Og hvordan går ferien så.. ?? – Nanna Pretzmann
Skal vi stikke af igen?? Drømmeferien(erne) trækker noget så gevaldigt..

Og hvordan går ferien så.. ??

img_3385

Livet behandler os godt, vi er glade, smiler, griner og spiser tonsvis af is kombineret med endeløs badning. Det er skønt og lige præcis hvad vi (og nok især jeg) havde brug for ovenpå et hjerteknusende 2015. Det er lidt vidunderlig hvad et ordentlig skud d-vitamin, i form af solen, kan gøre af underværker for humøret. Pludselig virker alting bare lidt simplere. Det er overordentligt svært at surmule, når solen brager ned i hatten fra oven. Der plaster sig nærmest et konstant smil på ansigtsmasken.

Jeg har ikke alverden at berette, udover den føromtalte omgang maveonde, så sker der faktisk ganske lidt. Strand, pool og mad er hvad dagene hovedsagligt går på. Men den cocktail kombineret med at ungerne simpelthen har en fest og er relativt nemme, ja faktisk skønne, at have med, gør at jeg allerede drømmer om at tage dem med på eventyr igen. De er så store nu, at jeg ved de vil elske oplevelserne ligesom mig.

Jeg elsker den kvalitetstid vi har sammen. Den mulighed for uforstyrret at dykke ned i fordybelse og leg. Ingen mobiler (bortset fra i skrivende stund), tv eller anden elektronik. Det er livet.

Jeg har holdt mit løfte til undertegnede selv ganske godt. Arbejde har ikke fyldt en disse og faktisk har det ikke engang været svært at lade inboksen vokse sig større og større. Jeg kan godt mærke det kribler lidt i fingrene og tankerne, for at dele lidt mere om vores eventyr med jer, men for nu bliver det blot en ganske kort hilsen. Jeg vender helt sikkert stærkt tilbage, når vi igen arrivere til den danske kulde om en uges tid. Indtil da satser jeg selvfølgelig på kort at tjekke ind og hilse på, når muligheden og tiden byder sig. Dette korte skriv har taget rundtregnet 3 timer at forfatte. Det har været afbrudt af fordybende samtaler, glædestrålende børn, som har fået tegnet blomster på kinderne og et barn, som måske skulle ha’ sovet en time eller to mere i nat. Men mon ikke humøret bliver en tand bedre af en middagslur under palmerne. For nu bader alle tre igen, imens jeg ligger i skyggen af en parasol og daser. Jeg vil skynde mig at trykke udgiv og håbe i har det godt derhjemme.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi stikke af igen?? Drømmeferien(erne) trækker noget så gevaldigt..