Vind 1500 kr til Disney (webshop) + 1/2 års forbrug af Duracell batterier – Nanna Pretzmann
Om selvforkælelse, nyt køkkengrej + let opskrift på kæmpe rejer

Vind 1500 kr til Disney (webshop) + 1/2 års forbrug af Duracell batterier

Sponsoreret

img_1678

img_1679

Da jeg, i sidste uge, returnerede fra Afrika stod der en kæmpe bunke pakker til mig, da jeg åbnede døren til vores hjem. Jeg har åbenbart været umådelig god til at online shoppe inden jeg tog afsted 😛 Men i blandt pakkerne var en lille en, som jeg altså ikke havde bestilt. Det var en gave fra Duracell og Disney. Og da min bagage ikke var returneret sammen med mig og derfor heller ikke de indkøbte gaver til ungerne, så skal jeg ikke være sen til at indrømme, at jeg hapsede pakken og gav den som værende fra mig 😉 Jeg vidste den ville tage kegler, for Frost feberen har længe eksisteret hos os. Faktisk i så stor grad at charmebøffen også kan navnene på figurerne. Det alene ud fra fælles leg, hvor hun også bliver klædt ud af de store. Oftest som Elsa – den kjole kan de nemlig ikke længere passe 😛

Ganske som forventet skabte Olaf jubel. For sjov forsøgte jeg først at give ham uden batterier, men mine piger er altså fra en generation, som har helt styr på det med lyd i legetøj og altså også hvilket legetøj der “kan noget”. Selv den mindstes fingre søgte straks ned for at trykke på foden, så favorit batterierne røg ganske snabbt i. Jeg husker selv min favorit legebil fra barnsben. Den kunne spille musik, når der altså var batteri på og det var altså noget af det sejeste, når mine dukker skulle cruise rundt. Jeg elskede det!

Prøv lige og se charmeren dele mysser ud i videoen nedenfor 🙂 Olaf kan både snakke og vralte som den nuttede snemand han er. Det foregår på engelsk, men det lader ikke til at pigerne har bemærket det. I hvert fald har de ikke nævnt noget.

Vi bruger helst Duracell batterier og gerne Ultra Power. Jeg har erfaret at deres levetid er bedst og så er jeg ret begejstret for den powercheck indikator, som sidder på siden af batteriet. Med et let tryk kan man nemlig lynhurtigt se om batteriet er opbrugt.

img_1676

Det er super smart fordi nogle apparater kræver mere energi end andre, så selvom batteriet ikke virker i et apparat kan der sagtens være energi tilbage, så batteriet kan bruges i noget andet. I min optik er der nemlig ingen grund til at lade et batteri gå til spilde.

img_1675

Nu til noget, jeg tænker kunne ende ud med at blive alletiders julegave eller måske en hjælp dertil. I kan nemlig vinde et gavekort på 1500 kroner til Disneys online Store og et 1/2 års forbrug af Duracell batterier.

Alt du skal gøre for at deltage er at smide en kommentar nedenfor. Jeg vil gerne høre dit eller dine børns bedste minde om at pakke et legetøj op, som bagefter er “kommet til live” ved hjælp af batterier.

 

Jeg trækker en tilfældig, men heldig kartoffel d. 30/11 2016 – held og lykke 😉

69 kommentarer

 • Katrine

  Waw en fin konkurrence!! Mit bedste minde må være, da min datter sidste år fik sådan en lille spilledåse som hun virkelig (VIRKELIG!!) havde ønsket sig. Heldigvis havde farmor husket at købe batterier til og åh en glæde, sådan en lille larmende gave kan bringe med sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Mit minde handler ikke om en specifik gave, men om mange. Jeg har aldrig været god til at huske at købe batterier til gaverne, ofte til stor skuffelse for mine børn som så ikke straks kunne lege med det legetøj de længe havde ønsket sig. Men mine børn fandt selv en løsning. jeg husker et år hvor min søn fin en lynet macqueen bil som kunne spille musik osv. Den var kun lige pakket op før min søn tog den under armen og gik om til min forældre som boede ret tæt på. Som han sagde: “min morfar har altid batterier”. Nu har jeg fået en lille efternøler, men min far er desværre død, men de store børn fortæller altid om morfar og hans batterier når der bliver åbnet gaver, så selv den mindste kender til morfars kasse med batterier selvom han aldrig har mødt ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil herregerne vinde præmien til min datter, som elsker ALLE gaver, hun får – store som små. Men jeg har ingen sjove eller fine batteri-historier, og uanset hvad vil de aldrig kunne stikke Helles om morfar og hans batterier – det er da den fineste gavefortælling længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sindal

