Vi har besluttet at sælge vores hus! – Nanna Pretzmann
Fastelavnsboller: wienerbrød med hindbærskum og vaniljecreme

Vi har besluttet at sælge vores hus!

Annonce – dette indlæg er laver i samarbejde med Nybolig

tempimageforsave

img_3269

Oprindeligt var det meningen at pigernes far skulle overtage og blive boende i vores gamle fælles hus. Men ting og beslutninger har det jo med at ændre sig en del undervejs i sådan en skilsmisse proces og nu har vi altså besluttet, at huset i stedet skal sælges. Han har ikke lyst til at bo der længere, jeg har allerede et nyt hjem jeg elsker, så salg må være vejen frem. Det er jo ved at være et par år siden, at vi købte boligen og vi har ændret på den i den tid der er gået. Udover det ændrer boligmarkedet sig jo også hele tiden og værdien har måske ændret sig – forhåbentligt til sælgers favør 😛 Derfor var vi selvfølgelig også ret nysgerrige på et skarpt bud på værdien af vores hus. Egentlig mest af alt for at have en føler ude og få en fornemmelse af markedet og om tidspunktet er det rette. Vi mangler nemlig stadig, at ordne og sætte nogle ting i stand inden skridtet med ejendomsmægler, så da jeg faldt over noget ganske uforpligtende hos Nybolig slog jeg altså til og jeg synes ærlig talt det er så smart, at jeg gladelig deler tippet med jer. Tænker måske nogle af jer gåt i salgstanker eller måske bare er nysgerrige på et skøn af jeres bolig.
Nybolig har nemlig lavet en app, Boligværdi, hvor man ganske let kan få et bud fra en lokal mægler. Det tænkte jeg var et godt udgangspunkt inden næste skridt. (Appen hentede jeg i App Store, men den kan også hentes i Google Play). I og med mægleren, som laver skønnet på ens bolig, er lokal har han et godt kendskab til området og det synes jeg virkede ganske troværdigt og som et godt udgangspunkt.

tempimageforsave

Jeg startede med at taste adressen på huset ind, herefter indsatte jeg billeder af huset og udfyldte en lille beskrivelse. Jeg brugte vel knap 5 minutter, da jeg allerede havde billeder af stue, køkken og badeværelse på min telefon, så det gik altså ganske hurtigt. Har man ikke billeder kan man tage dem direkte i Boligværdi appen. Når alle oplysninger er indsendt skal man forvente en svartid på cirka 24 timer. Jeg fik svar på under 4 timer, men opdagede det først til aften, da jeg slet ikke forventede så hurtig respons. Jeg må indrømme, at jeg faktisk allerede har fået et godt indtryk af Nybolig mægleren i Aalborg. Det er da kvikt med så hurtig feedback.

tempimageforsave

Ejendomsmæglerens estimat på værdien holder jeg lidt for mig selv endnu. Vi vil gerne lige have styr på de sidste detaljer, inden huset ryger på boligmarkedet og jeg selvfølgelig deler lidt mere med jer. Men jeg synes prisen virker realistisk i forhold til det kendskab jeg har til markedet.

tempimageforsave

Boligværdi er ganske gratis og hentes enten i App store eller på Googleplay.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller: wienerbrød med hindbærskum og vaniljecreme