Farvel til hænge mave og slaske lår – Nanna Pretzmann
Forresten da også #23 E-numre og parterapi

Farvel til hænge mave og slaske lår

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

^^ Ganni Lace Dress – tilbud HER ^^ (reklamelinks)

 

Meget har forandret sig det seneste halve år. Både i mine omgivelser, men også indeni mig. I kølvandet på bruddet med børnenes far havde jeg behov for en måde at komme af med damp på. At komme frustrationerne til livs. Jeg havde virkelig også behov for at få det bedre med mig selv. At have det godt i mit hylster, for det har jeg haft svært ved siden jeg blev mor og min krop forandrede sig voldsomt. Jeg følte mig ikke tilpas i det nye bløde og lettere slaskede hylster jeg var blevet tildelt. Det hæmmede mig, fordi jeg simpelthen havde det enormt svært med at acceptere tingenes tilstand. Alligevel formåede jeg i flere år ikke at gøre noget ved situationen. Jeg lod stå til. Indtil jeg altså en dag fik nok og købte online træningsprogrammer hos WP. Det har jeg aldrig fortrudt og forandringer synes jeg har været hurtige om at komme. Programmerne er så lette at klemme ind i en hverdag, selv med tre små børn.

img_2794Fra juni til december måned 

For mig handler det ikke om kilo, at tabe sig i kg og cm, men om indre velvære. Jeg ved jeg har tabt mig, for mine gamle bukser svømmer jeg i, men jeg aner ikke hvor meget eller hvad jeg vejer nu. For mig er det underordnet og jeg arbejder allermest på at holde af mit spejlbillede igen. At elske mig og være stolt af min krop. Vi skal på ferie i januar og jeg har købt en ny bikini. For første gang får jeg ikke knuder i maven ved tanken om at flashe den. Jeg glæder mig faktisk og er så stolt over hvor meget huddellen har trukket sig sammen. Den man plejer at kunne se igennem trusserne og den som specielt er grunden til at jeg ikke ville gå rundt uden tøjdække. Der er stadig lidt tilbage og jeg er spændt på hvor langt jeg kommer med træning i det nye år.

img_2791

Ældeste i øverste venstre hjørne og nyeste i højre nederste hjørne 

img_2793

Jeg sørger for at hjælpe min hud på vej til at trække sig sammen med at bruge lækre olier og for nyligt er jeg begyndt at rulle mig på maven med dermaroller (1mm) og smøre med Swiss Clinic Rejuvenator creme (reklame link) efterfølgende. Det gør underværker for min hud, som virker langt mere elastisk end tidligere. Det troede jeg aldrig kunne ske.

 

10 kommentarer

 • Tina KH

  Glædelig bagjul,
  du er nu smuk som du er:-)
  Et godt tip til at få huden med ind er en yoga øvelse hvor du står oprejst og bøjer dig frem, så maven hænger.
  Så holder du vejret og trækker maven ind og holder den en lille tid. ud igen og forfra 5 gange ca.
  Træk så vejret og prøve det samme igen. Dette 3 gange ca. og nogle gange om dagen, efter en måned skal du bare se løjer:-)
  Et fantastisk nytår til dig, det fortjener du:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du vimmer, der er sket en kæmpe forandring på kun få måneder. Wow!!! Og god ferie.

  Fed trænings-BH, den koralrøde. Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Igla

  Wauw – godt gået!!
  Vil du ikke linke til lige netop det program du har brugt? Der er alt for mange valgmuligheder derinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak 🙂 Jeg har først brugte programmet til delte mavemuskler. Da de var samlede skiftede jeg til alm maveprogram og booty program. Ellers bruger jeg videoerne wp deler på Facebook 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Du ser brand godt ud ! Jeg er selv mor og døjer selv med den slaskede mave :/ Hvilke træningsprogrammer fra WP har du brugt og med hvor hyppige intervaller ugentligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak 😀 Jeg brugte først maveprogram til delte mavemuskler. Da de havde samlet sig skiftede jeg til alm mave og bootyprogram. Og så bruger jeg videoerne wp deler på Facebook 🙂 Jeg træner alt imellem 1-5 gange om ugen. Det er meget efter lyst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Flot flot. Men hvad gjorde du med lårene. Det er der mit store problem er. De slasker og går sammen. Ved godt jeg er 57..men alligevel..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten da også #23 E-numre og parterapi