  Uh jeg kan ikke huske hvor gammel jeg har været, et sted mellem 5-7år. Jeg havde fået den fedeste racerbane, dem hvor man bare skal trykke på en knap og så kører bilerne 😄 Men men men.. da der var kommet batterier i ku jeg slet ikke komme i nærheden af den. Min far og min onkel havde overtaget min julegave og var i gang med et vigtigt racerløb – åbenbart 😄 Jeg kan ærligt slet ikke huske at jeg kørte med den den juleaften 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Min søn på 2 1/2 fik en lille politi bil af sin onkel, da lillebror blev født. Det var et kæmpe hit, da der kom batterier i og den drønende rundt i hele stuen mens han hvinende af grin prøvede at fange den😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Jepsen

  Virkelig fed præmie, og så lige op til jul👍🎅🏻
  Min datter elsker hendes “synge-bamse”, det er den der hund fra Fisher Price man kan trykke på øre, poter osv. Hun fik den da hun fyldte 1 år og næste gang fylder hun 6 år! Og hun elsker den stadig, så der er blevet brugt nogle batterier gennem årene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  En lidt anderledes historie😬
  Min datter fik en lille hund af Mormor og Morfar, den var vældig populær lige indtil storebror ramte knappen og den begyndte at gø, hun sprang 1,5 meter op i luften😂 Det er nu en af hendes ynglingesting❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh det ville gøre lykke herhjemme – og især på min pengepung, for man kan bruge mange penge på batterier. Da min datter fik sin cd-afspiller var glæde enorm, da batterierne kom i. Wauw. Og hvor har vi skiftet dem mange gang siden. Den sluger bare løs, men den bliver også brugt flittigt 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Nederlund

  Ejj Frost er også bare et megahit herhjemme. Min datter fik en traktor med lad med dyr på da hun blev 1 år. Da der kom batterier i kunne den køre selv og sige dyrenes lyde. Til at starte med var hun rædselsslagen for den og turde ikke være i samme rum som den, men stille og roligt blev den mere og mere spændende og efter vi habde været på besøg på en rigtig bondegård med en rigtig traktor og rigtige dyr, var den hende yndligslegetøj i lang tid 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie

  Vi vil rigtig gerne vinde præmien! Super sejt. Vi købte så sent som i weekenden et lille juletog og min søn var helt vild med det. Begejstringen ville ingen ende tage, da der kom batterier i og det så kørte rundt på togskinnerne!! Det har allerede kørt i mange – mange timer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Nielsen

  Vi har stadig den oplevelse til gode da vires datter ikke er så gammel men er sikker på at snemanden Olaf kunne bringe meget glæde hos hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Uden tvivl en stor flexitrax bane i storebrorgave – og i netop disse biler har det stor betydning at batterierne er af god kvalitet. Her er Cars og Avengers det største lige pt. – hvilket der er et herligt udvalg af på Disneystore 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria grabe

  Min lille pige på 9 mdr fik en tromme af sin moster da hun blev 6 mdr. Første gang hun slog på den og den lyste op og spillede musik fik hende til at skraldgrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Begge unger elsker deres penge-tællende gris som er langt sjovest med batterier 😊 Den kan de begge bruge lang tid på 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Husker tydeligt at jeg endelig fik den fjernstyret bil jeg så længe havde ønsket mig. Jeg løb op oven på med den hvor batterierne gemte sig, satte dem i og bilen kørte af sted. Desværre kunne jeg bare ik finde ud af at styre den så den fór ude over trappen og faldt hele vejen ned af den 🙁 behøver jeg at sige at den ik overlevede den tur – jeg var så ked af det længe efter… men jeg nåede da at lege med den i omkring 30 sek 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig Pedersen

  Hvor er dine unger bare skønne!
  Mit bedste minde er ikke om et legetøj, men mere om en bedstemor der ikke var så smart som børnebørnene 😉
  Min mor blev så træt af at ungerne hellere ville se disney kanalen end hygge med bedste, så hun begyndte at ta batterierne ud af fjernbetjeningen, så tv’et var “i stykker” så mente hun problemet var løst, men det blev hurtigt luret og ungerne begyndte selv at ta batterier med derud….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg fik engang sådan en hund som kunne gø og gå selv – den var et hit i 3 år eller sådan noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette dagø

