Horn med kødsauce

Skal vi stikke af igen?? Drømmeferien(erne) trækker noget så gevaldigt..

Sponsoreret

ferie-for-alle

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg elsker at rejse. At opleve nye steder, suge kultur og nye oplevelser til mig. At tage på opdagelse og markeder, hvor sanserne vækkes og horisonten udvides. Og ikke mindst elsker jeg at børnene nu er så store, at de får langt mere ud af det. Jeg elsker at dele rejseeventyret med dem og de elsker is og at bade 😛 Win/win!

sam_0760

sam_0512

Siden vi sidste år rejste 1 måned til Thailand helt på egen hånd har jeg drømt om at gentage succesen. Det var virkelig en oplevelse for livet og børnene taler stadig meget om det. Vi rejste “kun” til Bangkok og Hua Hin, men vi ville egentlig også gerne ha’ været på ø hop. I ved kridhvidt sand, lækkert turkis vand og øde strande. Den slags. Men da vi ikke havde arrangeret det på forhånd kunne vi simpelthen ikke finde hoteller med ledige senge og havde i øvrigt også lidt svært ved at overskue at få arrangeret transporten. En anden gang kræver det bedre planlægning, i hvert fald, når man rejser med tre små børn og gerne vil være sikker på overnatning. Helt så modig er jeg ikke der, som hvis jeg havde været på egen hånd. Derfor har vi talt om at tage på “Ferie for Alle” i Herning, hvor der er hjælp og rådgivning at hente med hensyn til planlægning af drømmerejsen. Ferien er stadig i støbeskeen og intet ligger fast overhovedet, men jeg kunne virkelig godt bruge inputs og ekspertviden, og da alle de store charterbureauer deltager på messen og der faktisk er 13 messehaller (Skandinaviens største) fyldt med ferieinspiration, burde der være god chance for dybdegående rådgivning og hjælp til planlægning. Har du gode tips til ø hop, destinationer eller bare erfaring du vil dele, så smid endelig en kommentar nedenfor.. Det vil jeg sætte pris på.

ferie-for-alle-feriemesse-messecenter-herning

I øvrigt har jeg ofte i forvejen tænkt på, at tage på feriemessen, da det er billigt og der er inspiration og gode tilbud at hente til alle slags ferier. Efter jeg har fået børn har jeg også tænkt meget på camping. Jeg har så mange fantastiske barndomsminder fra campingferie med min farmor og farfar, som lå fast på Bygholm Camping ude på vejlerne med deres campingvogn. Det kunne jeg godt tænke mig at være med til at skabe for mine børn også. Måske ikke lige med egen campingvogn, men det er jo heller ikke nødvendigt. Jeg husker det som evig sommer og massere af legekammerater lige uden for teltdugen. Det var en fantastisk tid.

Og så skal det jo ikke være en hemmelighed, at jeg også drømmer om en storbyferie til New York uden børn. Det har jeg vist også efterhånden nævnt et par gange her på domænet 😉 Jeg aner egentlig ikke hvorfor jeg er så hooked på det, men det er jeg. Meget. Jeg forestiller mig shopping, frihedsgudinden og store burgere (og donuts). Efter Afrika har jeg fået lidt blod på tanden og jeg håber turen kan blive en realitet i en ikke alt for fjern fremtid.

Det er ikke sådan når bankkontoen ikke helt holder trit med drømmene – kender i det? Mange lækre ferie drømme og en lille budget, som kræver en del mere opsparing, men mon ikke jeg finder gode løsninger alligevel. Det super seje ved “Ferie for alle” messen i Herning messecenter er at det virkelig er for alle. Hvad enten du er til golf rejser, storbyferie, udland, Danmark eller ude liv kan du finde inspiration. Der er også massevis af aktiviteter, f.eks. kan man prøve gratis dyk og høre tonsvis af gratis rejseforedrag. Men toppen af poppen må være det kæmpe legeland, hvor ungerne kan boltre sig, imens forældrene får rejseinspiration. Jeg satser også på at vinde en af de mange konkurrencer 😛 Messen løber af stablen d. 24-26 februar. Ses vi?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Horn med kødsauce