Skilsmisse #4 om at starte et nyt liv – Nanna Pretzmann
Vind 1500 kr til Disney (webshop) + 1/2 års forbrug af Duracell batterier

Skilsmisse #4 om at starte et nyt liv

img_1861

I skrivende stund føler jeg, at jeg en stor del af tiden ligger vandret i luften for at nå det hele og samtidig går rundt med en kæmpe knude i maven og en væmmelig stress følelse i kroppen.

Torsdag eftermiddag skal børnene hen til deres far og fredag morgen kommer min familie og hjælper med at flytte de store møbler, som jeg ikke selv har kunne flytte i min lille dyt. Forhåbentlig har jeg så nået at få en smule styr på rodebutikken inden børnene arrivere hjem søndag eftermiddag. Og forhåbentlig også fået tid til at ligge på sofaen, spise lakridspiber og drikke rødvin til noget ligegyldigt Netflix. Det trænger jeg virkelig til. I de her dage føler jeg mig mere udmattet end nogensinde. Det er hårdt, børnenes reaktion er vist langt om længe opstået. I hvert fald er de lidt kaotiske at være omkring. Det betyder selvfølgelig at mit fokus er allermest på dem og at forsøge at få det hele til at hænge nogenlunde sammen. Jeg vil ikke lyve – det trækker tænder ud, når man egentlig også selv er mentalt udmattet. Men vi klare den jo – det skal vi.

Forholdet til ungernes far er lidt som vinden blæser. Vi holdte fødselsdag sammen for charmebøffen i søndags. Det gik godt og vigtigst af alt, så nød børnene tydeligvis at vi kunne hygge sammen. Men jeg kæmper med at være rummelig, at stole på ham og få det til at fungere i mit hoved. Jeg er simpelthen så rasende på ham og denne gang har jeg meget svært ved at lægge de følelser på hylden. Måske fordi det endelig har ramt mig, at nogle ting aldrig forandre sig. At det med at kunne være en familie egentlig var tabt på forhånd. At jeg burde have vidst det! Været klogere og ikke så naiv. At uanset om man bliver skilt, så ændre det ikke noget. Nogle ting slipper jeg og børnene aldrig for. Nu skal jeg egentlig bare stole på hans dømmekraft i og med jeg ikke er der hele tiden og det er svært pga fortiden. Ingen tvivl om at han elsker sine børn. Men hans issues er stadig en stor del af mig i kraft af børnene og det ansvar jeg har for deres velbefindende. Det er jo egentlig fuldstændigt åbenlyst, men midt i skilsmissen tænkte jeg nok aldrig så langt. Der var det mere at komme igennem dagen der var en kraftanstrengelse. Nu er jeg dog nået så langt at der også er lidt fremtidsperspektiv inde i billedet.

Jeg kan godt se det endte med at blive en smule kryptisk, men det kan også være svært at være personlig uden at blive privat.

2 kommentarer

 • Hanna

  Puha, det lyder dælme hårdt. Jeg har heldigvis ikke været nødt til at flytte, det ville jeg virkelig have haft svært ved at overskue.
  Men det er så svært, når det er svært at stole på børnenes far. Her er han ludoman, og det betyder at der har været ufattelig mange løgne, svigt Osv. Han vil helt sikkert det bedste for børnene, men fucker op gang på gang. Det er så hårdt, og jeg forstår dig så godt.
  Du er fandeme sej, og jeg er sikker på, at du nok. Skal finde din vej. Og så med de der fantastiske mænd, godt krydse vores liv, det fortjener vi! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har/er også været lidt en mundfuld, men jeg tror vores nye hjem er det helt rigtige for os 🙂 Årh det med mistillid er så svært at håndtere. Og at genopbygge tillid er lidt en kamp. Kram til dig – håber det bliver bedre 🙂
   Og ja tak 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind 1500 kr til Disney (webshop) + 1/2 års forbrug af Duracell batterier