Noget om børns sikkerhed, når de leger samt legetøjstester

Skilsmisse

Faktum er at det med at gå fra hinanden hverken er let eller så smertefrit, som man kunne ønske. Jeg har set sider jeg ville ønske det aldrig havde været nødvendigt at møde og som jeg ville ønske at jeg havde været foruden. Følelser såres og  kommunikation bryder sammen. Jeg har brugt det meste af dagen på at hyle. På at være ulykkelig over at rende panden mod en mur, at forsøge at kommunikere uden held og at forsøge at stable et samarbejde på benene. Samarbejde er sgu lidt af en prøvelse og op ad bakken, når den anden part i bund og grund ikke ønsker eller forstår hvad det betyder. Jeg er brugt rent mentalt og på et stadie, hvor jeg ikke aner hvad jeg skal stille op. Skal jeg give op? Forsøge endnu mere? Eller noget tredje? Jeg aner det faktisk ikke. Det enormt frustrende i det her er bare at det ikke er op til mig alene, at få det til at fungere. Den erkendelse, hvor logisk den end er, trækker virkelig tænder ud.

1 skridt frem og 2 tilbage.

Jeg håber dagen i morgen er bedre.

6 kommentarer

 • Andrea

  Krammer til dig hvad gik egentligt så galt hvis jeg må spørge at i tog det skridt hilsen mor til tre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Åhhhh – kæmpe kram. Har ingen gode råd, jeg har været ene forældre lige siden jeg tissede på graviditets testen! Også valgt jeg at få en mer, selv (donor)

  Det et fucking hårdt at være alene, og jeg er endda sluppet for alt det bøvl du skriver om mht at enes og få et samarbejde op og køre. Men nu hvor den store er 5 år og interessere sig for hvad en far er og hvor er hendes – ville jeg ønske jeg havde haft en x og hun en far. Han valgte Hende fra! Og jeg valgt selv st få donor barn som nr to. Nå, sidespor, det jeg ville sige, er jeg forstår så godt det er noget lort med rådden fløde på, men håber du kommer dertil, men tiden, hvor du sætter pris på ham og i på hinanden, i har jo laver 3 gange guld sammen.

  Lidt svært st læse igennem fra tlf inden jeg sender, håber ikke det er for hårdt eller bare en gang pladder.

  Er vild med dig og din blog – håber det bedste for dig og dine børn❤️ Knus Berit

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det håber jeg også inderligt på <3 Tak <3
   Og sejt du klare det hele selv – det må være en stor mundfuld til tider, men selvfølgelig det hele værd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skilsmisse er pisse hårdt og jeg ønsker dig og familien alt godt. Jeg tror på, at I det gode samarbejdes navn, som jo er det allervigtigste når der er børn involveret, så skal man sluge en hulens masse kameler og konstant huske på at ungerne har en super forælder i den anden part. Når den svære fase efter skilsmissen er ovre, så kan man nemlig glæde sig over at have et ok forhold til den anden part og måske endda klappe sig selv lidt på skulderen over at det lykkedes. Krydser fingre for at I kommer godt ud “på den anden side” kh D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om børns sikkerhed, når de leger samt legetøjstester