Søndags skriblerier – Nanna Pretzmann
Pizzamuffins

Søndags skriblerier

Indeholder reklame

img_1560

Så ramte vi ugens sidste dag og jeg er i fuld sving med at vaske efter nattens udskejelser. Selvom det kunne ha’ været enden på en våd bytur, så var det “altså bare” min mindste pode som meget pludseligt blev syg og ørlede over alt m og på alt. Det føles ret meget som dobbelt arbejde, da jeg netop havde vasket alt pga kravl i hårbunden.

Som i måske så på Instagram og Snapchat (tvillingernesmo), havde vi slået telt midt i stuen og efter en god omgang tegnefilm og slik skulle vi spendere natten der. Noget de store synes var ret sejt og glædede sig pænt meget til. Alle mand, på nær undertegnede, nåede da også ganske kort at slumre inden charmebøffen vågnede og leverede aftensmaden retur. Über alles. Herefter stod den på oprydning, 2 x bad, 3 x nyt tøj og uendeligt meget vasketøj indtil vi nåede midnat, brækkeriet stoppede og hun efter megen overtalelse faldt i søvn igen. Jeg benyttede chancen og boblede løs ved hendes side. Omend ganske kort, da de store pludselig blev opmærksom på min manglende tilstedeværelse ved deres side. Således måtte de igen puttes inden jeg boblede videre til meget tidlig morgen, hvor alle mand vågnede. Tilsynelandende fuldstændigt upåvirket af nattens udskejelser. Således er jeg helt og aldeles bombet og krydser nu bare fingre for at der ikke er flere mand, som bliver ramt. Hvordan i alverden de kan være så friske, når jeg er så træt, er mig lidt af en gåde.

Siden ingen rigtig kom til at sove i teltet, har jeg lovet en do over i aften. Den håber jeg bliver en smule mere vellykket 😛 I hvert fald (7-9-13) burde det da kun kunne blive bedre 😛

Idag satser jeg også på er dagen, hvor min kuffert skal pakke. Tirsdag ganske tidlig morgen er jeg jo på vej til Nairobi. Det bliver med garanti en på opleveren, omend jeg pt af træthed og frygt for at være væk 6 dage fra mine børn er en smule overvældet over tanken om at tage afsted. Det skal nok blive bedre. Det håber jeg i hvert fald.

Jeg satser på at være viiildt god til at få brugt min Snapchat, så vil i med mig på eventyr, så er jeg at finde under navnet “tvillingernesmo”.

img_1559

I kan forresten se mere om Tipi teltet HER. Det er sgu både pænt, populært ved ungerne og på tilbud 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizzamuffins