Ingen december uden julesweaters – Nanna Pretzmann
Skriver collection - perfekte outdoor madrasser

Ingen december uden julesweaters


Indeholder reklame links

img_2121

Jeg viste allerede mine julesweatere frem sidste år. Jeg elsker at gå lidt jule crazy, så ingen december uden fjollede Rudolf sweaters.

Det er bare så hyggeligt med en lidt halv grim eller bare lidt for meget agtig sweater. Perfekt til juledagene og når der skal bages småkager. Aldrig gå ned på juletøj. Det skaber stemning 😛

Derfor har jeg selvfølgelig også været ved at lure lidt omkring for at se om min julesweater garderobe skal opdateres lidt i år. Og faktisk er det ret billige trøjer jeg har fundet. Hos Gina Tricot fandt jeg de to øverste sweaters HER.

Processed with MOLDIV

De to nederste er fra ELLOS og findes HER. Ellos har i øvrigt også nogle ret cute til ungerne, som jeg kraftigt overvejer om ikke trekløveret skal eje et par af. Find dem HER.

Processed with MOLDIV

Ovenstående trøjer er alle fire fundet hos Asos og faktisk er der jo 20% på alt med koden gogogo, så overvejer om ikke pingvinen og brunkage trøjerne skal hjem i mit skab. En del af trøjerne er også i plus size. Find udvalget HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skriver collection - perfekte outdoor madrasser