  Den bedste oplevelse jeg har haft var da jeg var lille hvor jeg fik en “legetøjs” symaskine med batterier. Jeg så meget op til min bedstemor og hun syede rigtig meget tøj på en meget gammel maskine med håndsving og den måtte jeg ikke bruge så derfor var en symaskine mit højeste ønske i flere år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Det skete lige i lørdags, Hector fik en hund han havde ønsket sig, og vi havde selvfølgelig ikke tænkt på at det var små batterier der skulle til, så øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Min søn fik for noget tid siden et aktivitetsniveau der kunne sige alle mulige lyde og synge en masse sange og han elsker at lege med det ☺️💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Stensdal

  Mine tvillinger fyldte tre i sidste uge og min datter fik endelig den højt ønskede hundehvalp, Fluffy. Desværre kunne Fluffy hverken gå eller gø… Storebror skiftede lynhurtigt batterierne og så kom der liv i lille, lyserøde Fluffy. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hold op, en fantastisk præmie!
  Mit bedste minde er sammen med min nevø. Han fik en legetøjspistol i fødselsdagsgave, som efter et par batterier kunne sige de sejeste lyde, der vakte stor begejstring. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Sidste år fik min store dreng en hund der var delvist hund og delvist bil. Den kan gå, sige ting, køre, logre med halen og jeg ved ikke hvad. Den kræver batteri, som jeg selvfølgelig havde klar. Han har haft meget sjov med den skøre hund. Selv lillebror på 11 mdr. kravler efter den og syntes den logrende hale er spændende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Leander

  Jeg kan huske da jeg var barn fik jeg en gris der kunne gå og sige grynt.. jeg elskede den så højt at jeg sov med den selvom den havde en hård plastikkrop under plys”huden”😍😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise Lauridsen

  Vores bedste batteridrevne legetøj var en stor blå elefant der havde den mest forfærdelige sang – og det eneste det krævede for at den skrålede sangen og smed bolde ud af snablen, det var at ramme den mega røde knap.
  Jeg kan stadig høre sangen og luften der går i absolut larmende harmoni og driver en sindsyg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha Trojel

  Det er da bestemt en af de bedste konkurrencer jeg længe er stødt på! (Total Disneyfan her!) Mit bedste minde er helt klart fra en juleaften da jeg var barn. Vi sad alle og pakkede vores gaver op, og jeg var så heldig, at jeg sad med en pakke der indeholdte lige præcis det der havde stået højest på min ønskeliste, nemlig en af de der hunde der kunne gå selv hvortil der var sådanne fløjter – så alt efter hvilken fløjte du brugte, så kunne den noget forskelligt! Jeg var lykkelig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Velkommen hjem fra det varme syd 😊 Sikke en skøn konkurrence, som mor til tre piger vil det være årets gave hit 😊🎁 Mit største minde fra barns ben er da jeg fik mit barbieskib i julegave, 7 år gammel og lykkeligere end lykkelig. Den kunne endda lave drinks til Barbie, lyse og spille. Det står så klart for mig dagen i dag, da jeg ønskede den så meget og inden gaver havde fået efter alle havde åbnet deres, men så pludselig ringede det på døren, jeg åbnede og der stod julemanden så med den – lykken var nået 😊❤️ Dejlig aften til alle 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand og 2-årlige datter kom tilfældigt forbi et (brugt) legetøjsmarked, og her fandt de et Tigerdyr (25kr) med krøllet hale, som hopper og synger, når man trykker den i hånden. Og altså der er batteri nok på 🙂
  Den er simpelthen så sød, og har en dejlig historie bag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Merete Skovgaard Pedersen

  Husker som barn ønskede jeg mig et vægur men et spicelt et var med en abe som så spillede musik osv. Fik det også i julegave de havde bare glemt batterierne

  Mine egne drenge for ofte legetøj med batterier så nu er jeg altid ekstra opmærksom på om der er batterier med når vi køber og husker også bedste forældrene på det for ved hvor stor en skuffelse det er uden

  Se dem få fjernstyret biler inden for bestemt figurer se deres glæde er helt fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maeyken

