Et glimt fra mit nye soveværelse – Nanna Pretzmann
Om ting, som forsvinder og en genial opdagelse

Et glimt fra mit nye soveværelse

Indeholder affliate links (reklame)

hazycamhazycam

For første gang i (næsten) hele mit voksenliv har jeg helt frit spil til indretning. Det nyder jeg og det tøsede får da også lidt mere frit spil end det ellers har gjort. Jeg tænker det lige var tidspunktet at dele indlægget med glimt fra mit soveværelse, da Ellos netop nu har 25% på bolig og det er der jeg har købt langt de fleste ting. Koden står i bunden af dette indlæg.

Da jeg flyttede købte jeg ny seng. Jeg har altid været begejstret for sengekapper, men har altså aldrig investeret i en før nu og jeg elsker det. Sengen bliver på en eller anden måde så meget mere indbydende. Jeg har valgt en rosa nuance, men sengekappen fåes i mange farver. hazycam

Da jeg tilføjede det grå sengetæppe og de to lidt mørkere puder synes jeg sengen var fuldendt. Den minder mig lidt om en seng fra et hotel. Stor, dejlig og blød. Skal vi hele vejen rundt er det rosa sengesæt i satin og jeg sover som en drøm deri.

hazycam

hazycam

Garderobestativet har tidligere været i brug i en butik og jeg fik fingrene i det på DBA, hvor jeg i øvrigt ofte finder alt fra børneudstyr til møbler. Spejlet på kæde er fra House Doctor og hedder Bolina. Det er kun lykkedes mig at finde den firkantede version online.

hazycam hazycam hazycam

Få 25% (tøj, sko, boligtekstiler, møbler, indendørsbelysning, tapeter og gulvtæpper) på Ellos med koden 355401 til og med 8. januar 2016. De eneste restriktioner er blot, at koden ikke kan kombineres med andre tilbud eller i forvejen nedsatte varer, samt mærker mærket med ‘Kampagnepris’ eller ‘Design by’.

Find // Sengekappe // Sengetæppe // Sengepuder // Puder med kuglefiber // Satin sengesæt // Spejl //

2 kommentarer

  • www.rikkes-planet.dk

    Hvor ser de dejligt ud, mit soveværelse kunne godt trænge til en overhaling. Det er bare der alt det overskydende bliver kastet ind pt.
    kh Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om ting, som forsvinder og en genial opdagelse