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den nat hunden kostede mig en tudse