Tinder & turn-offs – Nanna Pretzmann
Paw Patrol - vinderne fra Instagram

Tinder & turn-offs

Okay, som jeg har nævnt at jeg været en smule forvirret over hele det dating scenarie, som måske/måske ikke skal udspille sig på et tidspunkt. Det der med at det faktisk er knap 10 år siden, at jeg var ledig på markedet so to speak er da en kende skræmmende. Hvad der er mere skræmmende er alt det dating over telefonen. Altså apps. Til trods for min opfattelse af Tinder, som værende en knalde app blev jeg sgu nysgerrig og prøvede med at oprette en profil. Men helt ærligt – det er muligt at jeg bare ikke klar til at date og deraf er über kræsen og følsom, men helt ærligt hvis det ikke er fyre på 19 med store guns, med cappen på skrå, solbriller og mokaier, så er det

– mænd cykelshorts og fuldt Tour de France udstyr. Nej, nej og nej. Fyre i spandex bliver bare aldrig frækt!

– mænd med billeder med børn. Altså jeg har ikke noget imod børn, men billeder af dem høre bare ikke hjemme på Tinder. Er jeg sart?!

– Mænd med hvad der lignede et familiefoto med hvad man må formode er (nu) x konen. Haha det er altså top kikset.

– mænd der flasher mave skind og mulder. Bare.stop.dig.selv!

– mænd i jagt uniform og døde bambier. I just don’t like.

– Mænd, som står på hug med thumbs up ved Hugh Hefners stjerne på Hollywood Boulevard.. suk..

– mænd, som står med Linse Kessler på deres fotoes og kigger sulten på hendes babser.. fair nok men tror de skal være ualmindelige heldige for at finde en størrelsesmæssigt matchede sæt på Tinder 😛

 

Og ja alt er set.. og mere til.. det er som sagt meget, meget muligt, at jeg blot leder efter fejl og grunde til at swipe venstre, men helt ærligt så synes jeg den app er lidt op ad bakke. Det hjalp nok heller ikke at mit besøg på Tinder skete under et besøg i min fødeby. Det vil sige at diverse ungdomskærester, knald, veninders gamle  crush og one night stands var de første jeg blev mødt med. Og vi ved jo alle at man aldrig skal gå tilbage til en fuser eller et sted, hvor en veninde har opholdt sig i nøgen tilstand 😉

Jeg tænker at datingmarkedet vist slet ikke er noget for mig endnu. Jeg giver mig selv god tid, slikker sårene og lader dem hele i deres tempo, og så forsøger jeg at få den nye familiekonstellation til at glide gnidningsfrit. Men åbenbart holder ens x ikke op med at være en knoldsparker bare fordi man bliver skilt 😛

Tinder hermed slettet!

4 kommentarer

 • Mette

  Åååhh Nanna, hvor jeg elsker at læse din blog. Min kæreste gennem 5 år er lige skredet og ja han har været sammen med en anden i ca 14 dage inden hun så blev kedelig eller mærkelig… men fuck det er hård, hvis han ikke opføre sig som verdens koldeste skid så opføre han sig som om han vil finde sammen igen for dagen efter at være is kold😔😫

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Smiler lidt, det er ikke nemt det der bet dating
  Jeg var heldig af finde min kæreste på tinder, men der lå også en dels dates bag før jeg fandt ham
  Vil give dig to gode råd
  1 indstil tinder så der kun kommer de mænd frem du gider date- her mener jeg alder og område
  Den 2 ting er døm ikke ud fra er billede, eller jo lidt må man godt, men der er måske nogle gode værdier bag det billede man lige har sendt til venstre…
  Og 90% bruger det til en knalde app, men der er også 10% der er klar på mere jeg startede da også med at bruge den til det første, og då bagefter fandt jeg kæresten
  Har lært at man ikke skal lave en lang liste om hvordan gan skal være og alt det der
  For ingen er perfekte , men bare man er perfekte sammen er alt andet lige meget
  Held og lykke med at finde kærligheden… Men husk at byde single livet lidt. Nyd at være dig slev og når du kan nyde det 100% er du klar til en kæreste – ik jeh skal kloge i hvad du skal gøre, men då ved du at du vælger med hjertet og ik for tryghedens skyld
  Har nemlig selv begået den fejl et par gange inden jeg lærte det.
  Knus og god jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker dit svar <3 Du har fuldstændig ret i at det er vigtigt at finde sig selv først.. og jeg håber også at jeg engang finder en jeg er perfekt sammen med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paw Patrol - vinderne fra Instagram