Om ting, som forsvinder og en genial opdagelse – Nanna Pretzmann
En ny start

Om ting, som forsvinder og en genial opdagelse

Sponsoreret

img_2372

Identiketter

Henover vinteren har der været kaos i børnenes garderobe,  i deres børnehave vel og mærke. Forestil jer et hav af huer, vanter, våde sokker og overtøj i en stor pærevælling, hvor ungerne lige har smidt det. Fuldstændigt umuligt for pædagogerne at holde styr på hvor alt hører til og ærgeligt for pengepungen, når endnu et sæt vanter eller en trøje er forsvundet. Jeg aner ikke hvorfor, men det er altid vanterne, som forsvinder os os. Måske er det størrelsen, som gør at de let forputter sig eller måske er det fordi de havner i en hær af andre vanter og gør det muligt at finde den manglende makker.

Jeg har tidligere forsøgt mig med at skrive i både vanter, jakker og detslige, men teksten bliver hurtigt så udtværet at det er muligt at læse. Jeg tror umiddelbart at tuscherne, selvom de er beregnet til tekstil, ikke holder til mængden af fugt, som jo unægteligt følger med den danske vinter og vaskemaskinen. Men for en måneds tid siden fandt jeg noget helt genialt. Identiketter, som er små navnelapper. Lige til at klistres på en vaskeanvisning eller et tøjmærke i tøjet. Super let, ingen strygning, bare et lille tryk med fingeren og så er der navn i tøjet.

Identiketter

Sættene koster 175,- for 120 styk. Penge ret godt givet ud tænker jeg. Bestil HER.

img_2375

Identiketter skal klistres på en vaskeanvisning eller tøjmærke, for at undgå at vandet trænger ind gennem tøjfibrene og ødelægger limets klæbende egenskab på mærket. Og de holder altså og kan tåle op til 60 grader i vaskemaskinen. Og vigtigst af alt. Siden jeg har overklistret ungernes tøj og sko med Identiketter er intet forsvundet. Ikke så meget som en lille vante 😛

Som en ekstra bonus findes et hav af varianter af Identiketter. Der er nemlig mulighed for både at ændre baggrundsfarve, billede og teksttype, således at navnelapperne kan tilpasses det enkelte barn. Zilje og Celina er så begejstret for deres mærke, at vi også bruger dem på det legetøj de gerne vil ha’ navn på. F.eks. når de lige skal vise et eller andet frem i børnehaven. Madpakkerne er også udstyret med Identiketter. Er dine børn mere til Disney, så fåes der blandt andet Frost tema. Ligesom jeg også har spottet Spiderman, da jeg lavede vores mærker.

img_2374

Du kan kigge nærmere på udvalget af Identiketter HER.

 

 

2 kommentarer

  • Julie Petersen

    De er nemlig gode ☺ vi har lavet mærker til den mindste, men hun er så lille i forhold til de andre børn i dagplejen, at de endnu ikke er nødvendige. Men når hun skal i børnehave er det sikkert en anden sag. Vi skal have lavet til den store (11) også, for hun mister alt for meget i skolen 😕 God dag 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny start