Skilsmisse #6 mon hjertet nogensinde bliver helt igen – Nanna Pretzmann
Tinder & turn-offs

Skilsmisse #6 mon hjertet nogensinde bliver helt igen

img_2207

1 skridt frem og 2 tilbage. De seneste to dage har jeg grædt og grædt til jeg har været helt hævet og spættet i ansigtet. Jeg har været hele følelsesspektraet igennem og det er tortur for mit hjerte.

Han har fundet en anden og dermed lukket døren og skudt håbet om en hel familie ned. Selvom jeg måske har lydt afklaret med min beslutning, så er mit hjerte langtfra holdt op med at elske. 10 år og 3 kærlighedsvæsner har mit hjerte ikke lukket ned for. Det kan det ikke, selvom jeg ville ønske det fulgte min fornuft. Min fornuft ved jeg gjorde det rette, da jeg tog børnene og gik for at beskytte dem. Mit hjerte er eksploderet i tusind stykker ved tanken om at han ikke en eneste gang har kæmpet for os. Vores familie. Vores chance for at klare det. At han ikke har ønsket at ændre og forstå at han ikke gav mig andet valg end at gå. Fordi jeg blev nød til at beskytte børnene. At hans drikkeri var kørt af sporet. Jeg føler mig ydmyget og latterliggjort. Latterlig fordi jeg håbede han ville indse hvad han mistede. Dum, fordi jeg troede han elskede mig og vores familie højere end alt andet og ville gøre alt for os. Dum fordi jeg elsker en, som behandler mig som det beskidte badevand, som bare skal skylles ud. Vred fordi han ikke tager ansvar for sine handlinger. Skuffet fordi han lyver og ikke kan stoles på. Såret, fordi han får mig til at føle mig som ingenting og en som ikke er værd at elske og hvis kærlighed man blot kan trampe på.

Da jeg troede jeg ikke kunne græde tog jeg fejl. Nu ved jeg ikke om jeg nogensinde kan holde op igen. Mit hjerte føles som om det aldrig kan blive helt igen.

28 kommentarer

 • Det gør mig meget ondt.
  kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Luise

  Årh Nanna 😚 mit hjerte græder med dig!!! Heldigvis heler dit hjerte en dag, og det skal dine tre små piger nok hjælpe dig med!! Selvom det er hårdt, at han først fandt en ny, men det hjælper bare din proces endnu mere! Tænk at du nu endegyldigt fik lukket den dør du holdt på klem! Kæmpe knus til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ønske, at jeg kunne give dig et kram – for det har du brug for.

  Jeg kender ALT for godt til det, du går igennem lige nu, og det gør ondt, så pokkers ondt.
  Du ER værd at elske, og du har været ren i din kærlighed, og det er det mindst dumme man nogensinde kan være – det er faktisk det største, man som menneske kan give; kærlighed af et rent hjerte, og du har haft tillid og håb til og for, at virkeligheden godt kunne se anderledes og bedre ud for Jer. Det er ærligt og reelt. Ingen kan nogensinde tage den oprigtighed fra dig, og det er en gave – selvom det også kan give nogle ubehagelige knubs, som man helst er foruden.

  Du er et godt menneske, du er et kærligt menneske og et ærligt menneske. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina du fik mig til at græde. På den gode møde, hvor du rørte noget dybt i mig. Det føles som om du ser lige igennem mig. Det føles forfærdentlig at kaste sin kærlighed efter en, som tramper på den!
   Kram lige tilbage til dig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Holst Jensen

  Kære Nanna.
  Dit hjerte vil heles igen…men det tager tid.
  Det var godt, du gik din vej, for han havde allerede været dig utro med flasken og den betyder alt, når den først får fodfæste. Fornuft, ansvar og kærlighed forsvinder i dybet af alkoholen, der gør alt for at vinde…og den er stærk. I kølvandet følger løgn, snyd og bedrag, som tro følgesvende. Red dig selv og dine børn…han kan kun hjælpes, hvis han synes, I er vigtige nok.
  Knus og kærlige tanker
  Sandrs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Holst Jensen

