Er i så sammen… igen… ?! – Nanna Pretzmann
Hjemmelavede knækbrød med ølandshvedemel

Er i så sammen… igen… ?!

Sponsoreret – lavet i samarbejde med Ellos

img_4106Bomberjakke

Min nye bomberjakke fra Ellos

img_4110

Det er nok en af de spørgsmål jeg bliver stillet oftest lige i tiden. Og det forstår jeg så sandeligt godt. Jeg har perifært berørt, at der var en inde i billedet og at jeg stadig elsker min (x) mand. Selvfølgelig giver det spørgsmål – andet ville være utopi at tro. Både iblandt jer, mine online veninder, i den virtuelle verden, men så sandelig også i blandt venner og familie i knap så online verden. Egentlig havde vi i fælleskab besluttet, at jeg ikke skulle dele noget om os. Både fordi vi gerne selv vil se hvor tingene tager os hen, men også fordi vi var behov for at se hinanden og tiden an. Give det en chance uden andres involvering eller meningsdannelse. Bare os to. Men jeg kan sgu ikke lade være med at dele det med jer eller for den sags skyld ikke at hinte. Noget så skønt, som kan få maven til at boble af lykke, kan jeg ikke holde for mig selv. Det har med hånden på hjertet kriblet i fingrene for at skrive det til jer. Ja jeg dater min x, ja jeg er absolut tosset med ham og jeg håber inderligt at vi kan få det til at fungere… igen!

Bomberjakker

Men det sagt så er det stadig med babyskridt. Han kommer på besøg en gang eller to om ugen og lige nu ændre vi ikke på det. På den måde er der ikke så voldsomt meget der er ændret. Andet end jeg mysser på ham igen og det er skønt 😛 I startet sås vi kun når børnene sov. Vi synes ikke de skulle involveres – de har jo for hulen været igennem nok. Men i fredags kom han på besøg efter arbejde og vi smuttede alle 5 en tur på legepladsen. Meget tiltrængt i øvrigt efter alt den sygdom som stadig husere under vores tag. Solen skinnede på fuld drøn, vejret var lunt og mildt, så vi benyttede chancen til at hoppe i vores nye bomberjakker fra Ellos og det fortrød vi ikke et øjeblik. Forårssolen og D-vitaminerne var som sendt fra himlen og gav et øjeblikkeligt energi boost.

img_4095img_4111img_4113

Ellos har i øvrigt et kæmpe udvalg af bomberjakker til alle aldre – både voksne og børn. Hvis i står og mangler overtøj til foråret er der lige nu 20% på jakker og sko med koden 355870. Pigerne har selv valgt, hvis i ikke allerede havde luret det. Jakkerne matcher ligesom personlighederne rimelig godt 😉 Celina i Faux Fur (ligesom en fin dame eller prinsesse siger hun), Zilje i en lækker rå bomberjakke og Sigga i en ballademager jakke. Både Celinas og Siggas bomberjakker er fra Ellos eget brand – Ellos Kids. Ligesom Siggas nederdel faktisk også er.

Min Close by Denim bomberjakke ser ikke specielt varm ud og føles egentlig også lidt tynd i det ved første berøring. Men mave og ryg stykket er i uld og den varmer altså derfor dejligt.

img_4103img_4117Modigt barn i bomberjakke fra Petrolimg_4118img_4114

Oprindeligt havde jeg en smule svært ved at bestemme mig for hvilken bomberjakke jeg skulle vælge og jeg skal da ærligt indrømme, at jeg stadig sukker lidt efter især Saint Tropez army bomber og Evalina med det smukke, smukke blomsterprint. Måske allermest sidstnævnte. Overvejer kraftigt om den skal klikkes hjem.. nu får jeg jo skat retur snart 😉

img_4139

For nu håber jeg i vil tage godt imod “nyheden” om x’en og jeg. Jeg er glad, eller faktisk nok nærmere lykkelig, så jeg håber også i vil være det på mine vegne.

img_4119

P.s. som en lille ekstra service har jeg samlet rabatkoder til jer.

350601 giver 100, når du handler for 400,-

350602 giver 200, når du handler for 800,-

Og så har jeg opsnust, at der er 20% på gummirøjsere og regnjakker til ungerne indtil d. 16 marts.

Find Ellos udvalg af bomberjakker

 

 

 

20 kommentarer

 • Maria

  Jeg hepper på jer. En af mine nærmeste veninder blev sidste år gift med sin skønne mand – de var fra hinanden et års tid, efter de fik første barn, men indså, at de ikke kunne leve uden hinanden. Nu har de to skønne unger og har netop købt hus. Hvis det er meant to be, skal kærligheden nok finde vej i sit eget tempo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • www.rikkes-planet.dk

  Hvor er det dejligt for jer, håber det lykkes.
  kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Luise

  Jubii Nanna!!!! Jeg hepper på jeres kærlighed 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor lyder det skønt. Hvor er det ærgerligt at i skulle så meget igennem for at finde ud af det. Men ih hvor jeg misunder at i igen er nyforelskede og alt hvad dertil hører. Det savner jeg lidt i mit ægteskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Dejligt for jer ❤️ Ja nogen gange skal man bare helt til kanten for at indse hvad man egentlig gerne vil. Håber i finder en vej der passer jer. Der er da mange som har et forhold og børn uden at bo sammen 🙂
  Lykke til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Flodgaard

  Hej Nanna.
  Det lyser dejligt for dig😉😊.
  Krydser fingre for I finder sammen igen.

  Hvad str har du din bomber jakke?

  Mvh Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ej hvor dejligt, sikke en fantastisk dejlig nyhed ❤😊😍 Jeg ønsker jer SÅ meget det bedste og håber dette vil blive begyndelsen på et nyt og lykkeligt forhold sammen for jer som par og familie ❤💕 Jeg hepper i hvert fald på jer 👏👏 De bedste ønsker herfra 😍💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Ihh hvor skønt for jer 😍
  Min (x)mand og jeg blev også skilt da vores tvillinge tøser var 2,5. Vi fungerede bare ikke sammen, men pludselig en dag kunne vi slet ikke undvære hinanden længere og er nu sammen igen i nyt hus i ny by og alt er skønt 😄
  Håber det går jer lige så godt ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Dejligt at høre, jeg hepper på kærligheden. Er selv mor til tre børn under 5, så ved hvor meget børnene og praktikken fylder. Vi elsker dem over alt på jorden, men det betyder mindre overskud til at være kærester og være der for hinanden. Vi snakker ofte om at vi mest af alt føler os som kolleger fremfor kærester, men tror det er vigtigt at snakke om at det er hårdt, og så få prioriteret hinanden. Derfor så dejligt at se I giver det en chance til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er præcis det man gør. Men vi forsøger at ændre nogle helt basale ting og gøre plads til “kærestetid”. Selv på en hverdag. Jeg tror på det nok skal lykkes (denne gang) – de 10 år vi har kendt hinanden gør både alt så let og så svært <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, sikke fine glimt og et dejligt indlæg – jeg hepper på løsningen ligger forude for jer (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede knækbrød med ølandshvedemel