Æble/karamel cheesecake med crumble

Vil du spare moneter på dit boliglån?!

Sponsoreret

img_1340

img_1341

Ja, hvem vil ikke altid gerne spare penge. Som i efterhånden ved er jeg all about gode handler, tilbud og at spare, hvor jeg kan. Det er vel det nordjyske blod, som flyder i mine årer. Men da jeg blev spurgt af SundayOwner om jeg ville teste deres app, som omhandler boliglån og låneomlægning, blev jeg sgu alligevel en smule skeptisk. Ikke fordi jeg ikke gerne ville tippes om muligheder for netop at forbedre mit månedlige budget, men fordi at jeg straks tænkte at det sikkert var frygteligt kompliceret.

Jeg indrømmer blankt, at jeg synes alt det med lån og hvilke låne muligheder, som findes er lidt af en jungle. Da vi første gang sad i banken, spændte på helt egen bolig og dertilhørende drømme, og skulle underskrive låne papirerne på vores kommende hus havde jeg en kæmpe klump i maven. For var låne løsningen nu den rette?! Det var bare pisse svært, fordi vi var lidt på ukendt terræn. Siden har jeg prøvet det et par gange, men usikkerheden har jeg ikke helt lagt på hylden. Og jeg tænker da, at jeg simpelthen ikke kan være den eneste af os her på domænet, som synes det kan være lidt uoverskueligt og om vi faktisk har den rette løsning?! Om det kan gøres billigere. Som tommelfingerregel kan det, ifølge SundayOwner betale sig at omlægge, hvis man har fastforrentede lån med afdrag, der har en rente på 3% eller højere eller har et afdragsfrit fastforrentede lån med en rente på 3,5% eller højere. Er det sort snak? Så følg med alligevel, for appen gør det altså ret simpelt.

Min nysgerrighed omkring vores realkreditlån var nemlig alligevel også for stor til at lade muligheden passere, så jeg indvillige i at give SundayOwner et go før den altså blev offentliggjort.

img_1342

Appen er gratis og som jeg lynhurtigt erfarede overhovedet ikke spor kompliceret. Faktisk er den ganske simpel. Altså kan en som jeg, som altså ikke er helt skarp på det med lån, også følge med og faktisk ganske let navigere i den.

Man starter med at indtaste sin adresse og herefter indhenter appen simpelthen ens låneoplysninger. Så let er det faktisk.

 

HENT SUNDAYOWNER GRATIS HER

img_1355

Når først de er hentet ser man lynhurtigt om der er penge at spare. Vi har f.eks. valgt et fastforrentet lån, men ved at skifte til et F3 kan den månedlige ydelse falde med 2.030,-.

img_1344

Det er altså en hel del. Faktisk vidste jeg godt at vi kunne spare penge på den måde, men vi valgte det sikre i et fastforrentet lån dengang vi sad i banken. Jeg var dog ikke helt klar over hvor mange penge det egentlig løber op i samlet set. Det fortalte appen også og det tygger jeg så lidt på 😛 Det er pænt mange penge, omend det selvfølgelig ikke er sikkert at det faktisk ville ende sådan ud. Der er jo en større usikkerhed omkring et lån med variable rente.

Men omlagde vi lånet kunne jeg måske få råd til et par nye bukser, istedet for de pjalter jeg render rundt i, som min kære morfar siger 😛

img_1345

Nå, men SundayOwner kan altså også holde en opdateret og meddele, hvis der pludselig opstår nye og bedre muligheder i forhold til ens lån og den service har jeg da taget dem op på. Hvem vil ikke gerne have sådan et tip. Iøvrigt tilbyder de også rådgivning ganske uden forpligtelser. Altså ser jeg ingen grund til ikke at give appen et go og se om i kan spare moneter!

 

Læs mere på SundayOwners hjemmeside eller hent appen i AppStore HER

 

2 kommentarer

 • Charlotte

  Da jeg ikke et hoppet på Apple-bølgen kan jeg desværre ikke teste appen, da den ikke findes til Android.
  Men man bør være OBS på bidraget på lånet også og ikke kun sammenligne den rene ydelse, da bidraget udgør en væsentlig del på de afdragsfrie lån. Jeg ved ikke om det bliver oplyst på sundayowner? Kommenter gerne på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det bliver oplyst at bidragssatsen er beregnet som et vægtet gennemsnit under “se mine forudsætninger”.
   Jeg håber du alligevel får lejlighed til at teste appen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble/karamel cheesecake med crumble