  Hvor er hun kær <3
  Sidste jul var vores drenge 1,5 år gamle -de pakkede kun to pakker op juleaften … Nr to pakke var nemlig en "ba-bu-bil" (brandbil) med lys og lyd! Alle andre gaver var ligemeget indtil sent dagen efter. Den bruger en del batteri, men drengene elsker stadig at lege med lige den bil!
  Glæder mig til jul i år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Min søn elskede sin store Jar Jar Binks figur, som han havde med på lejr i børnehaven, der var indbygget ur/alarm i ham, så han begyndte at larme midt om natten, det endte med at pædagogerne måtte konfiskere ham, altså Jar Jar Binks. Det var først da han kom hjem at batterierne kom i Jar Jar Binks igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Så fin en konkurrence. Og hvor er det da bare skønt at se den glæde Olaf bragte.
  Min søn fik en motorsav i julegave sidste år. Legede med den uden batterier først og var vildt begejstret. Da vi så senere kom batterier i den var det som om han selv var blevet en duracelkanin. Han blev elevild og styrtede rundt i stuen alt imens han forsøgte at save alle personer og møbler over 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den til nu bedste gave jeg har givet Emil er Buzz Lightyear købt i Disney store for 3 år siden. Glemmer ikke da jeg pakkede den ind og den snakkede til mig 🙂 Emil har leget SÅ MEGET med den og fik året efter Zurg. Fantastisk legetøj. Jeg håber jeg vinder så julegaverne er reddet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Da jeg var 7 år var min far på en forretningsrejse til London og kom hjem med en lille sort legetøjshund som (med batterier i) kunne gå og gø. Jeg passede så godt på den at den stadig findes i dag på loftet hos mine forældre. Og jeg har lovet at mine tvillingedøtre på 5 snart må lege med den hvis de passer godt på ham ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Det må være da sing-A-long elsa dukken flyttede ind herhjemme. Der er aldrig blevet skrålet så meget og danset så meget fra de to tvillinger før 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Min datter pakkede fåret Timmy op! Hun var ellevild!! Min bror havde puttet Duracel ultra power i så vi var sikret mange timers sjov! 😳 Timmy larmede og skulle ligges til at sove før den stoppede med at bræge! Den ku ikke slukkes!! Når hun kom til at trykke på den om natten brægede den højt og længe før den “faldt i søvn igen”! Jeg nænnede ikke at tage batterierne ud da min datter elskede den og normalt er jeg glad for levetiden på Duracel… Bare ikke lige i Timmys tilfælde 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh 1500 kroner til disney ville være en drøm for sådan en disney freak som mig! Og 1/2 år forbrug batterier der bare virker! hver gang! Så ville lykken være gjordt hos min 1 året datter ❤ her hjemme har vi fisher price little peoples disney askepot vogn, og den er klar sjovest med batterier i, da hun synger og spiller 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Ville elsker at kunne forkæle mine tre Ruben, Thit og lille Sigurd på 7 uger 💙💜💚 Da min datters doc mcstuffins dukke blev vækket til live, jublede hun og sang straks med på tema sangen! Vi krydser fungere 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Bugtrup Henneberg

  Min datter på 8 år, elsker bare Frost og Disney i det hele taget.
  Her er det især bøger med lyde og knapper, som kan hjælpe med at fortælle historien, der giver en speciel glæde og gnist. Oh ve når de begynder at lyde sært, så her er der altid knapcelle batterier på lager 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rønnow

  Alt herhjemme med batteri i er også et hit. Nu har vores den mindste på 2 år lige haft fødselsdag, hvor han fik en del legetøj med batteri i og når det ikke virker mere løber han ud og henter en skruetrækker i garagen og kommer og sige “virker ikke, ny batteri i”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki Hindhede

  Det er altid en succes med legetøj når der bliver sat batterier i. Der giver altid mange smil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  for et par år siden fik min søn sin egen cd afspiller – det var stort. Og da der kom batterier i og han kunne spille sin helt egen Rasmus Seebach cd så var lykken gjort:) I år får han et keyboard, som jo nok også sluger en del batterier, men ved han bliver sååå glad og så er alt andet ligegyldigt. Måske hvis han øver nok, det kan tjene sig selv ind på længere sigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Fik engang en barbiehest med fjernbetjening, det var et hit til barbiesamlingen! Nu glæder jeg mig til at se glæden i min søns øjne, når legetøjet får liv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winni