  Kære Nanna.
  Dit hjerte vil heles igen…men det tager tid.
  Det var godt, du gik din vej, for han havde allerede været dig utro med flasken og den betyder alt, når den først får fodfæste. Fornuft, ansvar og kærlighed forsvinder i dybet af alkoholen, der gør alt for at vinde…og den er stærk. I kølvandet følger løgn, snyd og bedrag, som tro følgesvende. Red dig selv og dine børn…han kan kun hjælpes, hvis han synes, I er vigtige nok.
  Knus og kærlige tanker
  Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har fuldstændig ret og det var vi bare ikke. Det er hårdt, når msn ingen indflydelse har overhovedet. At flasken er vigtigere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha – sender en stor virtuel krammer din vej…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte hansen

  Tænker at du godt ved at du har gjort det rigtigt for og dine bøbørn…..kke desto mindre er det en sorgfase du er midt I og det at din eksmand allerede har fundet en anden er et hårdt slag…..jeg tror nu at det for ham kan handle om plaster på såret og en måde at glemme det egentlige problem .. Alkohol….giv dig tid og lov til at sørge over det du har mistet…ønsker dig alt godt for dig og dine børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved jeg har valgt det rette for os. I min verden var det eneste løsning, for at bednyttte børnene. Et eller andet sted håbede mit hjerte jo bare at han havde valgt at kæmpe for sin familie. Jeg tror du har helt ret i det er en plaster løsning!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Et kæmpe stort kram til dig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hård omgang.. men du har gjort det rette for dine børn og er sikker på de er dig taknemmelige (hvis de har kendt til misbruge)
  Sender dig en varm krammer.
  Kærlig hilsen en der selv er vokset op med en far i et alkoholmisbrug og ville ønske hendes mor vat smuttet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er endnu så små, så tror jeg har formået og beskytte dem, men børn opsnapper jo altid mere end man lige tror!
   Kram til dig – jeg er ked af du måtte vokse op i et hjem med alkoholmisbrug. Det har med garanti været hårdt! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Årh 😪 Sender dig en masse varme tanker. Og glem ikke, at det er ham der har et problem og ikke dig – selvom det helt sikkert er svært.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde S

  Sender et kæmpe kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Kæmpe kram. ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde du.. Den er hård.. En ting er at give slip i manden.. Noget andet er at give slip i tanken om familie.. Der er lys på den anden side, men det kan tage tid at nå dertil -pas på dig selv og dit halve hjerte ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Æv æv. Jeg sender de bedste tanker din vej ❤️ Sådan noget blir aldrig sjovt. Håber du snart kommer ovenpå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Vil ønske kun siger noget som kan gøre det bedre men det vil tag tid men sandhed det gør sku ondt men på et tidspunkt vil du møde en som kun vil dig og de dejlig fantastisk børn du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hej Nanna. Jeg går selv det igennem, som du gør lige nu. Jeg var sammen med min x i næsten 14 år og vi har et barn sammen. Han ville ikke mere og jeg kæmpede og kæmpede for vores lille familie og hvad gjorde han – han fandt en anden. Jeg er selv i gang med at komme videre, nogle dage er gode og andre hårde, især når han fortæller en ny løgn. Selvom jeg synes det er svært, så kommer “vi” videre og der er en som venter på os, han skal bare lige findes. Tusind tak for en fantastik blog 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kæreste du,
  Jeg følger dig på insta og blog indimellem og det gør mig ondt det du går igennem.
  Som barn af en alkoholiker vil jeg bekræfte dig i, at du har taget den rette beslutning. Min mor blev 20 år for længe hos min far og han knækkede fuldstændigt, da hun endelig gjorde det. Hjælp ville han ikke have – jeg følte også, at vi ikke var mere værd.
  Jeg ved nu, at han var syg. Han var ikke den mand han var engang. Han var ikke min rigtige far mere. Jeg ville ønske jeg havde indset det inden han døde.
  Der er stadig håb for din ex.
  Fokuser på dig selv, husk du har gjort det rette og lad døren stå på klem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinder & turn-offs