Skilsmisse #9 At give slip, men hvordan?

Forresten da også #24 Parterapi og ferie

Sponsoreret

img_2801

 • Billedet er fra 3. juledag, hvor jeg var til julefrokost og drak snaps. Virkelig meget snaps. Da jeg vågnede dagen derpå føltes det som om jeg havde fået i hammer lige i skallen. Midt imellem øjnene. Føj! Faktisk får jeg kvalme bare ved at tænke på det. Jeg kunne endda fristet til at love aldrig at drikke snaps igen. Men come on. Det bliver jo nok jul og dermed julefrokost tid igen 😛
 • Idag er der kun 18 dage til vi rejser på ferie. 14 dage på den Dominanske republik. Det bliver så niice. Jeg vil ikke foretage mig andet end at løbe efter ungerne, spise is og bade.
 • Jeg har været i parterapi med min (x) mand. Jeg var så nervøs inden, at jeg troede jeg skulle omkomme. I ved sådan hjertebanken, klamme håndflader og rumsteren i maven. Fuck! Men det gik overraskende godt og det endte faktisk ud med at være rart – for os begge. På den der “årh endelig forstår du mig og jeg dig” agtig måde. Hvis den da findes. I hvert fald skal vi afsted igen og forhåbentlig bliver det kun bedre med kommunikation fra nu. Faktisk har jeg så meget optur på over oplevelsen, at jeg vil anbefale alle at prøve. Vores terapeut kan i hvert fald sit kram.
 • Apropos ferien i Caribien, så har jeg fundet sådan cirka verdens sødeste morgenkåber til ungerne. Til imellem badninger. De er med Trolls (bedre kendt som Gjøl trolde i min barndom) og Olaf fra Frost. Jeg blev næsten udnævnt til årets mor, da de fik dem. Det er sgu også meget rart engang imellem. Desværre gad de ikke medvirke på et foto, så det måtte jeg jo respektere.img_2947
 • Er vi endelig over skoldkopper. Alle tre i rap. Selvfølgelig en rask før den næste blev syg. Nu gider jeg ganske enkelt aldrig se en skoldkop igen 😉 Sigga havde så mange, at hun nærmest var en stor skoldkop. Stakkels lille skid!
 • Sidder jeg i skrivende stund i sofaen og craver virkelig Bugles med Nacho Cheese, Holiday dip og pepsi max. Det der med at være sund i januar er fløjet lige henover mit hoved. Faktisk har jeg heller ikke trænet siden før jul engang. Nu gik det ellers lige så godt. Men jeg gider virkelig ikke pt.
 • Får jeg røget lidt for mange af de der hemmelige cigaretter til at de faktisk kan gå under hemmelig kategorien længere. Folk plejer at stoppe i januar. Jeg begynder åbenbart. Pinligt!
   

2 kommentarer

 • Camilla

  Dejligt at høre at parterapi har virket for dig. Hvordan bar i jer ad med at finde en parterapeut? Har i prøvet nogle forskellige før at i kom frem til den helt rigtige? Er det en terapeut eller en psykolog som beskeftiger sig med parterapi?

  Det er i øvrigt nogle søde badekåber, de ser rigtig bloder og rare ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi benyttede google og fandt en vi begge synes lød “passende” i hendes indgangsvinkel og så, så hun sød ud på billede. Hehe ved ikke hvorfor den del fyldte, men det gjorde den! Hun er terapeut og skide dygtig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skilsmisse #9 At give slip, men hvordan?