Tømmermænd!! – Nanna Pretzmann
Vil du spare moneter på dit boliglån?!

Tømmermænd!!

img_1382

Jeg havde planlagt at ordne en frygtelig masse idag og blandt andet også få købt flyttekasser. Det er jo lige om snart vi får nøglen og ny adressen. Men jeg ligger altså på sofaen, præcis som igår. Jeg har tømmermænd.

I torsdags, efter at have afleveret mit trekløver,  burde jeg ha’ kørt hjem og passet min seng og snottet i hovedet. Istedet hentede jeg min søster og smuttede ud til min far. Da han gik i seng besluttede min søster og jeg at mere rødvin og pool måtte være lige hvad vi havde brug for. Det var det sikkert også, men det er altså også skyld i mine nu anden dags tømmermænd. Det kan altså mærkes at jeg ikke er tyve længere. Jeg er jo helt færdig 😛

Og anden dags tømmermændene er altså også skyld i, at jeg præcis som igår ligger på sofaen med chips og dip og føler mig en smule melankolsk. Tømmermænd har det med at fucke lidt med mit hoved og pludselig har jeg både lidt ondt af mig selv og føler mig en smule (læs: meget) ensom. Tømmermænd er lidt lettere at komme sig over, når man har en at flette tæer og bunde dåsecola med. Igår overvejede jeg sågar at prøve Tinder. Det er jeg så gået fra igen – det var vist blot lidt bagstive tanke. Det er altså slet ikke mig.

Jeg har egentlig heller ikke lyst til at undvære børnene og det er lige som en del af gamet, når man er en skilsmisse familie. Så hvor jeg i torsdags for første gang faktisk nød, efter en hård sygdoms uge med børnene, at jeg kunne læne mig tilbage og gøre hvad jeg lystede, så er jeg helt ovre det idag. Godt de kommer hjem imorgen! Selvom jeg selvfølgelig ved, at de nyder at være hos deres far.

Egentlig ville jeg blot tjekke ind og sige hej, jer er i fuld gang med Orange is the new black på Netflix. Tænker jeg er en af de sidste det er gået op for, at den serie er fantastisk.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du spare moneter på dit boliglån?!