  Mine unger ønskede sig (også) sidste år en del ting med lys, lyd osv
  – glæden var stor da de blev pakket ud, men ak… varede kort da (dumme) mor og far havde glemt at købe batterier. Rimelig antiklimaks selveste juleaften. Så i går har vi lært lektien og går IKKE ned på batterier 😂😆🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Mine børn har fået mange fine legesager med batteri og en panda der siger lyde og krammer er stadig en af min datter ynglings

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Rebbe

  Mine børn havde en stol, som spillede forskellige sange mår de sad på den😄Den havde så mange forskellige funktioner og den var næste slidt op, da mine børn var vokset fra den. Jeg kan huske, at vi købte batterier hele tiden, for den spillede jo i døgndrift😄😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En tøjdyrshund der kunne gå rundt, sige vuf og andet skabte stor lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Jespersen

  Min søn William havde som lille en musik stol. Den har en lille lampe og en bog som man kan bladre i, også skifter den musik numre og lampen farve. Han elskede sin musik stol. Så når han satte sig i stolen, så spille den musik. Dette havde aldrig været muligt uden batterier. En stol som vi havde i flere år og som har været udlånt flere gange. 😍
  Tak for en ærlig blog.
  Billede haves af super dejlig søn, men jeg kunne desværre i sætte det ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Et keyboard med tilhørende mikrofon skaber meget glæde her hjemme. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line U.

  Min datter fik sidste år til jul en doctor Mcstuffins dukke med mobilklinik. Det var næsten det eneste hun snakkede om i meget lang tid, så jeg havde glædet mig lige så meget som hende til at hun skulle åbne den ☺️ og hun blev så glad. Den fine mobilklinik havde en sirene, kunne snakke og synge. Den kørte ustandseligt i flere uger, uanset hvor vi var henne. Hun er stadig lige så vild med Doctor Mcstuffins som hun var sidste år, og snakker hele tiden om at hun vil have sin egen klinik, så i år skal der købes lægeudstyr, og væres kreativ om at lave hendes egen lille klinik på værelset 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har præcis samme erfaring med batterier som dig. Duracell er bare bedst. Jeg mindes især et stykke Peter plys legetøj som min datter altid legede med. Hun var 1 -2 år og den spillede altid. Hun blev

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har præcis samme erfaring med batterier som dig. Duracell er bare bedst. Jeg mindes især et stykke Peter plys legetøj som min datter altid legede med. Hun var 1 -2 år og den spillede altid. Hun blev altid frustrertnår den løb tør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mine børn har en del legetøj, hvor batteriernes levetid er ret så vigtig. Det kan ligefrem udlæse en mindre krise, hvis yndlingslegetøjet lige pludselig holder op med at virke. En episode, jeg særligt husker, var da min søn fik en fjernstyret bil med lyd et år, som bare var sagen😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mine børn har en del legetøj, hvor batteriernes levetid er er så vigtige. Ja, det kan ligefrem udløse en mindre krise, hvis yndlingslegetøjet lige pludselig holder op med at virke. En særlig episode, jeg husker, er det år, min søn fik en fjernstyret bil med lyd, der i de første mange dage nærmest blev brugt i døgndrift😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Min datter fik sidste jul en dansende “robot” som man trykker på og så synger og danser den. Hun var SKRÆKSLAGEN for den. Synd for farmor, den havde kostet en halv arm og nu løb barnebarnet skrigende væk fra den 😂 Den tog lidt tilvænning, men ny er den et hit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jana Boelt Nielsen

  Vores den mindste har en Tigerdyr flyvemaskine-gåvogn, som er arvet fra storebror 😊 den kører uafbrudt indtil batterierne er brugte og når de er skiftet, er der fuld gang i flyveren igen 😍 begge børn har været fuldstændig vilde med den – bedste legetøj nogensinde hjemme hos os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Vi forsøger stadig (naivt) at undgå alt for meget larme legetøj til ungerne. Men det er egentlig lidt tarveligt – for jeg kan jo godt selv huske, hvor sjovt det er.
  Da jeg var en 10 år ca., fik jeg et tigerdyr, som kunne holde vagt og ‘skælde ud’ og gøre ved, hvis nogen kom forbi, den havde sådan en sensor fidus. Der er bare det ved det, at min far er musiker i et symfoniorkester, og da jeg har fødselsdag i januar er jeg altid blevet fejret ved koncerterne – og det var også ved sådan en koncert, at jeg fik tigerdyret. Så mine søskende og jeg fik skræmt mange koncertgæster det år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Light

