Forresten da også #21 skilsmisse, flyttekasser & advent konkurrence – Nanna Pretzmann
Wallstickers til ungernes værelse

Forresten da også #21 skilsmisse, flyttekasser & advent konkurrence

img_2205

  • Adventskonkurrencen skulles selvfølgelig ha’ været delt igår. Men istedet fik jeg delt noget om wallstickers på ungernes værelse. Ret sejt,   altså wallstickerne, men altså ikke særligt advents agtigt. Og det er altså også en tand pinligt som min planlægning ofte går i vasken. Men tilbage til advents konkurrencen, så har jeg altså teamet op med Blondinemor om en adventskalender med lækre gevinster. Den første gevinst er et lækkert hh Simonsen krøllejern og tilhørende styling Oil. Deltag ganske let lige HER. Næste uges konkurrence er hos mig og derefter Henriette igen. You get the picture. Vi skiftes 😛 Vinderen trækkes ugen efter, men deltag nu imens i husker det.
  • Har jeg idag tømt de sidste flyttekasser. Hvis man ser bort fra dem i kælderen og det gør vi jo, så er vi officielt færdig udpakkede. Det føles fantastisk.
  • Undgik jeg i bedste stil Black Friday og shoppede istedet to kjoler til fuld pris. Øhm ja det kan jeg ikke umiddelbart forklare logikken i, men de er virkelig pæne og jeg har sukket efter dem længe. Denne Stine Goya skal jeg have på juleaften og denne Ganni til julefrokost(er). Det første kjole link er i øvrigt et reklame links. Så køber du noget igennem det ryger der lidt håndøre i min sparegris. Og jeg siger pænt tak!
  • Er jeg begyndt at glæde mig til ferien efter jul. Den som går til den Dominanske Replublik. Nu er det endelig så tæt på, at det er inden for rækkevidde. Der er jo så lige sket det i mellemtiden, altså siden rejsen blev bestilt, at jeg er blevet skilt. Min x skal stadig med. Spændene!
  • Har jeg haft ondt i ryggen siden vi flyttede møbler. Det tiltrods for, at jeg i vanlig stil forsøgte at undgå alt fysisk hårdt arbejde. Ryggen værker med garanti fordi jeg har ædt lakridspiber og set serier istedet for at træne. Det har stået på i ugevis. Træner jeg ikke ryggen ender det altid sådan. Man skulle tro, at jeg på et tidspunkt lærte det. Men suk nej. Faktisk er det decideret dumt. Det er nemlig første gang siden i sommer, hvor jeg ellers har trænet regelmæssigt, at det er sket, at min ryg driller.
  • Ligger jeg i skrivende stund på sofaen. Jeg er løbet tør for lakridspiber og har kastet mig over en pose franske kartofler. De er økologiske, så man ku’ jo fristes til at kalde dem sunde 😛

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wallstickers til ungernes værelse