Hjemmebagte chokoladeboller

Xmas car fra House Doctor plus DIY

housedoctor_xmas_car_ft1000-p

Jeg var sgu lige ved at falde på halen, da jeg faldt over denne lille Xmas car fra House Doctor. Er den ikke bare sød?! Åbenbart var den allerede et hit sidste år, hvor den altså undslap mit falkeblik. Straks da jeg så den tænkte jeg på fars fede juleferie og altså også et billede vi selv har fra da tvillingerne var ganske små. Der lavede vi nemlig selv samme stunt på vores bil, for at få transporteret et kæmpe juletræ hjem. Så for mig emmer Xmas bilen altså af jul. Ja faktisk så meget, at jeg vælger at vise den i oktober måned 😛 Haha det er helt tosset I know, men bær lige over med mig. Fundet af bilen gjorde nemlig at jeg strøg direkte på Ebay. Jeg forestillede mig nemlig, at bilen ville være endnu bedre i rød. Og det var jo ingen sag at finde en Folkevogn i rød (i samme mål) til billige penge på Ebay. Lige som jeg havde forestillet mig. juletræet var ligeså tjept fundet og jeg tænker blot at tage plastik dimsen af foden. Bomuldssnoren har jeg allerede noget af fra sidste år, hvor jeg brugte det til det julepynt pigerne selv lavede til familien. Men ellers kan det købes i hobby butikker, som f.eks. CCHobby HER. I øvrigt fås Volksvagen i forskellige farver, hvis man gerne vil ha’ en helt anden. Andre bilmærker findes også. Kun fantasien som sætter grænser 😉

Og her er altså grunden til at dele julepynt i oktober – hvis i skulle have lyst til at bestille fra Ebay er der jo lidt leveringstid. En lille måned skal man nok påregne, men der står forventet leveringstid ved hvert enkelt produkt. Og hvis man snupper den præfabrikeret, så er det nok også med at være hurtig inden de er væk.

xmas-car-house-doctor

// Xmas car rød // juletræ // Rød & hvid bomuldssnor //

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmebagte chokoladeboller