  Det nyeste og bedste minde var da min søn fik et Duplo tog i fødselsdagsgave – han fik totalt julelys i øjnene da toget kørte afsted første gang 😁👍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Thaulow Sørensen

  Min dejlige pige fik til sin fødselsdag en dukke, der kunne kravle. Hun blev ellevild, da der kom batterier i og den kravlede hen til hende. Det skulle den så gøre 40 gange 😂 i år ønsker hun sig Elena ting fra Disneys nye serie Elena fra Avalor (hun hedder selv Elena) ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Nyborg

  Min datter fik en enhjørning, star Lilly, sidste år til jul, hun var helt solgt, den kan bevæge sig og reagere på hendes berøringer og stemme, et år senere og hun sover stadig med den om natten. Min søn elskede da han sidste jul fik flexitrack og fik en McQueen og Bumle bil til, de skifter ofte batterier, da de kører Nonstop. Der har vi fundet ud af at ordentlige batterier er nødvendige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Min søn ÆLSKER brandmand Sam og alt med brandbiler og i den dur er et hit. Han fik i år en brandmand Sam hjelm og lykken vil ingen ende tage. Han havde de største øjne og det bredeste smil. Han er endda så heldig at den kan sige som en brandbil (og lyden stopper først når man trykker på knappen igen. Oh yes), men han elsker den og det er det vigtigste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Westergaard

  Sidste år fik min datter Isabella en hund, som kunne sitte og gø. Isabella blev så glad, og man kunne se på hende, at hun tænkte at den var en levende hundehvalp. Senere på aftenen stod hunden henne foran familiens hund Muffis vandskål, for Isabella mente, at nu var hundehvalpen tørstig 😂 og nu er hun, sammen med hendes lillebror, fuldstændig vild med frost, så det ville være fantastisk, hvis de sammen kunne vinde Olaf. Er sikker på at de vil kunne få nogle dyrebare timer sammen med den snemand ☃️🎁🌟🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia Heiberg

  Herhjemme er mine tvillingetøser helt vilde med Frost, de har begge fået et diadem med frost som kan spille musik, kæmpe hit. I år ønsker de sig en elsadukke som kan synge og snakke❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Mit bedste minde er et lille cirkustog som spillede cirkusmusik imens det kørte rundt. Min lille datter elskede det og rokkede i takt til musikken. Jeg bliver glad helt ind i hjertet af at mindes det❤️ Fantastisk give away du forkæler os med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Det må UDEN TVIVL være det nylige minde fra efteråret. Min datter blev tre år og fik blandt andet en hund, der kan gentage hvad man siger. Jeg glemmer aldrig hendes øjne! På samme vis glemmer jeg aldrig hendes reaktion fra julen sidste år, da hun pakkede en dukke ud.. Endsige hendes ansigtsudtryk, da babyen kunne brokke sig og trække vejret. I guder. Hendes gestik sætter sig fast i min hukommelse som de fineste kærlighedsplettet, man kunne tænke sig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Der er mange minder både fra mig selv og min ældste (9år) datter – men for nyligt var det min yngste datter (19 måneder) der arvede en Peter Plys som hun opdagede på en hylde – og gerne ville have…. og da der så kom batterier i og den begyndte at synge og fortælle historier 🙂 det er helt klart yndlingslegetøj…
  Nu står den på hendes bord og når hun tænder så står hun og danser eller laver fagter til sangene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Det må være da min søn Kasper pakkede en stor fjernstyret mcqueen bil op. Han blev så glad, at jeg fik tårer i øjnene ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sikke en lækker giveaway!
  Den bedste gave min datter har fået var en dansende teletubbie. Hun var lykkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jørgensen

  Sikke en fortryllende giveaway – det vil i hvert fald blive en ganske fortryllende juleaften, hvis jeg får lov at shoppe Disney amok til min datters julegave.
  Den bedste gave min datter har fået var et MC D kasseapparat a- hun kan lege med det i timevis, men det driver os andre til vanvid. “one hamburger” driver en til vanvid, når man har hørt det 50 gange i streg!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om selvforkælelse, nyt køkkengrej + let opskrift på kæmpe rejer